wiolasz 08.10.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nazwa to Aparici Melibea Nacar i Melibea Vison Ornato W zamyśle mam tak:Od dołu: białe poziomo do wysokości zlewu- dwa paski poziomo tych dekorków z listkami- białe poziomo do samego sufitu prawie i jeden pasek na samej górze poziomo czarnych z paseczkami. Tak sobie umyśliłam, że jeśli dam paski poziome to poszerzy optycznie łazienkę i o to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A masz może fotę tych białych z decorem w listki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Białe są tylko z paseczkami. Podejrzewam, ze nie byłoby takiego efektu na białych płytkach jaki jest na czarnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 aaaaaaaaaaaa ok bo to są płytki wielkoformatowe, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dokładnie to nie przyglądałam się im, ale jakieś 60cm dł., 20-30 szerokości. Dosyć cieżkie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 bo w sumie u mnie na górze będzie podobnie.... czyli białe potem dwa dekory i ona też liściaste i dalej znów białe.... Tylko w moim kibelku będzie na ciemno bordowo by to jakoś urozmaicić... http://images26.fotosik.pl/258/c41cd43a6ef20c33.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A te Twoje płytki do idą do małej czy raczej większej łazienki? bo ja szukam czegoś do mojej małej - mikroskopijnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 OOOO mam... http://images33.fotosik.pl/275/a71ef5858abe7a21.jpg będzie to wyglądało dokładnie tak - tylko primo w zimnych odcieniach, secundo z dodatkowymi decorami na linii łączenia kolorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Idą do małej na dole. Do dużej nie mam koncepcji Ale chyba źle napisałam białe poziomo do wysokości zlewu - dwa paski poziomo tych dekorków czarnych z listkami - białe z paseczkami poziomo do samego sufitu prawie -jeden pasek na samej górze poziomo czarnych z paseczkami. sufit biały podłoga szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kasia, z jakiego programu korzystasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 trzymam kciuki, żeby się kotek znalazł... taki fajny był, trzeba go szukać Aniu nie pisz "był" -bo JEST, przecież napewno się znajdzie! no, ale jak go nie było, to był a że jest to wiadomo i cieszę się, że jest bardzo, bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 z tego co wszyscy, pro 100... ale akurat tę wizualkę robił mi facet ze sklepu z płytkami, bo ja nie mogłam dodać swoich plytek do biblioteki.... no i przy okazji mi ją wycenił....ale ręce mi opadły - śpiewną sobie 18 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Idą do małej na dole. Do dużej nie mam koncepcji Ale chyba źle napisałam białe poziomo do wysokości zlewu - dwa paski poziomo tych dekorków czarnych z listkami - białe z paseczkami poziomo do samego sufitu prawie -jeden pasek na samej górze poziomo czarnych z paseczkami. sufit biały podłoga szara no to sam układ kolorów i decorów będzie podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 z tego co wszyscy, pro 100... ale akurat tę wizualkę robił mi facet ze sklepu z płytkami, bo ja nie mogłam dodać swoich plytek do biblioteki.... no i przy okazji mi ją wycenił....ale ręce mi opadły - śpiewną sobie 18 tys mnie to wszystko by opadło, nie tylko ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 trzymam kciuki, żeby się kotek znalazł... taki fajny był, trzeba go szukać Aniu nie pisz "był" -bo JEST, przecież napewno się znajdzie! no, ale jak go nie było, to był a że jest to wiadomo i cieszę się, że jest bardzo, bardzo się cieszę Ania, my dorośli bardziej się cieszymy niż nasze dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 z tego co wszyscy, pro 100... ale akurat tę wizualkę robił mi facet ze sklepu z płytkami, bo ja nie mogłam dodać swoich plytek do biblioteki.... no i przy okazji mi ją wycenił....ale ręce mi opadły - śpiewną sobie 18 tys mnie to wszystko by opadło, nie tylko ręce... U mnie to i majtki pewnie spadłyby, gdzyby mi ktoś tak zaśpiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 z tego co wszyscy, pro 100... ale akurat tę wizualkę robił mi facet ze sklepu z płytkami, bo ja nie mogłam dodać swoich plytek do biblioteki.... no i przy okazji mi ją wycenił....ale ręce mi opadły - śpiewną sobie 18 tys mnie to wszystko by opadło, nie tylko ręce... ale spokojnie.... znaleźliśmy firmę w moim rodzinnym Tarnobrzegu, gdzie w tej cenie będę jeszcze miała 50 m2 gresu do salonu...ale fakt jest faktem, że nas też zwaliło z nóg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ci w tej stolycy to szaleją z cenami Aż 50m2 masz w salonie?? zazdraszczam powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ci w tej stolycy to szaleją z cenami Aż 50m2 masz w salonie?? zazdraszczam powierzchni yyyyyyyyy nie... 50 m2 mam jadąc po całości - czyli salon + jadalnia + ciąg komunikacyjny + hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ja też u mnie ledwo się fotele i stolik mieszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts