kachna28 29.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nie mamy kiedy podjechać do masonite- chce obejrzeć na żywo te, które Ty masz jak mi sie nie spodobają, albo DRE bedzie miało podobną cene- może nie są aż tak drodzy jak Porta- to podjedziemy do Dre. wiolasz -cudów się nie spodziewaj -jakość napewno "na oko" mniejsza niż Porta (ale i cena połowę tego ), co do DRE -moim zdaniem porównywalne. Mam na ulicy salon drzwi DRE -ale jednak zdecydowałam się na Masonite -ale to ze wzgl. na wzór -bo DRE nie ma nic podobnego i w "moim" kolorze Ale i tak mam nerwy z tymi drzwiami -bo dzwonili z salonu, że przyszły tylko 4 skrzydła i wszystkie ościeżnice (zamawialiśmy 8szt). Tak więc nadal czekamy -bo nie wiadomo czy zawinił wytwórca, czy gdzieś "po trasie" wcięło nasze drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Kasia, spoko dojdą. Może nie zmieściły się do jednego transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2008 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Oglądałam wczoraj jeszcze drzwi Pol-Skone. Hmmm warto podjechać i zobaczyć na żywca. Mąż obmierzył otwory i już wiemy jakie mają być, teraz tylko jechać i pytać i liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.09.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 teraz tylko jechać i pytać i liczyć ... i płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 30.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry Piękną masz podłogę w kuchni, piękny masz kominek, ale najpękniejszą to masz córcię Jakby co to mam dla niej kawalera. Do odnalezienia w moim dzieniku. Wiesz, z dobrego domu, z posagiem , jeszcze tylko dodam, że wlaśnie zaczął naukę gry na pianinie. Przemyśl to sobie A co do drzwi- z trzech firm , o których piszesz moim zdaniem Pol-skone robi najfajniejsze. Na co się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry ........ ale najpękniejszą to masz córcię Jakby co to mam dla niej kawalera. Do odnalezienia w moim dzieniku. Wiesz, z dobrego domu, z posagiem , jeszcze tylko dodam, że wlaśnie zaczął naukę gry na pianinie. Przemyśl to sobie noooooo ja nic nie chcę mowić, ale mi tu reklamą (matrymonialną) zapachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 30.09.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ahoj, kobitki, musialem przeczekac az Wam troche minie wiecie co , a skoro sie o drzwiach rozmawia, to sie chwale swoimi, http://images39.fotosik.pl/15/45d75823805c72a8m.jpg, prosze bardzo, ciach, dół w truskawce, 3 z 10, porta nova, razem jakies 8k wyszło. rok temu. oprócz tego co widać jeszcze dwa inne typy szklenia - do garderoby i łazienki na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Zuberku kochana, ja wiem, ze kawaler od Ciebie piękny, bo już widziałam nawet. Problem w tym, że w obecnej chwili nie istnieje dla niej inny facet niż jej tata. Jak tylko jej się odmieni-dam znać, ten posag mnie pociąga bo chałupkę masz super Kasia Nitu, poczekaj aż sama zaczniesz obceniać swoje przyszłe potencjalne synowe. Dopiero się zacznie wybieranie: ta może być, tamta wogle mi się nie podoba itp, itd. ps. w temacie chłopaków. Julka jakiegoś tam bardzo dobrego kolegę ma w przedszkolu, ciągle koło niej łazi... Gregorczyk, świetne te drzwi ale mnie na porta nie stać. 1,5 zł za jedną sztukę mi wyliczyła x10 szt. + 2 tys. za drzwi podwójne Ale przedpokój wygląda bardzo ładnie, taki słoneczny. Super. Tak sobie myślę, czy nasz też będzie taki przytulny... dziś oglądałam centurion i spodobały nam się podobne, całość ok. 8,5 tys +/- to dużo czy mało? drzwi były po 481 zł +350 chyba ościeżnice, bo chcemy regulowane, reszta wszystko w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Wiolasz porta za 1.5tys?? to chyba w okleinie naturalnej, nie wierze ze mdf taki drogi bylby, ja tyle bede placic za lite drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Wiem że płytowe, nie drewniane. Tak mi wyliczyła pani w salonie Porty, łącznie z ościeżnicami regulowanymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Cos drogo wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.10.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ja mam DRE. Jakaś najwyższa jakość to nie jest ale użytkuję trzeci rok i powiem szczerze, że mam tylko zadrapania tam gdzie pukłam meblem jak przestawiałam z pokoju do pokoju podczas remontu Mnie tam pasują a teraz takie ładne wzory robią kiedyś tego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Do Dre muszę jeszcze podjechać i poprosić o wycenę. Moze wyjdzie taniej a nie beda gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Do Dre muszę jeszcze podjechać i poprosić o wycenę. Moze wyjdzie taniej a nie beda gorsze. a jaki model kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Centurion kobe kolor nut http://www.centurion.com.pl/image/Z2Z4L2NlbnR1cmlvbi9wbC9jZW50dXJpb25fb2ZlcnRhX3Byb2R1a3Rvd2EudjAvODUvMQ/s2032461722.jpg Ramiak drewniany wypełniony pełną płytą wiórową, całość oklejona dwustronnie płytą pokrytą dwukierunkową folią japońską. Cztery prostokątne kasetony wypełnione są szybą lub panelem frezowanym. Wąskie płaszczyzny oklejone folią w kolorze skrzydła. Wybieramy szybę mleczną. Na żywo wyglądają naprawdę ładnie, dokładnie wykonane. CHcemy płytowe, nie drewniane. A co do Porty, pani wyceniła mi najtańsze płytowe jakie mieli. Drzwi 800 zł + ościeżnica też pewnie z 450 zł + szyby + vat. Rabatów chyba mniej zamożnym nie dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 juz w Biblii jest napisane, że kto ma dużo temu jeszcze dodadzą, a kto ma mało temu zabiorą nawet to co ma.... więc idą za tymi słowami - mniej zamożnym nigdy rabatów nie dają... więc coś czuję, że będę musiała już zacząć ćwiczyć sztukę iluzji, by jakoś te rabaty dostać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jak znajdziesz sposób na taką sztukę iluzji to podziel się patentem. Jakoś sie odwdzieczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jak znajdziesz sposób na taką sztukę iluzji to podziel się patentem. Jakoś sie odwdzieczę ok masz jak w banku, że jak znajde to się pdzielę i se to opatentujemy i majątek na FM zbijemy ..... oooooooo i kredyt raz dwa spłacę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.10.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 jestem i się wcinam w gadkę o drzwiach - można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2008 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jak znajdziesz sposób na taką sztukę iluzji to podziel się patentem. Jakoś sie odwdzieczę ok masz jak w banku, że jak znajde to się pdzielę i se to opatentujemy i majątek na FM zbijemy ..... oooooooo i kredyt raz dwa spłacę... myślisz, że mi też wystarczy? ja mam malutki kredycik YreQ, pewnie że można, witaj co masz ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts