malgos2 13.10.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Wiecie co, chyba kazda z nas miala takie odbicia i najwazniejsze, zeby nie przekladac swoich kosmatych mysli na dziecko. Wiekszosc starych zgredow (ktorymi za chwile sie tez mozemy stac) jak widzi u corki dlugie paznokcie (chocby nie byly pomalowane) od razu ma kosmate skojarzenia. A paznokcie to tylko tkanka. Grunt to wyrabiac w dziecku dobry gust i indywidualizm, zeby nie szlo slepo za rowiesnikami. A to mozna osiagnac tylko dzieki kontaktowi z pieknem, ze sztuka i ze soba nawzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.10.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Małgoś aleś to ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.10.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No pieknie to powiedziala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 I obysmy nie zgredzialy za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.10.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cześć dziewczyny Na adopcję nie nadaję się kompletnie, jestem zbyt konsekwentna w wychowaniu, jedną już taką wychowałam i nie do końca wyszło mi jak planowałam. Teraz jestem ciut mądrzejsza. Małgoś, przykro mi to mówić, ale dziś przyszła do nas dziewczynka, lat 17 (wyrośnięta, że myślałam ze studentka,) zapisać się na angielski, nic nie umiała, więc tłumaczę że mając lat 17 nie mogę dopasować wiekowo i niestety musi pójść do grupy z dorosłymi. To wiesz co usłyszałam? Że ona woli wolną sobotę poświęcić a nie uczyć sie w grupie z dziadkami w wieku lat 22 (mówiła o studentach). Może i każdy wiek ma swoje prawa, nie mówię że nie, nie wiem jaka będzie moja córka w różnym wieku, może będzie rozsądna może nie. I nie umiem powiedzieć, co bedzie za kilka/naście lat. Widzę tylko, jak dzieci potrafią rządzić swoimi rodzicami i jak ślepo rodzice są zakochani w swoich dzieciach, które chyba na taką miłość nie zasługują. Mam stycznosć z takimi osobami i ja tak nie chcę mieć. Dla mnie to głupia miłość jest. Grunt to wyrabiac w dziecku dobry gust i indywidualizm, zeby nie szlo slepo za rowiesnikami. A to mozna osiagnac tylko dzieki kontaktowi z pieknem, ze sztuka i ze soba nawzajem Świete słowa, święte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nie no, ja wiem, ze my to juz jestesmy prababciami. Zreszta widac po wlosach - wiekszosc siwe ma, co nie Wiola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.10.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No jak w mordę strzelił Gdyby nie to że w pracy byłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No wiecie -same pewnie myślałyście mając 17-18 lat, że 25latka to już stara kobita jest... mi to teraz aż głupio jak wypominałam mojej siostrze kończącej 30lat "starość" (ja miałam wtedy 23lata ). A w przyszłym roku i mnie ta "starość" dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.10.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No Kasia, ale nikt z nas nie nazywał ich przy nich "dziadkami". To już jest brak kultury wg mnie. Czasem trzeba umieć zachować się wśród innych. A tatuś? nawet powieką nie mrugnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No i co to za jezyk w ogole w oficjalnej sytuacji? O tempora! O mores! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.10.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ty to mnie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 My - stare rury musimy sie trzymac razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 My - stare rury musimy sie trzymac razem. nie potwierdzam, nie zaprzeczam, wręcz odwrotnie. przyszłam się przywitać.... i widzę, że tu dysputy na pokoleniowe tematy trwają. Zgadzam się w zupełności, że ludziska o 10 lat młodsze żyją jakby w innym świecie. Mam brata i jak go czasami słucham to włos mi sie jezy z przerażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 My - stare rury musimy sie trzymac razem. jeszcze nie takie stare przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 My - stare rury musimy sie trzymac razem. jeszcze nie takie stare przecież Aniu - w oczach 17latki -to my już nad grobem stoimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzień dobry dziewczynki Ależ mam wiadomości MAM KUCHNIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYobrażacie sobie starą krowę, skaczącą z buzią jak banan na środku tej kuchni?? nie?? to właśnie ja tak dziś skakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 MAM KUCHNIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GDZIE FOTY!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Już są w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 PIĘKNIE JEST!!!!!!! Ta wanilia to jednak 10000razy lepszy wybór od bieli -i blat świetnie pasuje! na ostatniej fotce widać kawałek twojego "bananowego" uśmiechu (wcale się mu nie dziwię!). a mozesz powiedzieć co "znajduś" robi na gazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts