wiolasz 05.05.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 &*^&*&%^&%^$^&$^& był weekend majowy więc architekt i tak nic nie załatwi. Teraz mam czekać aż zaniesie i dopełni formalności a potem nie wiem ile czekać. Musze już cegłę na plac zabrać, nie wiem czy mój Pan Tadzio nadal mi dom wybuduje bo jak tak będę odkładać to pomyśli że sie rozmyśliłam... tak więc proszę o wielllllkie kciuki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 &*^&*&%^&%^$^&$^& był weekend majowy więc architekt i tak nic nie załatwi. Teraz mam czekać aż zaniesie i dopełni formalności a potem nie wiem ile czekać. Musze już cegłę na plac zabrać, nie wiem czy mój Pan Tadzio nadal mi dom wybuduje bo jak tak będę odkładać to pomyśli że sie rozmyśliłam... tak więc proszę o wielllllkie kciuki.. trzymam....tylko jak ja będę dzieci ubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.05.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Jak tak to Ci odpuszczę. Ostatnio trzymałam jednego przez trzy godziny za maturę siostry i wiem jak potem boli prostowany palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 06.05.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 ładnie będzie, niech się tylko pospieszą z tymi zezwolaniami, a potem juz tylko fru do góry i zanim się obejrzysz będziecie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.05.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ja ciągle mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 07.05.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Cześć Wiola! No to kiedy przewidujesz WIELKIE OTWARCIE placu boju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.05.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Nie przewiduję na razie nic. Nie chcę planować a potem się rozczarować. Na środę jesteśmy umówieni na odbiór pustaków ze składu. Musimy zdąrzyć zanim nam deszcz całkowicie drogę zaleje i samochody ciężkie nie wjadą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 09.05.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Wiola! ten holl Kuleczki tez bardzo mi się podoba...czy ustaliłas juz kolor tej ściany?drzwi będę mieć w kolorze calvados więc tez podobne do tych co na fotce...a to na ścianie to piaskowiec chyba...trza podpytać Kuleczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.05.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witaj ula@. Który hol jest kuleczki ? Ten jasny? czy czerwony?. Piaskowiec podobny widziałam i w Leroy czy jak to się pisze i w Castoramie. Dokładniej przyjrzę się jak już będziemy na tym etapie. Drzwi chciałabym już obejrzeć w tę sobotę albo w następną, jak tylko czas pozwoli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 09.05.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Hol który mam na mysli to ten z pomaranczową ścianą...mój ulubiony wiesz/ fajną też kuleczka ma łazienkę na piętrze...może odgapię!!! przejrzałaś jej wątek w Galerii? warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 09.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 bardzo podobaja mi się twoje inspiracje. to nie są kolory w ktorych mogłabym mieszkać ale u kogos-super w przedpokoju podobaja mi się drzwi wew.- czy tez myslicie o przeszklonych??zastanawiałam się jak to z nimi jest i czy jak jedne będa ze szkłem to drugie tez musza- mam na myśli łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.05.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 hej dziewczyny Jeśli chodzi o kulkę to dzięki niej zmieniłam parę zdań na temat aranżacji wnętrz ... dzięki kulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 10.05.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 prosimy o szczegóły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.05.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam Ula@, wiecej szczegółów nie mam na razie. Choruję i nic mi sie nie chce Co do kolorów drzwi, to na zdjęciach inaczej wygladają ale faktycznie calvados podoba mi sie najbardziej. Pasowałby mi do podłogi, która w głowie mi sie jakoś tam rysuje.. Dzięki za podpowiedź, ze to o kuleczki przedpokój chodzi. Oglądałam Jej domek juz wcześniej, póki zdjęcia były i jestem do dziś zachwycona. Tylko jak się ogląda kilkaset zdjęć z wieelu domów to człowiek zapomina co jest czyje. danap, nie bardzo wiem o co chodzi...Czy to ze jeśli w drzwiach do pokoi będą 4 szybki to czy do łazienki też będzie szybka? Planuję do łazienki drzwi identyczne ale z jedną szybką na samej górze a do kotłowni całkowicie pełne. Ale wszystkie drzwo mają być takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Jeśli chodzi o szczegóły...sorki Wiola, że tu mam nadzieję,że się nie obrazisz... Rozmawiałam kiedyś z kuleczką i ona powiedziała::: prostota nade wszystko ona jest zawsze elegancka i ponadczasowa... błyszczące gresy ...- to dzięki niej się zaczęłam zastanawiać... kiedyś powiedziała,że u niej jest dużo obciachu ja tak nie uważam ale zastanowiłam się i...ma trochę racji, że w prostocie siła. Czasami coś nam się podoba ale zastanówmy się czy chciałybyśmy z tym przebywać tak na codzień To tyle sprostowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.05.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 mikopiko, bardzo cenię sobie wszelkie uwagi, ale przyznam się, ze nie czaję Jeśli chodzi o szczegóły...sorki Wiola, że tu mam nadzieję,że się nie obrazisz... ? za co miałabym się obrazić? Teraz powiedz prosto z mostu- chodzi o jakieś konkretne przykłady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 wiesz... u nas miał być gres polerowany w połączeniu z drewnem łączony półkolisto i o tym z nią rozmwiałam ale rozmowa wyszła ogólnie o całej aranżacji. Wtedy myślałam...co ona mówi , czego tu się czepiać?Teraz po kilku tygodniach rozważan przyznaję jej rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.05.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Takie piekne rozwiązania jak ma kuleczka czy Sonika, to u mnie pozostaje w sferze marzeń. Patrząc tylko podziwiam i nie rozpatruję tego w kategorii " a jak by to wyglądało u mnie?..." Patrzę realnie na moje mozliwości. Z jednej pensji nie spłacę tego wszystkiego co mi się podoba, dlatego nawet nie marzę o takich rzeczach. ALe rzeczywiście, "co za duzo to i pies nie lubi". Zobaczymy jak to wyjdzie wszystko.. ale zauważyłam, że mamy prawieże identyczny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Takie piekne rozwiązania jak ma kuleczka czy Sonika, to u mnie pozostaje w sferze marzeń. Patrząc tylko podziwiam i nie rozpatruję tego w kategorii " a jak by to wyglądało u mnie?..." Patrzę realnie na moje mozliwości. Z jednej pensji nie spłacę tego wszystkiego co mi się podoba, dlatego nawet nie marzę o takich rzeczach. ALe rzeczywiście, "co za duzo to i pies nie lubi". Zobaczymy jak to wyjdzie wszystko.. ale zauważyłam, że mamy prawieże identyczny gust hahahhahaah dobrze powiedziane a tak apropos Sonika była moim pierwszym natchnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.05.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Ja miałam ogrooooomne oczy jak zobaczyłam pierwsze zdjęcia wnętrz Tak sobie myslałam, że jak zrobie wnętrza w uniwersalnych kolorach to będzie można częściej wystrój zmieniać przez dodatki, o wiele tańsze niż całość przecież. Z czasem nawet najpiękniejsze rzeczy się nudzą i stają sie zwyczajne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts