Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Nie mamy kiedy podjechać do masonite- chce obejrzeć na żywo te, które Ty masz :lol:

jak mi sie nie spodobają, albo DRE bedzie miało podobną cene- może nie są aż tak drodzy jak Porta- to podjedziemy do Dre.

wiolasz -cudów się nie spodziewaj -jakość napewno "na oko" mniejsza niż Porta (ale i cena połowę tego :roll: ), co do DRE -moim zdaniem porównywalne. Mam na ulicy salon drzwi DRE -ale jednak zdecydowałam się na Masonite -ale to ze wzgl. na wzór -bo DRE nie ma nic podobnego i w "moim" kolorze :roll: Ale i tak mam nerwy z tymi drzwiami -bo dzwonili z salonu, że przyszły tylko 4 skrzydła i wszystkie ościeżnice :o (zamawialiśmy 8szt). Tak więc nadal czekamy -bo nie wiadomo czy zawinił wytwórca, czy gdzieś "po trasie" wcięło nasze drzwi :x

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :)

Piękną masz podłogę w kuchni, piękny masz kominek, ale najpękniejszą to masz córcię :)

Jakby co to mam dla niej kawalera.

Do odnalezienia w moim dzieniku.

Wiesz, z dobrego domu, z posagiem :wink: , jeszcze tylko dodam, że wlaśnie zaczął naukę gry na pianinie.

Przemyśl to sobie :lol:

A co do drzwi- z trzech firm , o których piszesz moim zdaniem Pol-skone robi najfajniejsze.

Na co się zdecydowałaś?

Dzień dobry :)

........ ale najpękniejszą to masz córcię :)

Jakby co to mam dla niej kawalera.

Do odnalezienia w moim dzieniku.

Wiesz, z dobrego domu, z posagiem :wink: , jeszcze tylko dodam, że wlaśnie zaczął naukę gry na pianinie.

Przemyśl to sobie :lol:

noooooo ja nic nie chcę mowić, ale mi tu reklamą (matrymonialną) zapachniało :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahoj, kobitki,

musialem przeczekac az Wam troche minie wiecie co :wink: ,

a skoro sie o drzwiach rozmawia, to sie chwale swoimi,

http://images39.fotosik.pl/15/45d75823805c72a8m.jpg,

prosze bardzo, ciach, dół w truskawce, 3 z 10, porta nova, razem jakies 8k wyszło. rok temu. oprócz tego co widać jeszcze dwa inne typy szklenia - do garderoby i łazienki na górze.

Zuberku kochana, ja wiem, ze kawaler od Ciebie piękny, bo już widziałam nawet. Problem w tym, że w obecnej chwili nie istnieje dla niej inny facet niż jej tata. Jak tylko jej się odmieni-dam znać, ten posag mnie pociąga :wink: bo chałupkę masz super :lol:

Kasia Nitu, poczekaj aż sama zaczniesz obceniać swoje przyszłe potencjalne synowe. Dopiero się zacznie wybieranie: ta może być, tamta wogle mi się nie podoba :evil: itp, itd.

ps. w temacie chłopaków. Julka jakiegoś tam bardzo dobrego kolegę ma w przedszkolu, ciągle koło niej łazi... :roll:

Gregorczyk, świetne te drzwi ale mnie na porta nie stać. 1,5 zł za jedną sztukę mi wyliczyła x10 szt. + 2 tys. za drzwi podwójne :o

Ale przedpokój wygląda bardzo ładnie, taki słoneczny. Super. Tak sobie myślę, czy nasz też będzie taki przytulny... :roll:

dziś oglądałam centurion i spodobały nam się podobne, całość ok. 8,5 tys +/- to dużo czy mało? drzwi były po 481 zł +350 chyba ościeżnice, bo chcemy regulowane, reszta wszystko w cenie.

Centurion kobe kolor nut

http://www.centurion.com.pl/image/Z2Z4L2NlbnR1cmlvbi9wbC9jZW50dXJpb25fb2ZlcnRhX3Byb2R1a3Rvd2EudjAvODUvMQ/s2032461722.jpg

Ramiak drewniany wypełniony pełną płytą wiórową, całość oklejona dwustronnie płytą pokrytą dwukierunkową folią japońską. Cztery prostokątne kasetony wypełnione są szybą lub panelem frezowanym. Wąskie płaszczyzny oklejone folią w kolorze skrzydła.

Wybieramy szybę mleczną. Na żywo wyglądają naprawdę ładnie, dokładnie wykonane. CHcemy płytowe, nie drewniane.

A co do Porty, pani wyceniła mi najtańsze płytowe jakie mieli. Drzwi 800 zł + ościeżnica też pewnie z 450 zł + szyby + vat. Rabatów chyba mniej zamożnym nie dają. :(

juz w Biblii jest napisane, że kto ma dużo temu jeszcze dodadzą, a kto ma mało temu zabiorą nawet to co ma....

więc idą za tymi słowami - mniej zamożnym nigdy rabatów nie dają...

więc coś czuję, że będę musiała już zacząć ćwiczyć sztukę iluzji, by jakoś te rabaty dostać.. :)

Jak znajdziesz sposób na taką sztukę iluzji to podziel się patentem.

Jakoś sie odwdzieczę :lol:

ok :lol: masz jak w banku, że jak znajde to się pdzielę i se to opatentujemy i majątek na FM zbijemy .....

oooooooo i kredyt raz dwa spłacę... :lol:

Jak znajdziesz sposób na taką sztukę iluzji to podziel się patentem.

Jakoś sie odwdzieczę :lol:

ok :lol: masz jak w banku, że jak znajde to się pdzielę i se to opatentujemy i majątek na FM zbijemy .....

oooooooo i kredyt raz dwa spłacę... :lol:

myślisz, że mi też wystarczy? ja mam malutki kredycik :lol: :wink:

YreQ, pewnie że można, witaj

co masz ciekawego?