nitubaga 10.10.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Wiola - kochana bez pytanki pozwoliłam sobie zakosić namiar na farby... dobry wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Kochana jeszcze raz ja - powiedz ile płaciłaś za m2 swoich płytek do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 No tak Kasia, odkąd wrócił non stop jęczy i miauczy. No jakieś mnie coś trafi, bo aż mam ochotę otworzyć drzwi i powiedzieć " a idź w cholere" musiał niezłą kotę poznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 No tak Kasia, odkąd wrócił non stop jęczy i miauczy. No jakieś mnie coś trafi, bo aż mam ochotę otworzyć drzwi i powiedzieć " a idź w cholere" musiał niezłą kotę poznać... No wlasnie. A dlaczego nie planujecie sterylki? Ja to bym sie bala, ze mi bedzie znikal na dlugie tygodnie za kocicami i oblewal wszystko w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.10.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Czy jest tu kto? potrzebuję pocieszenia przez te cholerne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Kasia, to moze walniemy cos u mnie albo u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.10.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Kasia, to moze walniemy cos u mnie albo u Ciebie? u mnie możemy walić -wczoraj było walenie u Ciebie lecę do sklepu po % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Kasia, to moze walniemy cos u mnie albo u Ciebie? u mnie możemy walić -wczoraj było walenie u Ciebie lecę do sklepu po % Na frasunek dobry trunek, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.10.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Kasia, to moze walniemy cos u mnie albo u Ciebie? u mnie możemy walić -wczoraj było walenie u Ciebie lecę do sklepu po % Na frasunek dobry trunek, no nie? a ja gdzieś wyczytałam, że Ciebie głowa dzisiaj boli a ciekawe jak tam "mocnogłowy" Anglik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 No tak Kasia, odkąd wrócił non stop jęczy i miauczy. No jakieś mnie coś trafi, bo aż mam ochotę otworzyć drzwi i powiedzieć " a idź w cholere" musiał niezłą kotę poznać... No wlasnie. A dlaczego nie planujecie sterylki? Ja to bym sie bala, ze mi bedzie znikal na dlugie tygodnie za kocicami i oblewal wszystko w domu. no właśnie.. moje kocię od 2 dni się na górze nie pojawiło... hormony mu szaleją ale wysterylizować możemy dopiero na wiosnę, bo jeszcze za młody jest, musi mieć chociaż pół roku. Tak nam weterynarz powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Wiola - kochana bez pytanki pozwoliłam sobie zakosić namiar na farby... dobry wieczór... Kasiu, witaj Namiar na farby nie jest moją własnością, ja też zakosiłam Dobrze, że się przyda, wyczytałam że chcesz ten kolor do jadalni, ja myślałam o moim przedpokoju Kochana jeszcze raz ja - powiedz ile płaciłaś za m2 swoich płytek do kuchni... po zniżce 76,10 zł m2, znalazłam w fakturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No tak Kasia, odkąd wrócił non stop jęczy i miauczy. No jakieś mnie coś trafi, bo aż mam ochotę otworzyć drzwi i powiedzieć " a idź w cholere" musiał niezłą kotę poznać... Chyba bardziej za przestrzenią tęskni. Wczoraj mąż zabrał go na działke, jak się okazało, bał się wszystkiego wokół i ciągle wypatrywał wzrokiem męża. kiedy go widział- ok, jak tylko znikł mu z oczu od razu chował się pod jakieś deski Małgoś, nie chcę go sterylizowac, nie przeszkadza mi że bedzie znikał. Kwestia przyzwyczajenia bo juz takiego kota miałam. Założę obrożę z nr telefonu. Obsikują też te koty, które ciągle są w domu. On będzie na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Wiola - kochana bez pytanki pozwoliłam sobie zakosić namiar na farby... dobry wieczór... Kasiu, witaj Namiar na farby nie jest moją własnością, ja też zakosiłam Dobrze, że się przyda, wyczytałam że chcesz ten kolor do jadalni, ja myślałam o moim przedpokoju Kochana jeszcze raz ja - powiedz ile płaciłaś za m2 swoich płytek do kuchni... po zniżce 76,10 zł m2, znalazłam w fakturach. senkju.... będę sprawdzała ceny w Warszawce - juz znalazłam sklep na Bartyckiej - ale to akurat średnio dobrze... bo tam są ceny z kosmosu, ale może jak tam pojadę to je pomacam. dzień doberek.... dziś już mi ciut lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 mąż przyłapał naszą córkę dorastającą na takich czynnościach http://images28.fotosik.pl/283/4566397f40b21368.jpg http://images49.fotosik.pl/19/d206104229636cc1.jpg a to juz uciekinier, który albo śpi albo miauczy przeraźliwie http://images36.fotosik.pl/19/e4eaaff1ed9241ea.jpg Ostatnio Julka woła mnie, zadziera Mańkowi ogon do góry i mówi: Mamo, patrz Mańkowi urosły pośladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Kasia, bardzo mnie cieszy, ze ciut lepiej. Ja myślę, ze wszytsko sie ułoży dobrze, niemożliwością jest by wyszło źle. A jak nie to do sądu z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Owszem do sądu można, ale wtedy to się przeciągnie w lata, a i to nie ma pewności jak ta sprawa sie zakończy. W poniedziałek idę do prawnika. Zobaczymy co doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 WIem, ze lata. I tu jest pies...Jutro będziesz wiedzieć więcej, będzie dobrze, bo musi być.Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Hej, chciałam zapytać o tę kabinę 80-tkę. U mnie zmieści się tylko taka. Możesz napisać gdzie kupowałaś i za ile? I czy nie jest zbyt ciasna. Acha, córeczka prześliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 W poniedziałek idę do prawnika. Zobaczymy co doradzi. Kasiu -ja też trzymam kciukasy!!!! obiema rencami i nogami! wiolasz -no to jeśli teraz córa już ma takie ciągoty kosmetyczne -to co będzie za 8-10lat ? A uciekinier to chyba schudł po tych eskapadach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No widzisz Wiola, mowilam, ze kocie bedzie mialo uraz do samodzielnych wycieczek. Przynajmniej na chwile. Niezle go tam musialo przeczolgac przez ta noc bez jedzenia, na deszczu itd. To, ze jestem fanka Twojej corki to juz wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts