wiolasz 24.09.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Zapamiętam Twą uniżoność, możesz w przyszłości liczyć na me względy no to super....a ja w sobotę życzę sobie dedykację....do zdjęć... NO BA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wiola - te Twoje płytki to ta seria? http://www.euro-ceramika.pl/valentino_amazonas.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Chyba to to, amazonas jest napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ino tam tego strasznie dużo........... i ta nazwa producenta ciut inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kasia, 4 rząd og góry i 3 rząd od lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kasia, 4 rząd og góry i 3 rząd od lewej yyyyyyyyyyy ale tamte sa bardzo brązowe... a może na odwrot - 3 rząd od góry a 4 od lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kasia, 4 rząd og góry i 3 rząd od lewej yyyyyyyyyyy ale tamte sa bardzo brązowe... a może na odwrot - 3 rząd od góry a 4 od lewej tak, tak, racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiac 24.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam Wiolu!Twoja kuchnia wygląda bardzo ładnie!!! A zobaczysz jak będzie super jak już ustawisz meble!! Zazdroszczę Ci, że jesteś na etapie "wykończeniówki". Ja zatrzymałam się na etapie zafoliowania dachu. Do 15.10 czekam na wejście dekarza, który położy dachówkę. Dzisiaj idę zamówić okna!! Dostałam 7 ofert i wybrałam!!! Ciężko było!!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cześć Basiu Mam nadzieję, że Twoja wykończeniówka szybko nadejdzie. Dach szybko zrobią. Gratuluję szybkiego wyboru Oby jak najwięcej takich w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 basiac no to jesteś na niemal identycznym etapie tylko ja okien nie mam nawet zmierzonych idę do Ciebie popytać o szczegóły co by tu wiolasz nie bruździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.09.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 witam chcialam zapytac jaki to kamien naokolo kominka!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Śliczny wiolasz ten kolorek w kuchni! chyba go u siebie wykorzystam -ale w gabinecie Ciekawa jestem czy wybierzesz drzwi porta -u nas przepadły ze wzgledu na cenę samo skrzydło było 590zl, do tego ościeżnica 250 a omntaż -to jeszcze z 150 -drogo.. w sumie to wyszlyby prawie tyle co u nas drewniane (ok 1-1,2 tys zł/szt), te które wzięliśmy w ostateczności (Masonite) wyniosą z montażem ok 720/szt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 mhk, witaj nasz kamień to marmur ale nie znam nazwy tego marmuru. Pojęcia nie mam, pojechaliśmy pokazaliśmy palcem, ze ten i tyle. Braliśmy u nich http://www.kamieniarstwo.rzeszow.pl/content/view/46/36/, koszt coś ok. 600 zł/m2. Jak sie dowiem to dam znać. efilo, pisz ile chcesz może coś sie nowego nauczę kasia, kurczę pieczone, wiem że drogie ale w tym DRE co chciałam cena podobna jak w Porta. Jakoś nie mogę się zebrać, żeby tam podjechać. A kolorek jeszcze chcę podobny na klatce schodowej. A może taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.09.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 hej - kolor w kuchni super podłoga super gałki podobają mi się te drugie, bo są super Spadam ogarnąć mieszkanie - dziś mam wolne od budowy Gorące pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Przyszłam się przywitać i poinformować, że u nas w końcu jest słoneczko.....i od razu lepciejsze nastawienie do ludzi....i świata....i przyrody.... idę z bąblami na jkis pierwszy os kilku dni spacer.... bo już mi zaczynają świrować.....papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjim 25.09.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Fajnie się czyta Twój dziennik zwłaszcza że jesteśmy mniej więcej na ty samym etapie. Cieszy że nie tylko my się tak męczymy kuchnie malowałem 2 razy pokój też Pozdrawiam jak wyjdzie słońce to będzie lepiej. chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 YreQ, dzięki za odwiedziny. Cieszę sie, że tak myślisz, jak tak słucham/czytam, to znaczy ze moje wymysły nie sa tak do końca durne mmjim Witam w moich "progach" Czy słońce czy nie, teraz już nie mam odwrotu. Jakoś trzeba dociągnąć do przeprowadzki a potem fruuuu na jakieś wakacje Kasia, Ty wiesz, że Julkę też zostawiłam w domu? kaszle w nocy niemiłosiernie i nie mam serca dłużej jej ciągać do przedszkola. Niech sie wykuruje w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No widziałam te wakacyjne foteczki - superowskie.........a w tym zawiniątku na drugim zdjęciu to chyba jakies papu było, co? śliczna córcia...szkoda tylko, że ma kaszel....ale tan syropek powinniem pomóc...qurcze teraz to taka pogoda, ze nie da się uniknąć wszelkich choróbsk....a tak naprawdę to wsio jeszcze przed nami.......no dobra juz Cię więcej nie pocieszam... zwłaszcza, że mam to samo ino double... buziaczki i zdrówka dla małej............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Na drugim zdjęciu to były kurczaki na grillu pilnowała Ja to mam co roku (choróbska) od roku: przez cały sezon jesień/zima. I prawie razy 3 bo mąż choruje za dwóch jak wiesz co mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts