Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eeee tam, od razu niefart. Może to jeszcze nie to miało być w kolejnosci. Może dopiero 3 lub 4 to ma być dziewczynka :lol:

Słyszałam o takim panu, co koniecznie chciał chłopaka. Dopiero 8 dziecko było chłopcem :lol: :lol: :lol:

Uparty był, co?

nooooooo

a ta kobita to biedna była

nooo chyba, że to z kilkoma :o

eeee tam, od razu niefart. Może to jeszcze nie to miało być w kolejnosci. Może dopiero 3 lub 4 to ma być dziewczynka :lol:

Słyszałam o takim panu, co koniecznie chciał chłopaka. Dopiero 8 dziecko było chłopcem :lol: :lol: :lol:

Uparty był, co?

kużwa :o

jak ja rodziłam to przyjechała pani rodzić trzecie ja tam się męczyłam siedem godzin wcześniej i nic a ona przyjechała urodziła i widziałam ją po porodzie szczęśliwą z uśmiechem na ustach :lol: to przy ósmym :roll: to pikuś chyba :lol:

Uparty był, co?

kużwa :o

jak ja rodziłam to przyjechała pani rodzić trzecie ja tam się męczyłam siedem godzin wcześniej i nic a ona przyjechała urodziła i widziałam ją po porodzie szczęśliwą z uśmiechem na ustach :lol: to przy ósmym :roll: to pikuś chyba :lol:

no farciara :lol:

Nie mamy kiedy podjechać do masonite- chce obejrzeć na żywo te, które Ty masz :lol:

jak mi sie nie spodobają, albo DRE bedzie miało podobną cene- może nie są aż tak drodzy jak Porta- to podjedziemy do Dre.

Teraz mamy tylko kilka godzin wolnego, ja rano do pracy, dziecko w domu chore, mąż cos zawsze sobie do roboty znajdzie i nie mam kiedy jechać. ALe podjedziemy.

Na razie mamy opóźnienie z elewacją. Mieli wejść w sobotę, ale jeden z panów miał przykry wypadek i jeszcze ze 2-3 dni musi posiedzieć w domu.

Jesteśmy umówieni na schody wewn. Mam tylko wybrać kolor bejcy i oddzwonić.

W sobotę umyłam płytki w kuchni. Mieli przywieźć kuchnie :x ale cisza. A tak mnie gonili...Zobaczyłam całość w czystości- ładnie ta podłoga wygląda, łaaadnie :wink:

Nie mam :oops: :oops:

sorrrrryyyyy wielkie ale zapomniałam o aparacie. Mąż przyjechał po mnie do pracy i ciuchach biurowych pojechałam tam sprzątać. Dobrze, że jakieś ubrania na zmianę wziął...ale obiecuję ze foty nie zaginą i będą z dedykacją dla Waćpani :lol:

noooo

za opóżnienie strzelę Ci focha....

ale ogólnie to bym się cieszyła............