Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

JEST!!! JEST!!! JEST!!!

Porozwieszaliśmy ogłoszenia po całym osiedlu, już chyba wszyscy mnie znają w okolicy. No i okazało się to skuteczne. Wróciłam z pracy ok.20:15 i domofon, że jest pod blokiem, siedzi pod jakąś blachą skulony. Jakiś młody chłopiec, ok.10-12 lat zauważył go a inna pani, akurat spacerująca z psem stała i go pilnowała, żeby nie uciekł dalej. Tak więc jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Od wczoraj to spać nie mogłam, brzuch mnie z nerwów bolał, no koszmar.

Na szczęście cały i zdrowy, tylko jeszcze zdezorientowany. No i potwornie głodny, bo zjadł porcji jak za 3 dni.

Przy okazji poznałam naprawdę ludzi z sercem, okazuje się, że większość starszych osób na trzech osiedlach wokół dokarmia koty, znają je z widzenia, znają się nawzajem, są w stałym kontakcie ze schroniskiem. Dla mnie to nowość.

Dziewczyny kochane, dziękuję za słowa otuchy, za kciuki trzymane. Aż nam ulżyło :D :D Jeszcze raz dzięki.

Ps. Wiecie, że są specjalne siatki, które zakłada się albo na okna, albo na balkony, żeby koty nie wychodziły? Jutro idę kupić taką siatke.

Wiolasz, ale sie u Ciebie dzieje... Ja tu dawno nie byłam. Czy pisałaś gdzie masz ten swoj domek>>> Bo ja po tamtych okolicach czasem jeżdżę być możę, moje dziecińskie strony ;)

Myśłe o drzwiach, powiem Cityle,że po naszych przejściach nie zamówiłabym już bez montażu. Zamówilam przesuwne bez montażu, każde były inaczej montowane i okazało się że nasza ekpia niestety nie radzi sobie z nimi. Udało nam się sprawę jakoś dokończyć, ale mieliśmy farta. A czy sami dacie radę to nie wiem, wydaje mi się że przy naszych krzywych ścianach itp trudno jest dobrze drzwi zamontować nie mając wprawy i narzędzi do tego. A przesuwne wydawaly mi się prostsze w montażu niż zwykłę bo nasze nawet ośćieżńic nie mają, tylko słupki... Ale może ktoś ma inne doświadczenia...

Małgoś, ja tych dat nie pamiętam, ale trwało to jakiś czas i okres mojej buntowniczości i głupoty to był :oops:

onna, miejscowość Hermanowa. Co do drzwi to myślę, że jakoś to musi pójść. Ściany nasze są w miarę proste. Z jedną był problem ale już jest naprawiona tynkiem, wiec mam nadzieję, że nie będzie tak źle i damy radę :lol:

NOOOOOOO

a mówiłam, ze się nie znam.... :lol: ale czymałam to się udało :lol:

bardzo się cieszę, bo to jakby dziecię uciekło...i błąkało się po nocach...

ale za to teraz spokojnie można odetchnąć i wrócić do tematów stricte budowlanych - czyli gdzie moja dedykacja, hę? :roll: :roll:

Kasia, dzięki za kciuki

A dedykacja? w dzienniku moim :oops:

Cały wpis poświęciłam dziś TYLKO TOBIE :lol:

NO NARESZCIE.............

płytki wyszły bardzo pięknie....zaczynam się nad nimi poważnie zastanawiać do swojej kuchni....tyle, że razem z tymi ciemnobrązowymi....niestety muszę je najpierw zobaczyć na żywo, a to nie będzie zbyt łatwe, bo znów Bartuś mi kaszle...

a te do łazienki też miodzio.... a jak te paseczki będą wyglądały? tzn. w jakiej kolejności chcesz je połozyć i jak się one nazywają....