Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Witanko

Maniek jest na lepszych warunkach niż ja. Ja, żeby sie dopchać do kompa muszę wszystkich położyć spać. Maniek wystarczy, że się położy i choc troche zasłoni klawiaturę, mąż od razu wstaje żeby mu nie przeszkadzć chyba... :-?

:lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko

Maniek jest na lepszych warunkach niż ja. Ja, żeby sie dopchać do kompa muszę wszystkich położyć spać. Maniek wystarczy, że się położy i choc troche zasłoni klawiaturę, mąż od razu wstaje żeby mu nie przeszkadzć chyba... :-?

:D wiolasz- to może Ty też powinnaś spróbować tej metody (czyli kłaść się na klawiaturze :wink: )

jakby trezba było, to i futerko by się znalazło :lol:

no tak....no kuźwa tak.... :evil:

one wszystkie na zimę se noszą futerka....a ja co? no co? idę szukac karty debetowej moje go męża... :evil:

Markoto, ja też nie mam, Kasia źle zrozumiała :wink:

hm.....no to mnie teraz zaintrygowałaś...

to jakie Ty inne masz futerko? skoro nie takie? co? bo mi zdrożnosći od razu do głowy przychodzą................ :roll:

:lol: :lol: :lol:

dobre jesteście...

pomyślcie co zrobiłby mój mąż gdybym mu się w futrze np. z norek na kompa rzuciła? od razu skąd mam to futro (ja przeciwniczka jestem, toleruję paski i buty ze skóry), że kochanka pewnie mam albo jakoś inaczej na życie zarabiam... :lol: :lol:

myślałam, o jakimś dodatku z futerka może, jakieś frędzelki, coby mi kompa ustąpił a nie rzucił się na mnie z żądzą :wink:

Papa Nitu :D zaopatrz się we frędzelki :wink:

Efilo, bo nic nie wychodzi jak powinno. Ciągle coś przesuwają. No i jeszcze to pozwolenie na szambo (zabić architekta że nie zrobił od razu a panią w urzędzie że mnie wprowadziła w błąd). Mieliśmy w listopadzie wejść, a nie wiem czy na wiosne się uda. A tu czynsz za wynajem + kredyt +inne pierdoły z jednej pensji...deprecha mnie dopadła..