Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Wiolu!

Twoja kuchnia wygląda bardzo ładnie!!!

A zobaczysz jak będzie super jak już ustawisz meble!!

Zazdroszczę Ci, że jesteś na etapie "wykończeniówki".

Ja zatrzymałam się na etapie zafoliowania dachu. Do 15.10 czekam na wejście dekarza, który położy dachówkę.

Dzisiaj idę zamówić okna!! Dostałam 7 ofert i wybrałam!!! Ciężko było!!

Pozdrawiam.

Śliczny wiolasz ten kolorek w kuchni! chyba go u siebie wykorzystam -ale w gabinecie :) Ciekawa jestem czy wybierzesz drzwi porta -u nas przepadły ze wzgledu na cenę :-? samo skrzydło było 590zl, do tego ościeżnica 250 a omntaż -to jeszcze z 150 -drogo.. w sumie to wyszlyby prawie tyle co u nas drewniane (ok 1-1,2 tys zł/szt), te które wzięliśmy w ostateczności (Masonite) wyniosą z montażem ok 720/szt...

mhk, witaj

nasz kamień to marmur ale nie znam nazwy tego marmuru. Pojęcia nie mam, pojechaliśmy pokazaliśmy palcem, ze ten i tyle. :oops:

Braliśmy u nich

http://www.kamieniarstwo.rzeszow.pl/content/view/46/36/, koszt coś ok. 600 zł/m2. Jak sie dowiem to dam znać.

efilo, pisz ile chcesz :lol: może coś sie nowego nauczę :D

kasia, kurczę pieczone, wiem że drogie ale w tym DRE co chciałam cena podobna jak w Porta. Jakoś nie mogę się zebrać, żeby tam podjechać.

A kolorek jeszcze chcę podobny na klatce schodowej. A może taki sam :D

Przyszłam się przywitać i poinformować, że u nas w końcu jest słoneczko.....i od razu lepciejsze nastawienie do ludzi....i świata....i przyrody.... idę z bąblami na jkis pierwszy os kilku dni spacer.... bo już mi zaczynają świrować.....papa

YreQ, dzięki za odwiedziny. Cieszę sie, że tak myślisz, jak tak słucham/czytam, to znaczy ze moje wymysły nie sa tak do końca durne :wink:

mmjim Witam w moich "progach"

Czy słońce czy nie, teraz już nie mam odwrotu. Jakoś trzeba dociągnąć do przeprowadzki a potem fruuuu na jakieś wakacje :D

Kasia, Ty wiesz, że Julkę też zostawiłam w domu? kaszle w nocy niemiłosiernie i nie mam serca dłużej jej ciągać do przedszkola. Niech sie wykuruje w końcu.

No widziałam te wakacyjne foteczki - superowskie.........a w tym zawiniątku na drugim zdjęciu to chyba jakies papu było, co?

śliczna córcia...szkoda tylko, że ma kaszel....ale tan syropek powinniem pomóc...qurcze teraz to taka pogoda, ze nie da się uniknąć wszelkich choróbsk....a tak naprawdę to wsio jeszcze przed nami.......no dobra juz Cię więcej nie pocieszam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zwłaszcza, że mam to samo ino double...

buziaczki i zdrówka dla małej............