nitubaga 17.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witanko Maniek jest na lepszych warunkach niż ja. Ja, żeby sie dopchać do kompa muszę wszystkich położyć spać. Maniek wystarczy, że się położy i choc troche zasłoni klawiaturę, mąż od razu wstaje żeby mu nie przeszkadzć chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witanko Maniek jest na lepszych warunkach niż ja. Ja, żeby sie dopchać do kompa muszę wszystkich położyć spać. Maniek wystarczy, że się położy i choc troche zasłoni klawiaturę, mąż od razu wstaje żeby mu nie przeszkadzć chyba... wiolasz- to może Ty też powinnaś spróbować tej metody (czyli kłaść się na klawiaturze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.09.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 taaaaa najlepiej w samym futerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 taaaaa najlepiej w samym futerku to TY masz FUTERKO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.09.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 jakby trezba było, to i futerko by się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 jakby trezba było, to i futerko by się znalazło no tak....no kuźwa tak.... one wszystkie na zimę se noszą futerka....a ja co? no co? idę szukac karty debetowej moje go męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Pociesze Cie ja te nie mam futra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.09.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 jakby trezba było, to i futerko by się znalazło no tak....no kuźwa tak.... one wszystkie na zimę se noszą futerka....a ja co? no co? idę szukac karty debetowej moje go męża... Markoto, ja też nie mam, Kasia źle zrozumiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 jakby trezba było, to i futerko by się znalazło no tak....no kuźwa tak.... one wszystkie na zimę se noszą futerka....a ja co? no co? idę szukac karty debetowej moje go męża... Markoto, ja też nie mam, Kasia źle zrozumiała hm.....no to mnie teraz zaintrygowałaś... to jakie Ty inne masz futerko? skoro nie takie? co? bo mi zdrożnosći od razu do głowy przychodzą................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 No i dobrze Ci przychodza bo chyba wlasnie o takie futerko chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.09.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 dobre jesteście... pomyślcie co zrobiłby mój mąż gdybym mu się w futrze np. z norek na kompa rzuciła? od razu skąd mam to futro (ja przeciwniczka jestem, toleruję paski i buty ze skóry), że kochanka pewnie mam albo jakoś inaczej na życie zarabiam... myślałam, o jakimś dodatku z futerka może, jakieś frędzelki, coby mi kompa ustąpił a nie rzucił się na mnie z żądzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Fredzelki mowisz... toz to perwersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Fredzelki mowisz... toz to perwersja no no...i jak każda perwersja intryguje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Wiolasz skad takie myśli niedobre Ci przychodzą do głowy. nie smutkaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 kobitki mówię dobranoc....papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Nitu papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ja też śmigam papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.09.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Papa Nitu zaopatrz się we frędzelki Efilo, bo nic nie wychodzi jak powinno. Ciągle coś przesuwają. No i jeszcze to pozwolenie na szambo (zabić architekta że nie zrobił od razu a panią w urzędzie że mnie wprowadziła w błąd). Mieliśmy w listopadzie wejść, a nie wiem czy na wiosne się uda. A tu czynsz za wynajem + kredyt +inne pierdoły z jednej pensji...deprecha mnie dopadła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.09.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dobranoc dziewczynki, pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dobranoc wiolasz. no i dzień dobry mam nadzieję że się po nocy deprecha zniknęła jak ręką odjął. takie wpadki na budowie to rzecz normalna. trzeba myślec o tym co czeka na końcu tej ciernistej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts