wiolasz 11.04.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A ja już przestałam, okazuje się że moje koncepcje ciągle ulegają zmianom i mój mąż nie nadąża za mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.04.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 no u mnie też tak jest ...dziś to a jutro beee ale paskudne mam nadzieję, że jak coś wmontuję na stałe to będzie mi się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.04.2007 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 dokładnie tak. Najgorzej że jak mi się coś podoba cały czas to jest to z górnej półki i najdroższe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 12.04.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 etam, nie mozna sobie pomarzyc - o tej gornej polce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.04.2007 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 marzyć można, ale są rzeczy które "koniecznie" chciałabym mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 13.04.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 tak, ale ja chychodze z zlozenia, ze jak juz mi sie cos strasznie spodobalo, to bede to miala - bo wiem ze wszystko inne juz nie sprawi mi radosci - nie chce wchodzic do lazienki ze zloscia ze plytki ktore kupilam to "towar zastepczy" a tak naprawde chcialam miec inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2007 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 13.04.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 no wlasnie - wiadomo, ze gusta tez sa ukierunkowane, nie kupie nawet jakbym szalala na ich widok plytek za 400zl/m ale bede starala sie aby dom byl tak wykonczony - aby odzwierciedlal rodzine, i nasze marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2007 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 dokładnie tak, jakbyś czytała w mych myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 13.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 13.04.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Wiolu, ceny drzwi które podałaś są tylko za skrzydło czy calość z ościeżnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.04.2007 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Te ceny to tylko za skrzydło, niestety. Ale kiedy na targach budowlanych pewna pani liczyła mi za całość bez klamki i ze zwykłą szybą to wychodziło jakieś 550-600 zł. Tak więc nawet jak zmienię sobie szybę na mleczną i dopłacę to myśle, ze nie będzie to dużo więcej kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 14.04.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Wiolasz, dotarłam do Ciebie...bardzo Wam dopinguję a Ty to masz zdrowie tak wszystko załatwić...no no pozdrowionka.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.04.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 witaj ul@, cieszę sie że dotarłas czemu piszesz, że mam zdrowie? ja dopiero zaczynam. Zdrowie to ma np. Nefer... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 14.04.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ... U nas wszystkie potrzebne dokumenty do pozwolenia załatwiał mój mąż...ja dopingowałam nie mam zdrowia...mogę ewentualnie robić ksero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.04.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ul@, mój tylko pyta, gdzie pojechać i na kiedy trzeba i kiedy ma wziąć wolne Ja wolę wiedzieć wszystko bo jak nie wiem to mnie nosi a mogę wiedzieć tylko jesli sama załatwiam. Myśle, że kolej na mm przyjdzie przy stawianiu ścian, elektryce itp. Pewnie okaże się, że i u nas jest podział prac męskich i niemęskich. Poza tym w urzędach załatwiam wszystko z córcią, uroczą 2,5-latką Julką, która uwielbia wręcz komputery i inne akcesoria biurowe i niektórzy urzędnicy wolą nas szybciej obsłużyć, bo jak Jula sie nudzi to wchodzi za biurka a ja jej perfidnie wręcz nie przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 15.04.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ul@, mój tylko pyta, gdzie pojechać i na kiedy trzeba i kiedy ma wziąć wolne Ja wolę wiedzieć wszystko bo jak nie wiem to mnie nosi a mogę wiedzieć tylko jesli sama załatwiam. Myśle, że kolej na mm przyjdzie przy stawianiu ścian, elektryce itp. Pewnie okaże się, że i u nas jest podział prac męskich i niemęskich. Poza tym w urzędach załatwiam wszystko z córcią, uroczą 2,5-latką Julką, która uwielbia wręcz komputery i inne akcesoria biurowe i niektórzy urzędnicy wolą nas szybciej obsłużyć, bo jak Jula sie nudzi to wchodzi za biurka a ja jej perfidnie wręcz nie przeszkadzam No nie, nie dość że podobne domy to i charakterki mamy tylko u mnie córcie "ciut" starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.04.2007 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ul@, mój tylko pyta, gdzie pojechać i na kiedy trzeba i kiedy ma wziąć wolne Ja wolę wiedzieć wszystko bo jak nie wiem to mnie nosi a mogę wiedzieć tylko jesli sama załatwiam. Myśle, że kolej na mm przyjdzie przy stawianiu ścian, elektryce itp. Pewnie okaże się, że i u nas jest podział prac męskich i niemęskich. Poza tym w urzędach załatwiam wszystko z córcią, uroczą 2,5-latką Julką, która uwielbia wręcz komputery i inne akcesoria biurowe i niektórzy urzędnicy wolą nas szybciej obsłużyć, bo jak Jula sie nudzi to wchodzi za biurka a ja jej perfidnie wręcz nie przeszkadzam No nie, nie dość że podobne domy to i charakterki mamy tylko u mnie córcie "ciut" starsze dorośnie. dorośnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 20.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Cierpliwości, każdy miał jakiegoś urzędasa po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 no i? pozwolenie już jest czy nici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts