wiolasz 08.10.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kasia, dobrze masz z tym ciągiem. Ale ale...bede miala mniej do sprzatania, nie Aniu jakieś plusy trza znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ja też u mnie ledwo się fotele i stolik mieszczą... ja tam jestem zadowolona...kto by to potem sprzątał... ja wiem, że fajnie jest mieć duży dom, wspaniałe salony, ale po pierwsze mnie na takie nie stać, bo Warszawka oszalała na punkcie nieruchomości, a po drugie nie mam ochoty latać całą sobotę ze szmatami i się jeszcze martwić czy zdążę to posprzątać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no a Wasze salony ile mają m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 mój tylko 27 m2 na fotele wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 mój tylko 27 m2 na fotele wystarczy no co Ty opowiadasz.... mój blokowy salon ma 20 m2 a mam w nim dwie sofy 2+3 i mebelki i jest jeszcze ciut miejsca na balety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Bo są sofy i sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 trzymam kciuki, żeby się kotek znalazł... taki fajny był, trzeba go szukać Aniu nie pisz "był" -bo JEST, przecież napewno się znajdzie! no, ale jak go nie było, to był a że jest to wiadomo i cieszę się, że jest bardzo, bardzo się cieszę Ania, my dorośli bardziej się cieszymy niż nasze dziecko Bo dziecko pewnie od poczatku czulo, ze kotek lazi po okolicy. Tylko go uwiaz dobrze teraz, bo drugi raz takich stresow nie przezyjemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Bo są sofy i sofy Wiola to o jakich dokładnie Ty sofach myślisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ale horrory mnie ominęły dobrze że się dobrze skończyło wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.10.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Śliczna będzie ta łazienka no dobrze, że kot się znajdnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Małgoś nasz kot zacznie chodzić wieczorami na spacery na smyczy. Nie ma innego wyjścia. Kasia, chciałabym taką sporą narożną ale rozkładaną, na wypadek wizyty gości. Ta funkcja będzie akurat potrzebna bo wszyscy nasi przyjaciele i znajomi i rodzina mieszkają daleko i będąc z wizytą muszą zostać na min. 1 noc. efilo, horror dla mnie był okropny. Z nerwów to jelita mnie tak nawalały... magi, co do łazienki to sama nie wiem, na ekspozycji wyglądała urzekająco. Szukałam płytek bo koncepcji wogle nie miałam ale jak ją zobaczyłam to odpłynęłam. Mam nadzieję, że dobrze wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no a Wasze salony ile mają m2? Mój salon ma 37m.kw. i jest otwarty na kuchnię (11,5m) i hol (6,5m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jakbym sie uparła i wywaliła ścianę z pokojem, to miałabym ponad 40 m2 ale chyba wolę dodatkowy pokój dla mnie na dole niż tak wielki salon.Na starość jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 a ja to już nie pamiętam ile ma mój salonik... jak sprawdzę to powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jakbym sie uparła i wywaliła ścianę z pokojem, to miałabym ponad 40 m2 ale chyba wolę dodatkowy pokój dla mnie na dole niż tak wielki salon.Na starość jak znalazł My poszukując projektu -przyjęliśmy kryterium -salon minimum 35m! i właśnie odrzucalismy wszystkie domki z pokojem na dole, który pomniejszał salon... tylko teraz myślę, że gdy pojawi się (kiedyś...) dzieciaczek -to jednak taki pokoik na dole jak znalazł ale z drugiej strony nasz salon już wydaje mi się za mały ... Acha! wiolasz -my teraz jeździmy codziennie na działeczkę, którą mamy za Sandomierzem po dziadkach -są tam jabłka i troszkę warzywek -trzeba tego doglądać i zrywać. No i dzisiaj przejeżdżając po raz setny tą drogą ujrzałam domek IDENTYCZNY jak Twój!!! Nawet drzwi miał takie same! czyli Truskawki i w sandomierskich rejonach są ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kasia, tych truskawek jest coraz więcej Kiedy zaczynaliśmy w naszej okolicy był tylko jeden domek, teraz już sama widziałam dwa i o kolejnych słyszę od znajomych, ze chyba widział nasz To utwierdza w przekonaniu, że jednak wybór był nienajgorszy Kasia a może to mój, tylko bładzicie i jakąś okrężną drogą jeździcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kasia a może to mój, tylko bładzicie i jakąś okrężną drogą jeździcie? Jeżeli masz obok starą, 50letnią chałupę, stodołę i kurnik oraz indyki na podwórku -to wysoce prawdopodobne że to Twój ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 oj, żałuję ale nie mam jeszcze takich zabudowań. Może za jakieś 50 lat to i indyki bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A co bedzie za 50 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Za 50 lat będę miała starą rozwalającą się chałupę, stodołę i kurnik- choć kurnik bedzie już za jakieś 2-3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts