Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Cześć dziewuchy :D :D :D

Wesele było od 15 ale wczesniej fryzjera miałam (wszyscy zajęci, pół Rzeszowa przeszłam i zamiast uczesać sie, włosy obcięłam na krótko), potem korek w Łańcucie, potem km dalej wypadek i zero ruchu, więc przerażona zaczęłam się w samochodzie ubierać. Ja w staniku i majtkach na przednim siedzeniu a tu TIR nade mną i facet sie gapi :o ale co tam, nikt mnie tam nie zna. Nawet umalowałam się w samochodzie. Dobrze, ze mąż i córka byli już ubrani.

Ale i tak się na ukłony spóźniliśmy, dopiero w kościele dorwaliśmy imprezowiczów. Lało non stop. Ale ale...pierwszy raz od 2 lat kierowałam. Bo ja tylko po piwie byłam i to wczesnym, a reszta kołowata że hej. Więc niby 3 km ale jechałam. Następnego dnia też kierowałam po paliwo :D :D Normalnie nie jest źle :wink:

Tak więc, Kasia, dzięki za zestaw i za pamięć ale akurat w tym wypadku nie był potrzebny. :lol:

że co?

No wczoraj wracając kupiłam inną farbę, orzech włoski duluxa, który ma być na obie ściany z meblami. Nad resztą ścian pomyślę, ale jaśniejsze ciut. nienawidzę wybierać kolory z kolornika :-?

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Aniu :D

na pewno dojechał-nie takie widoki pewnie widział już, ze mną było gorzej żeby się przebrać :lol:

zdjęć nie mam jeszcze, zresztą chyba wogle niewiele mam z tego wesela, jakoś nie było okazji. Ale Julką jestem zaskoczona. W domu nie da się namówić, żeby potańczyć, jak już to rzadkość. A na weselu :o męża mi ukradła na dobre 40 min, bo inne dzieci się zmęczyły :o

no proszem paniom.................

elegancko............. no bardzo mi sie to widzi............

zważywszy na fakt, że ja również kcę mieć jasną kuchnie chciałabym prosić o wszelkie namiary: farba? płytki ścienne i podłogowe....

te podłogowe jak widziałam na tym linku z dziennika, ale ni jak nie wiem gdzie ich szukać - no i cena.... bardzo mnie powali?

Kasia, wszystko już pisze.

Płytki podłogowe firma włoska piemme ceramiche- cena 76 zł z groszami po utargowaniu. Przed to coś ok. 120 zł/m2. Są duże to fajnie się je układa. No i nie trzeba impregnować.

Ścienne- to zwykłe niby, takie a'la stare małe kafelki 10x10 o nierównych brzegach, cena 98,90 zł/m2. Znalazłam nazwę na fakturze: Ghibli/bianco ale czort wie, jaka to firma. Wyszło nam razem 320 zł za nie.

Ściana-Dulux orzech włoski :lol:

aaaaaaaaaaaaaaa

i jeszcze jedno jak sobie paniusia te płyteczki umyje to zanim je pokryje jakimiś kartonami to paniusia wklei zdjęcie dla wszystkich tych szperaczy jak ja....... :wink: 8)

Paniusia pomyśli i ewentualnie uszczęśliwi zwyłkych ludzi, np takich szperaczy :wink: :lol: :lol:

Kasia, tak sobie pomyślałam, ta firma Piemme Ceramiche ma naprawdę super płytki, czy też gres. no różności. TY się dowiedz w marketach budowlanych czy czasami nie przywożą z Włoch towaru, to na pewno coś tam byś wynalazła fajnego. ceny naprawdę nie powalają wg mnie a jakościowo sa dobre.

aaaaaaaaaaaaaaa

i jeszcze jedno jak sobie paniusia te płyteczki umyje to zanim je pokryje jakimiś kartonami to paniusia wklei zdjęcie dla wszystkich tych szperaczy jak ja....... :wink: 8)

Paniusia pomyśli i ewentualnie uszczęśliwi zwyłkych ludzi, np takich szperaczy :wink: :lol: :lol:

Jeśliby się by jednak paniusia namyśliła i zwykłym zjadaczom chleba by jednak pokazałaby te płyteczki - to... oni - znaczy ja też - bylibyśmy uniżenie wdzięczni za tę łaskę. Wtedy już by nam tylko pozostałoby błagać o nadobną paniusię o pisemne pozwoleństo, by pomysły o szacownej paniusi móc powielać i propagować jako jedynie słuszne.... :wink:

aaaaaaaaaaaaaaa

Jeśliby się by jednak paniusia namyśliła i zwykłym zjadaczom chleba by jednak pokazałaby te płyteczki - to... oni - znaczy ja też - bylibyśmy uniżenie wdzięczni za tę łaskę. Wtedy już by nam tylko pozostałoby błagać o nadobną paniusię o pisemne pozwoleństo, by pomysły o szacownej paniusi móc powielać i propagować jako jedynie słuszne.... :wink:

Na powielanie zezwalam już teraz, ma łaskawość dziś granic nie zna. Jednak za efekt końcowy nie odpowiadam, wszystko dziełem przypadku i Boga :roll:

A na zdjecia niech zwykli szperacze poczekają do soboty. Łaskawie zapodam :D :D

aaaaaaaaaaaaaaa

Na powielanie zezwalam już teraz, ma łaskawość dziś granic nie zna. Jednak za efekt końcowy nie odpowiadam, wszystko dziełem przypadku i Boga :roll:

A na zdjecia niech zwykli szperacze poczekają do soboty. Łaskawie zapodam :D :D

o dzięki Ci - o łaskawa............już wiem, że do soboty oka nie zmrużę...w niecierpliwym oczekiwaniu na te cudowności.... :lol: