wiolasz 22.09.2008 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Cześć dziewuchy Wesele było od 15 ale wczesniej fryzjera miałam (wszyscy zajęci, pół Rzeszowa przeszłam i zamiast uczesać sie, włosy obcięłam na krótko), potem korek w Łańcucie, potem km dalej wypadek i zero ruchu, więc przerażona zaczęłam się w samochodzie ubierać. Ja w staniku i majtkach na przednim siedzeniu a tu TIR nade mną i facet sie gapi ale co tam, nikt mnie tam nie zna. Nawet umalowałam się w samochodzie. Dobrze, ze mąż i córka byli już ubrani. Ale i tak się na ukłony spóźniliśmy, dopiero w kościele dorwaliśmy imprezowiczów. Lało non stop. Ale ale...pierwszy raz od 2 lat kierowałam. Bo ja tylko po piwie byłam i to wczesnym, a reszta kołowata że hej. Więc niby 3 km ale jechałam. Następnego dnia też kierowałam po paliwo Normalnie nie jest źle Tak więc, Kasia, dzięki za zestaw i za pamięć ale akurat w tym wypadku nie był potrzebny. że co? No wczoraj wracając kupiłam inną farbę, orzech włoski duluxa, który ma być na obie ściany z meblami. Nad resztą ścian pomyślę, ale jaśniejsze ciut. nienawidzę wybierać kolory z kolornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 im więcej jeździsz tym bardziej nie jest źle o, orzech włoski powinien być cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.09.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 No nie? trochę jasny no ale lepszy niż taki, którego odcienia nie znam. Jak nie to przemaluję na oliwkę Teraz odważyłam sie dwa razy, za kilka dni znowu i bedę jeździć bo muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.09.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ja proszę zdjęcie z nową fryzurką i zdjęcie z wesela... ciekawe czy ten facet z tira dojechał do celu po takim widoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2008 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Cześć Aniu na pewno dojechał-nie takie widoki pewnie widział już, ze mną było gorzej żeby się przebrać zdjęć nie mam jeszcze, zresztą chyba wogle niewiele mam z tego wesela, jakoś nie było okazji. Ale Julką jestem zaskoczona. W domu nie da się namówić, żeby potańczyć, jak już to rzadkość. A na weselu męża mi ukradła na dobre 40 min, bo inne dzieci się zmęczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2008 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Mąż wczoraj widział kolor. Jest przerażony mówi, że mu się nie podoba wogle, jest ciemno w kuchni, no generalnie jest be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 no ja myślałam, że czekoladkę skosztują a tu nici poczekaj aż sama zobaczysz kolor - a przede wszystkim przyłóż front mebli kuchennych, żeby zobaczyć czy pasuje - kuchnia jest jasna, ścian nie będzie wiele widać, efekt może być ciekawy no i pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 chętnie ale nie mam. Mąż byl wieczorem, bez aparatu, tak tylko zobaczyć. A z tym tłumaczeniem, to też tak mówiłam mężowi. Teraz nie ma jeszcze mebli ale potem coś wymyślimy Ale następna bedzie oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no ja myślę, że kuchnia będzie ładnie z tym kolorem się prezentować - do frontów dałabym wtedy te złotawe gałki - ależ jestem ciekawa efektu końcowego! kiedy montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Jeszcze nie wiem co wyjdzie i kiedy wyjdzie. Ale wyjdzie dobrze musi. A jak nie to będzie jak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no proszem paniom................. elegancko............. no bardzo mi sie to widzi............ zważywszy na fakt, że ja również kcę mieć jasną kuchnie chciałabym prosić o wszelkie namiary: farba? płytki ścienne i podłogowe.... te podłogowe jak widziałam na tym linku z dziennika, ale ni jak nie wiem gdzie ich szukać - no i cena.... bardzo mnie powali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 aaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno jak sobie paniusia te płyteczki umyje to zanim je pokryje jakimiś kartonami to paniusia wklei zdjęcie dla wszystkich tych szperaczy jak ja....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kasia, wszystko już pisze. Płytki podłogowe firma włoska piemme ceramiche- cena 76 zł z groszami po utargowaniu. Przed to coś ok. 120 zł/m2. Są duże to fajnie się je układa. No i nie trzeba impregnować. Ścienne- to zwykłe niby, takie a'la stare małe kafelki 10x10 o nierównych brzegach, cena 98,90 zł/m2. Znalazłam nazwę na fakturze: Ghibli/bianco ale czort wie, jaka to firma. Wyszło nam razem 320 zł za nie. Ściana-Dulux orzech włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 aaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno jak sobie paniusia te płyteczki umyje to zanim je pokryje jakimiś kartonami to paniusia wklei zdjęcie dla wszystkich tych szperaczy jak ja....... Paniusia pomyśli i ewentualnie uszczęśliwi zwyłkych ludzi, np takich szperaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kasia, tak sobie pomyślałam, ta firma Piemme Ceramiche ma naprawdę super płytki, czy też gres. no różności. TY się dowiedz w marketach budowlanych czy czasami nie przywożą z Włoch towaru, to na pewno coś tam byś wynalazła fajnego. ceny naprawdę nie powalają wg mnie a jakościowo sa dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 aaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno jak sobie paniusia te płyteczki umyje to zanim je pokryje jakimiś kartonami to paniusia wklei zdjęcie dla wszystkich tych szperaczy jak ja....... Paniusia pomyśli i ewentualnie uszczęśliwi zwyłkych ludzi, np takich szperaczy Jeśliby się by jednak paniusia namyśliła i zwykłym zjadaczom chleba by jednak pokazałaby te płyteczki - to... oni - znaczy ja też - bylibyśmy uniżenie wdzięczni za tę łaskę. Wtedy już by nam tylko pozostałoby błagać o nadobną paniusię o pisemne pozwoleństo, by pomysły o szacownej paniusi móc powielać i propagować jako jedynie słuszne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 aaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno jak sobie paniusia te płyteczki umyje to zanim je pokryje jakimiś kartonami to paniusia wklei zdjęcie dla wszystkich tych szperaczy jak ja....... Paniusia pomyśli i ewentualnie uszczęśliwi zwyłkych ludzi, np takich szperaczy Jeśliby się by jednak paniusia namyśliła i zwykłym zjadaczom chleba by jednak pokazałaby te płyteczki - to... oni - znaczy ja też - bylibyśmy uniżenie wdzięczni za tę łaskę. Wtedy już by nam tylko pozostałoby błagać o nadobną paniusię o pisemne pozwoleństo, by pomysły o szacownej paniusi móc powielać i propagować jako jedynie słuszne.... Na powielanie zezwalam już teraz, ma łaskawość dziś granic nie zna. Jednak za efekt końcowy nie odpowiadam, wszystko dziełem przypadku i Boga A na zdjecia niech zwykli szperacze poczekają do soboty. Łaskawie zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 aaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno jak sobie paniusia te płyteczki umyje to zanim je pokryje jakimiś kartonami to paniusia wklei zdjęcie dla wszystkich tych szperaczy jak ja....... Paniusia pomyśli i ewentualnie uszczęśliwi zwyłkych ludzi, np takich szperaczy Jeśliby się by jednak paniusia namyśliła i zwykłym zjadaczom chleba by jednak pokazałaby te płyteczki - to... oni - znaczy ja też - bylibyśmy uniżenie wdzięczni za tę łaskę. Wtedy już by nam tylko pozostałoby błagać o nadobną paniusię o pisemne pozwoleństo, by pomysły o szacownej paniusi móc powielać i propagować jako jedynie słuszne.... Na powielanie zezwalam już teraz, ma łaskawość dziś granic nie zna. Jednak za efekt końcowy nie odpowiadam, wszystko dziełem przypadku i Boga A na zdjecia niech zwykli szperacze poczekają do soboty. Łaskawie zapodam o dzięki Ci - o łaskawa............już wiem, że do soboty oka nie zmrużę...w niecierpliwym oczekiwaniu na te cudowności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Zapamiętam Twą uniżoność, możesz w przyszłości liczyć na me względy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Zapamiętam Twą uniżoność, możesz w przyszłości liczyć na me względy no to super....a ja w sobotę życzę sobie dedykację....do zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts