YreQ 06.10.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 YreQ, 12% rabatu to dają wszędzie i sami piszą to. Specjalnie jest taka cena podana, potem jak pytasz o rabat to zeby mogli powiedzieć że już dostałaś. Ja nawet nie pytałam i to samo odejmowali mi w Porta i Pol-skone też. Centuriona drzwi też liczyli odejmując 12 %. Po co? wiadomo. dzięki podpytam jeszcze u innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Za perfumy muszę zapłacić, fakt że niewiele Zaginął nam kot, spadł z balkonu a panie z fryzjerskiego go pogoniły dalej bo nie wiedziały czyj. Nie znaleźliśmy go. Teraz rozwiesimy ogłoszenia może to coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.10.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 jak w katalogu - ościeżnica z drewna sosnowego i ramiak drewniany obłożony dwiema płytami hdf cokolwiek miałoby to znaczyć. W tej samej cenie całe drewniane ma też stolpaw - jeszcze pomyślę, ale te z pol-skone bardziej mi się widzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.10.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Za perfumy muszę zapłacić, fakt że niewiele Zaginął nam kot, spadł z balkonu a panie z fryzjerskiego go pogoniły dalej bo nie wiedziały czyj. Nie znaleźliśmy go. Teraz rozwiesimy ogłoszenia może to coś pomoże. Biedulek malutki! Mam nadzieję, że nie mieszkacie obok jakiejś strasznie ruchliwej ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Zaginął nam kot, spadł z balkonu a panie z fryzjerskiego go pogoniły dalej bo nie wiedziały czyj. Nie znaleźliśmy go. Teraz rozwiesimy ogłoszenia może to coś pomoże. ..........trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ulica osiedlowa, ruchliwsza jest po drugiej stronie. Zobaczymy jeszcze jutro bo mąż dopiero wrócił i nic. Innych kotów mnóstwo łazi, albo ktoś go wziął do domu albo inne koty przegoniłyby go. Nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Koty wracaja do domu zwykle. Mam nadzieje, ze tak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Maniek pierwszy raz jest na dworze. Mieszkamy na 1 piętrze i wypadł z balkonu. Jakoś wątpię by sam wrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Zaginął nam kot, spadł z balkonu a panie z fryzjerskiego go pogoniły dalej bo nie wiedziały czyj. Nie znaleźliśmy go. Teraz rozwiesimy ogłoszenia może to coś pomoże. ..........trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie. Wiola ja też....mam nadzieję, że się szybko zguba znajdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Maniek pierwszy raz jest na dworze. Mieszkamy na 1 piętrze i wypadł z balkonu. Jakoś wątpię by sam wrócił. Moze nie trafic dokladnie, ale w okolice. Mojej znajomej kot spadl z 4 pietra, obszedl blok dookola i trafil do innej klatki. Wazne, zeby sasiedzi wiedzieli, ze szukasz kota. On dosc charakterystyczny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dzień dobry pół nocy nie spałam, wstawałam ciągle i do okna. Jakoś brakuje mi tego rudego drania. I szkoda, bo na dworze zimno, teraz jeszcze deszcz pada. Pewnie głodny jest. Mam nadzieję, że ktoś go wziął do domu i jak zobaczy ulotki to oddzwoni. Aż mnie głowa rozbolała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kurcze Wiola, no szkoda, ze gluptas tak wzial i wypadl no... Ale moze byl przestraszony i gdzies pobiegl dalej. Kot dobrze sobie daje rade sam - zawsze cos tam upoluje, ale niech juz wraca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 nooo..głuptasek. Sąsiedzi widzili go wczoraj, podobno jakiś tata z dwójką dzieci zabrali go ze sobą. Tylko gdzie teraz taty szukać Nie wiedziałam, ze tutaj taka głęboko rozwinięta społeczność kocich opiekunów jest. Okazuje sie że ludzie lubią koty. Już dzis miałam sygnał, że jedna z pań znalazła i ma też rudzielca. Niestety to okazał sie nie mój. Czekam na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tata musi byc z okolicy chyba... Jesli dalas ogloszenia wszedzie gdzie tylko mozna to chyba powinien sie odezwac. Sklepy, szkoly, przedszkola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.10.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Trzymam kciuki,żeby kociak sie znalazł.... podobno koty wracają....ale mój nie wrócił.... może dlatego,że spadł z 2 piętra... był piekny z rasy Syberyjski niebieski... do dzisiaj jest tak,że jak wspominam to kamień staje mi w gardle... wstyd się przyznać, ale jeszcze nie wyrzuciłam jego miseczki...a to już 4 lata minęły Bądzmy dobrej nadzieji,że w Twoim przypadku zakończenie będzie szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja byl rasowy, to go pewnie ktos wzial i wypuscic nie chcial. Wioli kot jest ekhm... wielorasowy. Na kotka czeka mala dziewczynka, ktos sie moze zlituje. Koty udomowione laza po domach - lubia sobie zmienic i nie wygladaja na nieszczesliwe jak psy, wiec latwo mozna sobie czyjegos kota przysposobic. Wiola, wyznaczylas nagrode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nagrodę? nie. Jakoś nie myślę, żeby ktoś oddał bo będzie nagroda. Jeśli komuś sie spodoba to i z nagrodą zostawi. Gdyby był kłopotliwy to szybciej oddadzą, ale on jest udomowiony, czysty, wesoły...kurczę, jak o nim teraz myślę, to ma same pozytywy Glamourmum, na pewno ktoś wziął. Rzadkie rasy lub drogie to już na pewno nie oddadzą. Ważne że mu ciepło i nie jest głodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Małgoś, czemu widzę tylko fryzurę? Rozumiem, że piękna ale jednak jest to tył głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No sama nie wiem, czy nagroda cos by pomogla. Ale napisalas, ze mala dziewczynka siedzi i placze? A moze trzeba na jakies forum wejsc z Twojej okolicy? No juz sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Małgoś, czemu widzę tylko fryzurę? Rozumiem, że piękna ale jednak jest to tył głowy Fryzura to za duzo powiedziane, to raczej tyl glowy. No jakos tak postanowilam nie ujawniac sie tak na 100% jeszcze. Ale moze zmienie zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts