malgos2 08.10.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mialy byc tez indyki... A kozy tez bedziesz miala? Bo kozi serek bardzo lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mialy byc tez indyki... A kozy tez bedziesz miala? Bo kozi serek bardzo lubie. I małe koniki!!! ja chcę małe koniki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mialy byc tez indyki... A kozy tez bedziesz miala? Bo kozi serek bardzo lubie. Nienawidzę koziego sera. Nie wiem czy o tym kiedyś pisałam, ale piłam prawie rok kozie mleko, tfuj! nawet kawa z mlekiem kozim była. Śmierdzi jak stare przenoszone skarpety Kasia, no Tyś oszalała?? ja mam tylko 18 ar, nie mam miejsca na zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja tez nie lubie koziego mleka, ale kozi ser owszem, szczegolnie twardy. Na 18 arach spokojnie konika zmiescisz, nawet 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2008 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Buenos dias NIestety dla konika to trochę mało. ALe w dole miasteczka jest stadnina, można jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzień doberek.... Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiac 09.10.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Halo, halo! Widzę dziewczyny, że humorek Wam dopisuje!! Aby tak dalej!!! Dołączę do Was to może zła passa mnie w końcu opuści!! Buźka moje drogie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 wreszcie dotarłam do dziennika kiedy będzie zdjątko kafli z realu bo na tym co wkleiłaś przynajmniej u mnie na monitorze to one są baaardzo brązowe i nijak czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.10.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Halo, halo! Widzę dziewczyny, że humorek Wam dopisuje!! Aby tak dalej!!! Dołączę do Was to może zła passa mnie w końcu opuści!! Buźka moje drogie!! Zła passa????? Skopać ją i wyrzucić na śmietnik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 kozi ser?polecam la brique z kosiego mleka. mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Brrr...ic nie mówcie o kozach i ich wyrobach. Jeśli same zwierzęta lubie, tak ser i mleko tfuj jeszcze po stokroć basiac, takie przestoje to normalka. Każdy tak ma, no może oprócz Nefer i Kropqi, to wyjątki Nie wiem czy to kwestia organizacji tych prac budowlanych czy szczęścia do fachowców. My teraz nic nie robimy nowego od ponad miesiaca. A tyyyyyyllleee moglibysmy zrobić.. efilo, nie wiem jak ze zdjęciem, w rzeczywistości są czarne. Łazienka w planie w drugiej połowie października. Oczywiscie jak bedzie gotowa będą też zdjęcia GLAMOURMUM a witaj, witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 efilo, nie wiem jak ze zdjęciem, w rzeczywistości są czarne. Łazienka w planie w drugiej połowie października. Oczywiscie jak bedzie gotowa będą też zdjęcia znaczy za tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Myślę że jednak za dwa, zanim bedzie wszystko widać. Za tydzień Pan J. wchodzi dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 A jakies foto zguby odnalezionej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 A jakies foto zguby odnalezionej? Przyłączam się! -prosimy o foty bo musimy zweryfikować czy to TEN kot się znalazł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ten ten Ostatnio nie były robione ale jak zrobię to wrzucę na pewno. Jeszcze kiedyś mogą sie przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Jeszcze kiedyś mogą sie przydać Wypluj te słowa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No tak Kasia, odkąd wrócił non stop jęczy i miauczy. No jakieś mnie coś trafi, bo aż mam ochotę otworzyć drzwi i powiedzieć " a idź w cholere" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No tak Kasia, odkąd wrócił non stop jęczy i miauczy. No jakieś mnie coś trafi, bo aż mam ochotę otworzyć drzwi i powiedzieć " a idź w cholere" On Ci po prostu "opowiada" co przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Niech opowiada, tylko ciszej Ja myśle, ze gdyby był kotem blokowym, to byłoby to właśnie czas na sterylkę. A że my nie planujemy tego zabiegu w jego przypadku to musimy pocierpieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts