wiolasz 28.09.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ale Was wzielo dziewczyny, dzisiaj szczegolnie wszystkie nastawione sa prokreacyjnie. ja nie jestem tzn jestem prokreacyjnie -ale bez prokreacji a ja miałam fuksa cholercia, udało Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ale Was wzielo dziewczyny, dzisiaj szczegolnie wszystkie nastawione sa prokreacyjnie. ja nie jestem tzn jestem prokreacyjnie -ale bez prokreacji a ja miałam fuksa cholercia, udało Ci się no ja tez miałam niefart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 eeee tam, od razu niefart. Może to jeszcze nie to miało być w kolejnosci. Może dopiero 3 lub 4 to ma być dziewczynka Słyszałam o takim panu, co koniecznie chciał chłopaka. Dopiero 8 dziecko było chłopcem Uparty był, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 eeee tam, od razu niefart. Może to jeszcze nie to miało być w kolejnosci. Może dopiero 3 lub 4 to ma być dziewczynka Słyszałam o takim panu, co koniecznie chciał chłopaka. Dopiero 8 dziecko było chłopcem Uparty był, co? nooooooo a ta kobita to biedna była nooo chyba, że to z kilkoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2008 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Nie, z jedną żoną tylko. Ale dla niej to chyba żadna mordęga była. Wręcz wypluwała z siebie te dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no ale z czegoś te dzieci były ulepione przeciez prawda? tu nie chodzi o porod tak naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2008 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dzień dobry no ale z czegoś te dzieci były ulepione przeciez prawda? tu nie chodzi o porod tak naprawde no były były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dzień dobry dzieci dziećmi a my się skupmy na lepieniu domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 witanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.09.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 eeee tam, od razu niefart. Może to jeszcze nie to miało być w kolejnosci. Może dopiero 3 lub 4 to ma być dziewczynka Słyszałam o takim panu, co koniecznie chciał chłopaka. Dopiero 8 dziecko było chłopcem Uparty był, co? kużwa jak ja rodziłam to przyjechała pani rodzić trzecie ja tam się męczyłam siedem godzin wcześniej i nic a ona przyjechała urodziła i widziałam ją po porodzie szczęśliwą z uśmiechem na ustach to przy ósmym to pikuś chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 eeee tam, od razu niefart. Może to jeszcze nie to miało być w kolejnosci. Może dopiero 3 lub 4 to ma być dziewczynka Słyszałam o takim panu, co koniecznie chciał chłopaka. Dopiero 8 dziecko było chłopcem Uparty był, co? kużwa jak ja rodziłam to przyjechała pani rodzić trzecie ja tam się męczyłam siedem godzin wcześniej i nic a ona przyjechała urodziła i widziałam ją po porodzie szczęśliwą z uśmiechem na ustach to przy ósmym to pikuś chyba no farciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.09.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wiolasz- czemu nie piszesz co z tymi drzwiami wew. w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nie mamy kiedy podjechać do masonite- chce obejrzeć na żywo te, które Ty masz jak mi sie nie spodobają, albo DRE bedzie miało podobną cene- może nie są aż tak drodzy jak Porta- to podjedziemy do Dre. Teraz mamy tylko kilka godzin wolnego, ja rano do pracy, dziecko w domu chore, mąż cos zawsze sobie do roboty znajdzie i nie mam kiedy jechać. ALe podjedziemy. Na razie mamy opóźnienie z elewacją. Mieli wejść w sobotę, ale jeden z panów miał przykry wypadek i jeszcze ze 2-3 dni musi posiedzieć w domu. Jesteśmy umówieni na schody wewn. Mam tylko wybrać kolor bejcy i oddzwonić. W sobotę umyłam płytki w kuchni. Mieli przywieźć kuchnie ale cisza. A tak mnie gonili...Zobaczyłam całość w czystości- ładnie ta podłoga wygląda, łaaadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 no ta foty paniusia ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 i przypominam o dedykacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nie mam sorrrrryyyyy wielkie ale zapomniałam o aparacie. Mąż przyjechał po mnie do pracy i ciuchach biurowych pojechałam tam sprzątać. Dobrze, że jakieś ubrania na zmianę wziął...ale obiecuję ze foty nie zaginą i będą z dedykacją dla Waćpani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nie mam sorrrrryyyyy wielkie ale zapomniałam o aparacie. Mąż przyjechał po mnie do pracy i ciuchach biurowych pojechałam tam sprzątać. Dobrze, że jakieś ubrania na zmianę wziął...ale obiecuję ze foty nie zaginą i będą z dedykacją dla Waćpani noooo za opóżnienie strzelę Ci focha.... ale ogólnie to bym się cieszyła............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 To strzel A ja na przeprosiny dam Ci to http://img80.exs.cx/img80/3541/img59557bb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ŁOOOOOOO MATKOOOOOOO jakie pyszności................ i co? wszystkie moje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts