Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak Kasia, odkąd wrócił non stop jęczy i miauczy. No jakieś mnie coś trafi, bo aż mam ochotę otworzyć drzwi i powiedzieć " a idź w cholere" :evil:

musiał niezłą kotę poznać... :roll:

No wlasnie. :lol: :lol: A dlaczego nie planujecie sterylki? Ja to bym sie bala, ze mi bedzie znikal na dlugie tygodnie za kocicami i oblewal wszystko w domu. :roll: :roll: :roll:

No tak Kasia, odkąd wrócił non stop jęczy i miauczy. No jakieś mnie coś trafi, bo aż mam ochotę otworzyć drzwi i powiedzieć " a idź w cholere" :evil:

No wlasnie. :lol: :lol: A dlaczego nie planujecie sterylki? Ja to bym sie bala, ze mi bedzie znikal na dlugie tygodnie za kocicami i oblewal wszystko w domu. :roll: :roll: :roll:

no właśnie..

moje kocię od 2 dni się na górze nie pojawiło...

hormony mu szaleją :roll:

ale wysterylizować możemy dopiero na wiosnę, bo jeszcze za młody jest, musi mieć chociaż pół roku.

Tak nam weterynarz powiedziała :wink:

Wiola - kochana bez pytanki pozwoliłam sobie zakosić namiar na farby...

dobry wieczór...

Kasiu, witaj

Namiar na farby nie jest moją własnością, ja też zakosiłam :oops: Dobrze, że się przyda, wyczytałam że chcesz ten kolor do jadalni, ja myślałam o moim przedpokoju :lol:

Kochana jeszcze raz ja - powiedz ile płaciłaś za m2 swoich płytek do kuchni...

po zniżce 76,10 zł m2, znalazłam w fakturach.

Chyba bardziej za przestrzenią tęskni.

Wczoraj mąż zabrał go na działke, jak się okazało, bał się wszystkiego wokół i ciągle wypatrywał wzrokiem męża. kiedy go widział- ok, jak tylko znikł mu z oczu od razu chował się pod jakieś deski :lol:

Małgoś, nie chcę go sterylizowac, nie przeszkadza mi że bedzie znikał. Kwestia przyzwyczajenia bo juz takiego kota miałam. Założę obrożę z nr telefonu. Obsikują też te koty, które ciągle są w domu. On będzie na zewnątrz.

Wiola - kochana bez pytanki pozwoliłam sobie zakosić namiar na farby...

dobry wieczór...

Kasiu, witaj

Namiar na farby nie jest moją własnością, ja też zakosiłam :oops: Dobrze, że się przyda, wyczytałam że chcesz ten kolor do jadalni, ja myślałam o moim przedpokoju :lol:

Kochana jeszcze raz ja - powiedz ile płaciłaś za m2 swoich płytek do kuchni...

po zniżce 76,10 zł m2, znalazłam w fakturach.

senkju....

będę sprawdzała ceny w Warszawce - juz znalazłam sklep na Bartyckiej - ale to akurat średnio dobrze... bo tam są ceny z kosmosu, ale może jak tam pojadę to je pomacam.

dzień doberek....

dziś już mi ciut lepiej... :roll:

mąż przyłapał naszą córkę dorastającą na takich czynnościach

http://images28.fotosik.pl/283/4566397f40b21368.jpg

http://images49.fotosik.pl/19/d206104229636cc1.jpg

a to juz uciekinier, który albo śpi albo miauczy przeraźliwie

http://images36.fotosik.pl/19/e4eaaff1ed9241ea.jpg

Ostatnio Julka woła mnie, zadziera Mańkowi ogon do góry i mówi: Mamo, patrz Mańkowi urosły pośladki :o :o :lol: :lol: