OK 04.10.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Głównie z braku kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Teraz już tak, ale w środę, jak się doliczyłam, to już się chlastać chciałam Aaaaa, jeszcze mi się kasa na koncie nie zgadzała Liczyłam i liczyłam i mi wychodziło, że już mam tylko na rachunki i raty kredytu Pierwszego A za co żyć? Czarna rozpacz - chciałam do LM lecieć, sznur kupować Dopiero w czwartek się zorientowałam..... że kasę na raty to przecież już przerzuciłam na inne konto, żeby mi nie "wyszła" Więc dwa razy ją odejmowałam Olga bój się Boga....to sobie zapisuj gdzie przelewasz kasę...bo my tu na zawał zejdziemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Teraz już tak, ale w środę, jak się doliczyłam, to już się chlastać chciałam Aaaaa, jeszcze mi się kasa na koncie nie zgadzała Liczyłam i liczyłam i mi wychodziło, że już mam tylko na rachunki i raty kredytu Pierwszego A za co żyć? Czarna rozpacz - chciałam do LM lecieć, sznur kupować Dopiero w czwartek się zorientowałam..... że kasę na raty to przecież już przerzuciłam na inne konto, żeby mi nie "wyszła" Więc dwa razy ją odejmowałam Olga bój się Boga....to sobie zapisuj gdzie przelewasz kasę...bo my tu na zawał zejdziemy.. Kasia, ale ja ją cały czas miałam przed oczami Bo rachunek ten sam, tylko subkonto mam - wszystko mi się razem wyświetla Zaćmienie umysłu jakieś miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Olga, a może Ty nie pij tyle..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No właśnie chyba za trzeźwa byłam Żadnego kaca, nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No. To już wiemy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.10.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No właśnie chyba za trzeźwa byłam Żadnego kaca, nic no to może własnie pij -to będziesz miała jasność umysłu większą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 04.10.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Zaczyna się robić pięknie w Waszym domku ,już nie mogę się doczekać kuchni a płytki rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dziękuję śnieżynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Wiola jeśli kiedys będę jeszcze budowałam dom...to będzie w takich kolorach.... http://images32.fotosik.pl/15/dbe7286d04a2a075.jpg piękny, inny, harmonijny....wspaniały...i tak różny od tych wszystkich biało-żółtych.... lub żółto -brązaowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Pomyślałam tak samo.. Przepiękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.10.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ... a wracając do drzwi - dostałam pierwszą wycenę na intersolid pol-skone - 11 par za ponad 17 tys. z montażem i 12% rabatem nawet przy takiej ilości - montaż jest montażem - 150 zł od szt. Wiola, masz już wybrane na 100% ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 piękny ten dom kolorystyka urzeka, wszystko jest takie harmonijne i spokojne.. aż z chęcią zobaczyłabym wnętrza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ... a wracając do drzwi - dostałam pierwszą wycenę na intersolid pol-skone - 11 par za ponad 17 tys. z montażem i 12% rabatem nawet przy takiej ilości - montaż jest montażem - 150 zł od szt. Wiola, masz już wybrane na 100% ??? u mnie też wołają 150-160 od sztuki (zależy od tego ile przy których będzie roboty ). A zamowiłam 8szt (ale zwykłe ze "zwykłymi' ościeżnicami). Cena jest taka, bo bedą wymagały obróbki "na gotowo" z tynkiem itd... bo normalnie to u nas montaż ok 90zł kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.10.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 u nas regulowane ościeżnice- więc bez obróbki; a jakbyśmy wzięli bez montażu to potem w razie "w" może być problem z reklamacją, bo " wina montażu a nie drzwi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 u nas regulowane ościeżnice- więc bez obróbki; a jakbyśmy wzięli bez montażu to potem w razie "w" może być problem z reklamacją, bo " wina montażu a nie drzwi" my wzięlismy z montażem z uwagi na 7%VAT -więc: "jedno wejdzie w drugie" , bo przy 22% vat też byśmy za montaż musieli pewnie z 150zl/szt u innej ekipy placić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No z tymi drzwiami to tak jest, że jak bierzesz 7% vat to ma masz z montażem ale płacisz za ten montaż. I niby masz uznaną reklamację.Jak bez montażu to dostajesz 22 % vatu, nie masz gwarancji ale masz kasę z Urzędu, bo zwracają 15%. WIęc i tak wyjdzie taniej jak założymy sami. Oczywiście jak się da a zakładamy że się da bo musi, bo taniej, bo łatwiej założyć ościeżnicę regulowaną niż zwykłą.My na pewno bierzemy z ościeżnicami regulowanymi bo biorąc zwykłe musielibysmy jeszcze doliczyć te opaski i jakieś tam dodatkowe pierdoły i wyszłoby tak samo a więcej pierdzielenia się z tym. YreQ, 12% rabatu to dają wszędzie i sami piszą to. Specjalnie jest taka cena podana, potem jak pytasz o rabat to zeby mogli powiedzieć że już dostałaś. Ja nawet nie pytałam i to samo odejmowali mi w Porta i Pol-skone też. Centuriona drzwi też liczyli odejmując 12 %. Po co? wiadomo.17 tys. za 11 szt to i tak wg mnie dużo. To drewniane czy płytowe?Co do naszego wyboru to chyba te weźmiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Czytałam dziennik....Ty się denerwjesz, ale przynajmniej potem perfumy dostajesz a u mnie to się ino na nerwacji kończy... Jak tam moja dedykacja do płytek kuchennych? tak się zapytowuję przypominawczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 ale przynajmniej potem perfumy dostajesz a u mnie to się ino na nerwacji kończy... no niektórzy tutaj to diamenty dostają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 ale przynajmniej potem perfumy dostajesz a u mnie to się ino na nerwacji kończy... no niektórzy tutaj to diamenty dostają .... no niby tak, ale to była okazja, a Wiola dostaje tak fajnie bez okazji...i to akurat gdy ma nerw. To jest dopiero dobre wyczucie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts