Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Małgoś, żeś fanka to wiem, dlatego to napisałam, chyba specjalnie z myślą o Tobie :lol:

Wiecie, kot nie schudł, może zgłodniał. ALe ostatnio tak myślałam, ze upodabnia się do właścicieli: chudy jak patyk :wink:

Jola z Melisy, znalazłam na allegro, nie pamiętam nazwy użytkownika, ale to sklep jest. Firma Delphi, polska jakaś, oglądałam ją i niby wydaje się wszystko w porządku ale nadal jest niezałożona, jeszcze w pudełkach. Jak założymy na pewno pokażę :lol:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żadnego malowania sie w liceum :evil:

chyba że w domu albo lekko błyszczyk do szkoły żeby usta nie pękały na mrozie. I koniec :evil:

Jak widzę te gimnazjalistki wymalowane jak największe..... :x :x :x to aż mnie trzęsie, ze moje dziewczyny/jedna dziewczyna miałaby tak wyglądać.

Spoko, Wiola, ja tez nie jestem za malowaniem w gimnazjum, ale tak gdzies od 17-stki to juz rzesy sie zaczyna malowac. :roll: :roll: :roll: Tak, zeby nauczyciele nie widzieli. :wink: No i puder jak sie ma tradzik. A liceum konczy sie jak sie ma 19 lat, a ja mialam 20, to sorry, ale nie zabronilabys doroslej kobiecie sie malowac. :p

Wiesz co Wiola, ja to juz nawet nie pamietam, czy sie malowalam do szkoly w liceum... :roll: :roll: :roll: Zwlaszcza, ze chodzilismy na 7:10, wiec rano bylam tak nieprzytomna, ze nie wiedzialam, jak sie nazywam. :-? Ale sama wiesz jak to jest z tym wpajaniem na sile. U nas w szkole wszyscy sie rzucali na farbowanie wlosow, a ja mialam taki balejaz, ze w ogole nikt nie zauwazyl, ze mam farbowane i mialam spokoj. Tylko nasza wychowawczyni podskoczyla raz do mnie, ze mam za dlugie wlosy ( :-? ) - a ja jej na to: ale przynajmniej mam czyste. A klasa w ryk, bo ona byla znana z tego, ze zawsze miala tlusciochy takie, ze sie niedobrze robilo. :x :x :x

Dobrze, że masz cięty jezyk :lol:

Też chciałabym żeby Julka radziła sobie z przejawami różnego rodzaju chamstwa i nietolerancji. Tylko jak nam się to uda-nie wiem. A co do malowania, chciałabym aby miała "klasę", wiesz nie chodzi o czarne krechy pod oczami, fioletowe włosy, czy niebieskie. Chce malować- ok. ale ma spełnić kilka warunków: mam się jej nie wstydzić idąc z nią ulicą. To samo jeśli chodzi o zachowanie. Święta nie byłam, ale byłam skromna (no i strasznie pyskata ale to akurat sobie chwalę bo umiałam postawić na swoim-sama wiesz, że to przydatna cecha :wink: ) no i wygladałam w miarę normalnie :lol:

Jak ja patrze na swoje zdjecia z liceum to tez sie poznaje, wiec nie bylo zle. :D 8) ALE... Raz poszlam na koncert punkowy i ze nie bylo wtedy czarnych szminek, to sobie pomalowalam usta kredka do oczu. :lol: :lol: :lol: Do tego agrafki w uszach (jesssu, jakie mialam potem uczulenie na ten metal)... i pieszczocha na nadgarstku. :lol: :lol: :lol: Szkoda, ze zdjecia nie mam. :roll:

ładne czy nie i tak nie wolno :wink:

Mi dopiero w 30 urodziny skończył się ostatni szlaban, jaki dostałam od mojego taty :wink:

A jaki mialas szlaban do 30. urodzin? :o :o :o O matko, az sie boje odpowiedzi... :o :o :o

Małgoś, szlaban dostałam na wychodzenie z domu do 20-tki ale zaczęłam się śmiać i dołożył jeszcze 10 :o Nie pamiętam za co, ale znając mnie to pewnie zasłużyłam :oops:

Jola z Melisy, jak tylko zamontują oczywiście pstryknę fotkę i dam znać :lol:

ładne czy nie i tak nie wolno :wink:

Mi dopiero w 30 urodziny skończył się ostatni szlaban, jaki dostałam od mojego taty :wink:

A jaki mialas szlaban do 30. urodzin? :o :o :o O matko, az sie boje odpowiedzi... :o :o :o

Małgoś, szlaban dostałam na wychodzenie z domu do 20-tki ale zaczęłam się śmiać i dołożył jeszcze 10 :o Nie pamiętam za co, ale znając mnie to pewnie zasłużyłam :oops:

Ufff... no to dobrze, bo juz myslalam, ze na cos innego i tak sie zastanawialam, czy Julka przypadkiem adoptowana nie jest. :wink:

wiola straszne rzeczy piszesz. o adopcję Cię nie poproszę :wink:

poniekąd się zgadzam, sama mam córkę i nie chciałabym żeby wyglądała jak lafirynda ale też uważam że każdy wiek ma swoje prawa. byleby nie przegiąc i nie stracic szacunku własnego i bliskich.

Wiola śliczna ta Twoja Gwiazda :D

Moja Julka ostatnio była na dyskotece w szkole. Ma 9 lat i sobie usta malowała błyszczykiem :D Spódniczka, getry stroiła się jak nie wiem :lol: My z Małżem to w szoku byliśmy :lol: ona dla mnie to chyba zawsze małym dzieckiem zostanie :roll: .

Już się pyta kiedy będzie mogłą sobie trwałą zrobić bo chce mieć loki :roll:

Ja myślę, tak jak Efilka każdy wiek ma swoje prawa ale pewnie nie raz będą awantury o ubiór :-?