Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

YreQ, 12% rabatu to dają wszędzie i sami piszą to. Specjalnie jest taka cena podana, potem jak pytasz o rabat to zeby mogli powiedzieć że już dostałaś. Ja nawet nie pytałam i to samo odejmowali mi w Porta i Pol-skone też. Centuriona drzwi też liczyli odejmując 12 %. Po co? wiadomo.

dzięki :D podpytam jeszcze u innych :wink:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za perfumy muszę zapłacić, fakt że niewiele :D

Zaginął nam kot, spadł z balkonu a panie z fryzjerskiego go pogoniły dalej bo nie wiedziały czyj. Nie znaleźliśmy go. Teraz rozwiesimy ogłoszenia może to coś pomoże. :cry: :cry:

:( Biedulek malutki! Mam nadzieję, że nie mieszkacie obok jakiejś strasznie ruchliwej ulicy? :(

Zaginął nam kot, spadł z balkonu a panie z fryzjerskiego go pogoniły dalej bo nie wiedziały czyj. Nie znaleźliśmy go. Teraz rozwiesimy ogłoszenia może to coś pomoże. :cry: :cry:

..........trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie.

Wiola ja też....mam nadzieję, że się szybko zguba znajdzie.... :cry:

Maniek pierwszy raz jest na dworze. Mieszkamy na 1 piętrze i wypadł z balkonu. Jakoś wątpię by sam wrócił.

Moze nie trafic dokladnie, ale w okolice. Mojej znajomej kot spadl z 4 pietra, obszedl blok dookola i trafil do innej klatki. Wazne, zeby sasiedzi wiedzieli, ze szukasz kota. On dosc charakterystyczny jest. :roll:

Dzień dobry

pół nocy nie spałam, wstawałam ciągle i do okna. Jakoś brakuje mi tego rudego drania. I szkoda, bo na dworze zimno, teraz jeszcze deszcz pada. Pewnie głodny jest.

Mam nadzieję, że ktoś go wziął do domu i jak zobaczy ulotki to oddzwoni.

Aż mnie głowa rozbolała. :-?

nooo..głuptasek.

Sąsiedzi widzili go wczoraj, podobno jakiś tata z dwójką dzieci zabrali go ze sobą. Tylko gdzie teraz taty szukać :roll:

Nie wiedziałam, ze tutaj taka głęboko rozwinięta społeczność kocich opiekunów jest. Okazuje sie że ludzie lubią koty. Już dzis miałam sygnał, że jedna z pań znalazła i ma też rudzielca. Niestety to okazał sie nie mój.

Czekam na razie.

Trzymam kciuki,żeby kociak sie znalazł.... podobno koty wracają....ale mój nie wrócił.... może dlatego,że spadł z 2 piętra... był piekny z rasy Syberyjski niebieski... do dzisiaj jest tak,że jak wspominam to kamień staje mi w gardle... wstyd się przyznać, ale jeszcze nie wyrzuciłam jego miseczki...a to już 4 lata minęły

Bądzmy dobrej nadzieji,że w Twoim przypadku zakończenie będzie szczęśliwe :)

Ja byl rasowy, to go pewnie ktos wzial i wypuscic nie chcial. Wioli kot jest ekhm... wielorasowy. :wink:

Na kotka czeka mala dziewczynka, ktos sie moze zlituje. Koty udomowione laza po domach - lubia sobie zmienic i nie wygladaja na nieszczesliwe jak psy, wiec latwo mozna sobie czyjegos kota przysposobic. :-? Wiola, wyznaczylas nagrode? :roll:

Nagrodę? nie. Jakoś nie myślę, żeby ktoś oddał bo będzie nagroda. Jeśli komuś sie spodoba to i z nagrodą zostawi. Gdyby był kłopotliwy to szybciej oddadzą, ale on jest udomowiony, czysty, wesoły...kurczę, jak o nim teraz myślę, to ma same pozytywy :roll:

Glamourmum, na pewno ktoś wziął. Rzadkie rasy lub drogie to już na pewno nie oddadzą. Ważne że mu ciepło i nie jest głodny.