wiolasz 12.10.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Małgoś, żeś fanka to wiem, dlatego to napisałam, chyba specjalnie z myślą o Tobie Wiecie, kot nie schudł, może zgłodniał. ALe ostatnio tak myślałam, ze upodabnia się do właścicieli: chudy jak patyk Jola z Melisy, znalazłam na allegro, nie pamiętam nazwy użytkownika, ale to sklep jest. Firma Delphi, polska jakaś, oglądałam ją i niby wydaje się wszystko w porządku ale nadal jest niezałożona, jeszcze w pudełkach. Jak założymy na pewno pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 I jak Julka zaczyna miec w tym wieku ciagaty do kosmetykow, to juz z pewnoscia w ciocie Malgosie sie wdala. Mam nadzieje, ze w domku masz miejsce na toaletke dla corki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Tego nie planowałam, ale właśnie wpadłam na pomysł ze jak tylko skończy szkołę średnią to wynocha na studia. Nie potrzebna jej bedzie toaletka. A wcześniej jakoś sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No nie zartuj Wiola! Nie chcesz, zeby sie dobierala do Twoich kosmetykow to musi miec toaletke co najmniej od liceum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Żadnego malowania sie w liceum chyba że w domu albo lekko błyszczyk do szkoły żeby usta nie pękały na mrozie. I koniec Jak widzę te gimnazjalistki wymalowane jak największe..... to aż mnie trzęsie, ze moje dziewczyny/jedna dziewczyna miałaby tak wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Spoko, Wiola, ja tez nie jestem za malowaniem w gimnazjum, ale tak gdzies od 17-stki to juz rzesy sie zaczyna malowac. Tak, zeby nauczyciele nie widzieli. No i puder jak sie ma tradzik. A liceum konczy sie jak sie ma 19 lat, a ja mialam 20, to sorry, ale nie zabronilabys doroslej kobiecie sie malowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 właśnie wpadłam na pomysł ze jak tylko skończy szkołę średnią to wynocha na studia. Mozna ją i do liceum z internatem posłać -zawsze to 3 lata "do przodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Małgoś, znam osoby, które umiały dorosłej osobie wpoić takie lub podobne zachowanie. Kasia, jak ją spuszczę z oczu to dopiero się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Wiesz co Wiola, ja to juz nawet nie pamietam, czy sie malowalam do szkoly w liceum... Zwlaszcza, ze chodzilismy na 7:10, wiec rano bylam tak nieprzytomna, ze nie wiedzialam, jak sie nazywam. Ale sama wiesz jak to jest z tym wpajaniem na sile. U nas w szkole wszyscy sie rzucali na farbowanie wlosow, a ja mialam taki balejaz, ze w ogole nikt nie zauwazyl, ze mam farbowane i mialam spokoj. Tylko nasza wychowawczyni podskoczyla raz do mnie, ze mam za dlugie wlosy ( ) - a ja jej na to: ale przynajmniej mam czyste. A klasa w ryk, bo ona byla znana z tego, ze zawsze miala tlusciochy takie, ze sie niedobrze robilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobrze, że masz cięty jezyk Też chciałabym żeby Julka radziła sobie z przejawami różnego rodzaju chamstwa i nietolerancji. Tylko jak nam się to uda-nie wiem. A co do malowania, chciałabym aby miała "klasę", wiesz nie chodzi o czarne krechy pod oczami, fioletowe włosy, czy niebieskie. Chce malować- ok. ale ma spełnić kilka warunków: mam się jej nie wstydzić idąc z nią ulicą. To samo jeśli chodzi o zachowanie. Święta nie byłam, ale byłam skromna (no i strasznie pyskata ale to akurat sobie chwalę bo umiałam postawić na swoim-sama wiesz, że to przydatna cecha ) no i wygladałam w miarę normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Jak ja patrze na swoje zdjecia z liceum to tez sie poznaje, wiec nie bylo zle. ALE... Raz poszlam na koncert punkowy i ze nie bylo wtedy czarnych szminek, to sobie pomalowalam usta kredka do oczu. Do tego agrafki w uszach (jesssu, jakie mialam potem uczulenie na ten metal)... i pieszczocha na nadgarstku. Szkoda, ze zdjecia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Na agrafki w uszacg pozwoliłabym, glany i ćwieki też, a co? ale jakoś gołe nerki i cycki na wierzchu? I makijaż jak 30 lat więcej? never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nie no, golych nerek to never chociazby ze wzgledow zdrowotnych. Cycki to zalezy... czy ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 ładne czy nie i tak nie wolno Mi dopiero w 30 urodziny skończył się ostatni szlaban, jaki dostałam od mojego taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.10.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dzięki za odpowiedź. Też chętnie bym ją zamówiła, więc jeśli będziesz miała zamontowaną, odezwij się prosze jakie wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 ładne czy nie i tak nie wolno Mi dopiero w 30 urodziny skończył się ostatni szlaban, jaki dostałam od mojego taty A jaki mialas szlaban do 30. urodzin? O matko, az sie boje odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.10.2008 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ładne czy nie i tak nie wolno Mi dopiero w 30 urodziny skończył się ostatni szlaban, jaki dostałam od mojego taty A jaki mialas szlaban do 30. urodzin? O matko, az sie boje odpowiedzi... Małgoś, szlaban dostałam na wychodzenie z domu do 20-tki ale zaczęłam się śmiać i dołożył jeszcze 10 Nie pamiętam za co, ale znając mnie to pewnie zasłużyłam Jola z Melisy, jak tylko zamontują oczywiście pstryknę fotkę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ładne czy nie i tak nie wolno Mi dopiero w 30 urodziny skończył się ostatni szlaban, jaki dostałam od mojego taty A jaki mialas szlaban do 30. urodzin? O matko, az sie boje odpowiedzi... Małgoś, szlaban dostałam na wychodzenie z domu do 20-tki ale zaczęłam się śmiać i dołożył jeszcze 10 Nie pamiętam za co, ale znając mnie to pewnie zasłużyłam Ufff... no to dobrze, bo juz myslalam, ze na cos innego i tak sie zastanawialam, czy Julka przypadkiem adoptowana nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.10.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 wiola straszne rzeczy piszesz. o adopcję Cię nie poproszę poniekąd się zgadzam, sama mam córkę i nie chciałabym żeby wyglądała jak lafirynda ale też uważam że każdy wiek ma swoje prawa. byleby nie przegiąc i nie stracic szacunku własnego i bliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Wiola śliczna ta Twoja Gwiazda Moja Julka ostatnio była na dyskotece w szkole. Ma 9 lat i sobie usta malowała błyszczykiem Spódniczka, getry stroiła się jak nie wiem My z Małżem to w szoku byliśmy ona dla mnie to chyba zawsze małym dzieckiem zostanie . Już się pyta kiedy będzie mogłą sobie trwałą zrobić bo chce mieć loki Ja myślę, tak jak Efilka każdy wiek ma swoje prawa ale pewnie nie raz będą awantury o ubiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts