Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiolasz, dzięki za miłe słówka w moim komentarzyku Zenobii...dzisiaj się wczytałam w Twój dziennik i bardzo ci zazdroszczę,że jesteście juz na etapie końcowym.

Ja złożyłam o pozwolenie na budowę.... i czekam.

Miałam się nie pokazywać do czasu,aż nie dostanę pozwolenia, ale nie mogę wytrzymać...chociaż i tak sporo dni minęło od mojej ostatniej wizyty.

Ja mam problem z pokojami na górze, nie mogę znaleść miejsca na garderobę. W biurze projektowym powiedzieli mi ,że miejsce "urodzi" się jak już trzeba będzie stawiać mury na górze...czyli za jakieś 2-3 lata.

Trzymam kciuki i chętnie wpadnę poczytać ....jak to nazwałaś..... wypociny.

:)

Nitu, bycz się i kuruj ile trzeba. Widać i na Ciebie przyszła pora na odpoczynek :lol:

GLAMOURMUM witaj

Nie opuszczaj forum. Akurat masz czas, zeby wszystko przegladać czytać, teraz będą rodzić się najlepsze pomysły. Podglądaj budowy innych i o wszystko wypytuj. Może sie okazać, że przez te 2-3 lata nauczysz się naprawde przydatnych rzeczy :wink:

A właśnie, czemu aż 2-3 lata do wybudowania ścianek działowych?

Bo my kobity budujące tak mamy... :D

Mój mąż nie uczestniczy w budowie..nie ma na to czasu.

Przed podjęciem decyzji o budowie powiedział mi,że będzie mnie wspierać.... ale tylko dobrym słowem. Ja nie pracuję , więc mam czas wszyski się zająć , podjechać, załatwić, Mój mąż od 8-17 jest w pracy i pracuje na NASZ domek...

Teraz już tak, ale w środę, jak się doliczyłam, to już się chlastać chciałam :lol:

Aaaaa, jeszcze mi się kasa na koncie nie zgadzała :o Liczyłam i liczyłam i mi wychodziło, że już mam tylko na rachunki i raty kredytu :o Pierwszego :o A za co żyć? Czarna rozpacz - chciałam do LM lecieć, sznur kupować :o :o :cry:

Dopiero w czwartek się zorientowałam..... że kasę na raty to przecież już przerzuciłam na inne konto, żeby mi nie "wyszła" :lol: :lol: :lol: Więc dwa razy ją odejmowałam :lol: :lol: :lol: