DarioAS 07.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 trzymam kciuki, żeby się kotek znalazł...taki fajny był, trzeba go szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.10.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 trzymam kciuki, żeby się kotek znalazł... taki fajny był, trzeba go szukać Aniu nie pisz "był" -bo JEST, przecież napewno się znajdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Wiola - uszki do góry....znajdzie się...niestety nie znam się na zwyczajach kotów, i nie wiem czy one wracają czy nie....ale czymam kciukasy w tej sprawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 JEST!!! JEST!!! JEST!!! Porozwieszaliśmy ogłoszenia po całym osiedlu, już chyba wszyscy mnie znają w okolicy. No i okazało się to skuteczne. Wróciłam z pracy ok.20:15 i domofon, że jest pod blokiem, siedzi pod jakąś blachą skulony. Jakiś młody chłopiec, ok.10-12 lat zauważył go a inna pani, akurat spacerująca z psem stała i go pilnowała, żeby nie uciekł dalej. Tak więc jest Od wczoraj to spać nie mogłam, brzuch mnie z nerwów bolał, no koszmar. Na szczęście cały i zdrowy, tylko jeszcze zdezorientowany. No i potwornie głodny, bo zjadł porcji jak za 3 dni. Przy okazji poznałam naprawdę ludzi z sercem, okazuje się, że większość starszych osób na trzech osiedlach wokół dokarmia koty, znają je z widzenia, znają się nawzajem, są w stałym kontakcie ze schroniskiem. Dla mnie to nowość. Dziewczyny kochane, dziękuję za słowa otuchy, za kciuki trzymane. Aż nam ulżyło Jeszcze raz dzięki. Ps. Wiecie, że są specjalne siatki, które zakłada się albo na okna, albo na balkony, żeby koty nie wychodziły? Jutro idę kupić taką siatke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kochana, jak sie ciesze!!! Przekaz koszyczek kiciusiowi... http://images47.fotosik.pl/18/101365ea9fe8e803.jpg A nie mowilam, ze wracaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dzięki, przekażę na pewno No wracają, wracają. Inni też mówili, że wracają. Tylko zwątpiłam w mojego Manitka, bo myślałam, że za młody a tu proszę, niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Maniek mlody, ale siczki swoje czul... Pociesz sie, ze teraz bedzie mial chwilowy uraz przed samodzielnymi wycieczkami i moze troche bardziej bedzie uwazal. Ale siatke zaloz w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Małgoś, coś Ty! DOstał szlaban na wyjścia a stoi przed oknem czy drzwiami i miauczy, że chce wyjść Młode to i głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ale moze zastanowi sie dwa razy zanim sie z balkonu urwie. Chociaz na Twoim miejscu nie liczylabym na madrosc zyciowa kota... Na razie doniczka powinna mu wystarczyc. A moze on sie zakochal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 BOŻE NIE!!! Jeszcze mi zwiej na zawsze... Musi poczekać jeszcze trochę, pójdzie z nami na wieś to bedzie miał panienek pełno i poużywa sobnie. Teraz odrobina wstrzemięźliwości mu na zdrowie tylko wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Eeeee... Sama pamietasz jak przez balkon z domu uciekalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No pamiętam, pamietam Ty też to pamietasz No ale wiesz, ja to ja, mi wolno było, a to kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja wszystko pamietam, jestem historykiem. Gdybys jeszcze napisala, w jakich to bylo latach i miesiacach to bym Ci daty podala tych ucieczek. Fakt, kot ma ten problem, ze sie nie umie o droge do domu zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 07.10.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Wiolasz, ale sie u Ciebie dzieje... Ja tu dawno nie byłam. Czy pisałaś gdzie masz ten swoj domek>>> Bo ja po tamtych okolicach czasem jeżdżę być możę, moje dziecińskie strony Myśłe o drzwiach, powiem Cityle,że po naszych przejściach nie zamówiłabym już bez montażu. Zamówilam przesuwne bez montażu, każde były inaczej montowane i okazało się że nasza ekpia niestety nie radzi sobie z nimi. Udało nam się sprawę jakoś dokończyć, ale mieliśmy farta. A czy sami dacie radę to nie wiem, wydaje mi się że przy naszych krzywych ścianach itp trudno jest dobrze drzwi zamontować nie mając wprawy i narzędzi do tego. A przesuwne wydawaly mi się prostsze w montażu niż zwykłę bo nasze nawet ośćieżńic nie mają, tylko słupki... Ale może ktoś ma inne doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Małgoś, ja tych dat nie pamiętam, ale trwało to jakiś czas i okres mojej buntowniczości i głupoty to był onna, miejscowość Hermanowa. Co do drzwi to myślę, że jakoś to musi pójść. Ściany nasze są w miarę proste. Z jedną był problem ale już jest naprawiona tynkiem, wiec mam nadzieję, że nie będzie tak źle i damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 JEST!!! JEST!!! JEST!!! Extra !!! Napraedę się martwiłasm o tego Twojego rudzielca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Wiem Kasia Dzieki. Dlatego się znalazł bo wszyscy trzymali kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 NOOOOOOO a mówiłam, ze się nie znam.... ale czymałam to się udało bardzo się cieszę, bo to jakby dziecię uciekło...i błąkało się po nocach... ale za to teraz spokojnie można odetchnąć i wrócić do tematów stricte budowlanych - czyli gdzie moja dedykacja, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kasia, dzięki za kciuki A dedykacja? w dzienniku moim Cały wpis poświęciłam dziś TYLKO TOBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kasia, dzięki za kciuki A dedykacja? w dzienniku moim Cały wpis poświęciłam dziś TYLKO TOBIE NO NARESZCIE............. płytki wyszły bardzo pięknie....zaczynam się nad nimi poważnie zastanawiać do swojej kuchni....tyle, że razem z tymi ciemnobrązowymi....niestety muszę je najpierw zobaczyć na żywo, a to nie będzie zbyt łatwe, bo znów Bartuś mi kaszle... a te do łazienki też miodzio.... a jak te paseczki będą wyglądały? tzn. w jakiej kolejności chcesz je połozyć i jak się one nazywają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts