nitubaga 02.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 no i wciętą gadkę o drzwiach wcięło... dzięń dobry YreQ - gdzie jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.10.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 wiolasz -piekne te drzwi! i napewno do Waszego domku bardziej pasują takie tradycyjne niż nowoczesne -ja bym brała na Waszym mscu!:http://www.centurion.com.pl/image/Z2Z4L2NlbnR1cmlvbi9wbC9jZW50dXJpb25fb2ZlcnRhX3Byb2R1a3Rvd2EudjAvODUvMQ/s2032461722.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2008 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kasia, widziałam takie z Centuriona jak Ty masz mieć. Są super, no własnie tyle ze nowoczesne i mojemu mężowi tak nie bardzo jakoś podpasowały. ALe dla mnie superowe YreQ, gdzie sie podziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 wiolasz, dzięki za miłe słówka w moim komentarzyku Zenobii...dzisiaj się wczytałam w Twój dziennik i bardzo ci zazdroszczę,że jesteście juz na etapie końcowym. Ja złożyłam o pozwolenie na budowę.... i czekam. Miałam się nie pokazywać do czasu,aż nie dostanę pozwolenia, ale nie mogę wytrzymać...chociaż i tak sporo dni minęło od mojej ostatniej wizyty. Ja mam problem z pokojami na górze, nie mogę znaleść miejsca na garderobę. W biurze projektowym powiedzieli mi ,że miejsce "urodzi" się jak już trzeba będzie stawiać mury na górze...czyli za jakieś 2-3 lata. Trzymam kciuki i chętnie wpadnę poczytać ....jak to nazwałaś..... wypociny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2008 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 przyszłam powiedzieć czesć...wiem że poraz boczona, ale zaraz idę spać i szybko to ja sie z wyra nie ruszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2008 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Nitu, bycz się i kuruj ile trzeba. Widać i na Ciebie przyszła pora na odpoczynek GLAMOURMUM witaj Nie opuszczaj forum. Akurat masz czas, zeby wszystko przegladać czytać, teraz będą rodzić się najlepsze pomysły. Podglądaj budowy innych i o wszystko wypytuj. Może sie okazać, że przez te 2-3 lata nauczysz się naprawde przydatnych rzeczy A właśnie, czemu aż 2-3 lata do wybudowania ścianek działowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 bo jak będę w taki tempie budować dom jak załatwiałam dokumenty, to za pewne tyle czasu minie, ale bez względu na wszystko we wrześniu 2009 wprowadzam się do mojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja też mówię "do mojego", "mój", "ja mam" chwilami mam wyrzuty sumienia, ze taka samolub jestem A papiery? dzwoń i molestuj to ciągle będą sprawdzać o jakie papiery chodzi, więc będą na wierzchu kupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Bo my kobity budujące tak mamy... Mój mąż nie uczestniczy w budowie..nie ma na to czasu. Przed podjęciem decyzji o budowie powiedział mi,że będzie mnie wspierać.... ale tylko dobrym słowem. Ja nie pracuję , więc mam czas wszyski się zająć , podjechać, załatwić, Mój mąż od 8-17 jest w pracy i pracuje na NASZ domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 aaaaa to wszystko przez to, że miałam podobną sytuację. Teraz już pracuję i ja więc jakby cos czasu mniej. No ale nadal buduję JA i MÓJ domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.10.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Siemanko zaginiona Podczytałam trochę o lokalu, widać tak ma byc. Może to i na lepsze wyjdzie, co? Może to przeznaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Cześć Ja wychodzę z założenia, że ten mi nie był pisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 no no o to mi też chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Właśnie Miał sporo zalet, ale jedną wadę - po ponownym przeliczeniu wyszło, że nie zarobiłby na moje długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Cześć Ja wychodzę z założenia, że ten mi nie był pisany czytałam o klubie....no szkoda...ale mówi się trudno... trzeba szukać dalej...a my będziemy kibicować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Cześć Ja wychodzę z założenia, że ten mi nie był pisany czytałam o klubie....no szkoda...ale mówi się trudno... trzeba szukać dalej...a my będziemy kibicować... Eeee tam, jaka szkoda? Lepszy musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Grunt to realny optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Teraz już tak, ale w środę, jak się doliczyłam, to już się chlastać chciałam Aaaaa, jeszcze mi się kasa na koncie nie zgadzała Liczyłam i liczyłam i mi wychodziło, że już mam tylko na rachunki i raty kredytu Pierwszego A za co żyć? Czarna rozpacz - chciałam do LM lecieć, sznur kupować Dopiero w czwartek się zorientowałam..... że kasę na raty to przecież już przerzuciłam na inne konto, żeby mi nie "wyszła" Więc dwa razy ją odejmowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 dobrze, ze nie doleciałaś do LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts