Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

&*^&*&%^&%^$^&$^& :evil:

był weekend majowy więc architekt i tak nic nie załatwi. Teraz mam czekać aż zaniesie i dopełni formalności a potem nie wiem ile czekać.

Musze już cegłę na plac zabrać, nie wiem czy mój Pan Tadzio nadal mi dom wybuduje bo jak tak będę odkładać to pomyśli że sie rozmyśliłam...

tak więc proszę o wielllllkie kciuki..

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

&*^&*&%^&%^$^&$^& :evil:

był weekend majowy więc architekt i tak nic nie załatwi. Teraz mam czekać aż zaniesie i dopełni formalności a potem nie wiem ile czekać.

Musze już cegłę na plac zabrać, nie wiem czy mój Pan Tadzio nadal mi dom wybuduje bo jak tak będę odkładać to pomyśli że sie rozmyśliłam...

tak więc proszę o wielllllkie kciuki..

trzymam....tylko jak ja będę dzieci ubierać :roll: :lol:

Witaj ula@.

Który hol jest kuleczki ? Ten jasny? czy czerwony?. Piaskowiec podobny widziałam i w Leroy czy jak to się pisze i w Castoramie. Dokładniej przyjrzę się jak już będziemy na tym etapie. Drzwi chciałabym już obejrzeć w tę sobotę albo w następną, jak tylko czas pozwoli..

bardzo podobaja mi się twoje inspiracje. to nie są kolory w ktorych mogłabym mieszkać ale u kogos-super

w przedpokoju podobaja mi się drzwi wew.- czy tez myslicie o przeszklonych??

zastanawiałam się jak to z nimi jest i czy jak jedne będa ze szkłem to drugie tez musza- mam na myśli łazienkę?

Witam

Ula@, wiecej szczegółów nie mam na razie. Choruję i nic mi sie nie chce :oops: Co do kolorów drzwi, to na zdjęciach inaczej wygladają ale faktycznie calvados podoba mi sie najbardziej. Pasowałby mi do podłogi, która w głowie mi sie jakoś tam rysuje..

Dzięki za podpowiedź, ze to o kuleczki przedpokój chodzi. Oglądałam Jej domek juz wcześniej, póki zdjęcia były i jestem do dziś zachwycona. Tylko jak się ogląda kilkaset zdjęć z wieelu domów to człowiek zapomina co jest czyje.

danap, nie bardzo wiem o co chodzi...Czy to ze jeśli w drzwiach do pokoi będą 4 szybki to czy do łazienki też będzie szybka? Planuję do łazienki drzwi identyczne ale z jedną szybką na samej górze a do kotłowni całkowicie pełne. Ale wszystkie drzwo mają być takie same.

Jeśli chodzi o szczegóły...sorki Wiola, że tu :oops: mam nadzieję,że się nie obrazisz...

Rozmawiałam kiedyś z kuleczką i ona powiedziała::: prostota nade wszystko ona jest zawsze elegancka i ponadczasowa... błyszczące gresy ...- to dzięki niej się zaczęłam zastanawiać...

kiedyś powiedziała,że u niej jest dużo obciachu ja tak nie uważam ale zastanowiłam się i...ma trochę racji, że w prostocie siła.

Czasami coś nam się podoba ale zastanówmy się czy chciałybyśmy z tym przebywać tak na codzień :roll:

To tyle sprostowania :D

mikopiko, bardzo cenię sobie wszelkie uwagi, ale przyznam się, ze nie czaję :oops:

Jeśli chodzi o szczegóły...sorki Wiola, że tu mam nadzieję,że się nie obrazisz...

? za co miałabym się obrazić? :lol:

Teraz powiedz prosto z mostu- chodzi o jakieś konkretne przykłady?

Takie piekne rozwiązania jak ma kuleczka czy Sonika, to u mnie pozostaje w sferze marzeń. Patrząc tylko podziwiam i nie rozpatruję tego w kategorii " a jak by to wyglądało u mnie?..." Patrzę realnie na moje mozliwości. Z jednej pensji nie spłacę tego wszystkiego co mi się podoba, dlatego nawet nie marzę o takich rzeczach.

ALe rzeczywiście, "co za duzo to i pies nie lubi".

Zobaczymy jak to wyjdzie wszystko..

ale zauważyłam, że mamy prawieże identyczny gust :D

Takie piekne rozwiązania jak ma kuleczka czy Sonika, to u mnie pozostaje w sferze marzeń. Patrząc tylko podziwiam i nie rozpatruję tego w kategorii " a jak by to wyglądało u mnie?..." Patrzę realnie na moje mozliwości. Z jednej pensji nie spłacę tego wszystkiego co mi się podoba, dlatego nawet nie marzę o takich rzeczach.

ALe rzeczywiście, "co za duzo to i pies nie lubi".

Zobaczymy jak to wyjdzie wszystko..

ale zauważyłam, że mamy prawieże identyczny gust :D

hahahhahaah dobrze powiedziane :D

a tak apropos Sonika była moim pierwszym natchnieniem :roll:

Ja miałam ogrooooomne oczy jak zobaczyłam pierwsze zdjęcia wnętrz :o :oops:

Tak sobie myslałam, że jak zrobie wnętrza w uniwersalnych kolorach to będzie można częściej wystrój zmieniać przez dodatki, o wiele tańsze niż całość przecież.

Z czasem nawet najpiękniejsze rzeczy się nudzą i stają sie zwyczajne..