wiolasz 14.10.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Kasiu, dzięki Maniek przyjechał z nami na działkę, myśleliśmy ze trochę połazi po działce ale przestraszył sie kotki sąsiadki Gazu na szczęście jeszcze niet Na innym zdjęciu mam minę jakbym w totka wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.10.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Cycuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to znaczy pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nelli, nie będę skromna i powiem: wim teraz pytanie mam: jaki kolor na resztę ścian wybrać? Biały? trochę dziwnie będzie, moze ciut ciemniejszy? ale nie wiem jaki, zeby nie przyciemniło a pasowało do tego orzechowego (podobno to orzech włoski) na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 teraz pytanie mam: jaki kolor na resztę ścian wybrać? Biały? trochę dziwnie będzie, moze ciut ciemniejszy? ale nie wiem jaki, zeby nie przyciemniło a pasowało do tego orzechowego (podobno to orzech włoski) na ścianach. hmm.. pomyślmy -to jest orzech wloski duluxa: http://www.dulux.pl/swatch/65.jpg Ja bym poszła w jaliś jasny beż, ecru itp: pastelowy jaśmin: http://www.dulux.pl/swatch/69.jpg świeże ecru: http://www.dulux.pl/swatch/30.jpg jasny beż: http://www.dulux.pl/swatch/52.jpg wszystko z Duluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Beż jednak za ciemny -ten jaśmin by tu chyba pasował- zobacz sama:http://www.dulux.pl/swatch/69.jpghttp://www.dulux.pl/swatch/65.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 wiolasz, śliczności masz w tej kuchni Wszystko pasuje, gra i buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.10.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Wiolcia - kuchnia śliczna - na żywca z pewnością wygląda jeszcze ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzięki dziewczynki Kasia, ten jaśmin mi pasuje, tylko czy na żywo też tak wyjdzie Kupimy i spróbuję za grzejnikiem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Noooo... Pieknie! I wszyscy moi ulubiency na zdjeciach sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2008 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No cześć Małgoś. Twój główny ulubieniec uciekł przez okno w kuchni na ganek na klatce schodowej, Pół godziny temu wstałam po syrop Julce a tu okno otwarte. Dobrze, że jeszcze siedział, bo kolejny raz juz bym go nie szukała.... Ale kuchnia fajowa, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 To Ty wez mu jakis dzwoneczek przyczep czy co... Kuchnia super. Wszystko dobre, co sie dobrze konczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2008 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 MIał dzwoneczek i ścjąga. No mówię Ci, rudy sk..yn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.10.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No w pania sie wdal, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.10.2008 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Noooo Tak o tym nie myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.10.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 To jest kanal, bo kota ciezko upilnowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.10.2008 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Lecę spać bo zaraz muszę wstać. Najwyżej załatwię Mańkowi towarzyszkę/a paaaaaaaaaaa słodkich snów i nie martw się, ranek jest mądrzejszy od nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.10.2008 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzieki. Naslalam malza na wnetrzarza, ktory w jakiejs gazecie mowil o takich posadzkach. Moze gosciu zna kogos w Krakowie i sie podzieli... A jak nie to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Bardzo ładna kuchnia. Świetnie dopasowane agd. Gratuluję konsekwencji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.10.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzieki. Naslalam malza na wnetrzarza, ktory w jakiejs gazecie mowil o takich posadzkach. Moze gosciu zna kogos w Krakowie i sie podzieli... A jak nie to nie wiem. Małgoś, sami zrobicie takie posadzki, no nie mów, że nie będziecie umieli Mayland, dzięki kochana. Wiem, że warto było walczyć pazurami o ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 wiolasz nareszcie masz kuchnie!! wyszła bombowo (choć jak wiesz nie w moim stylu ale naprawdę mi się podoba) ta wanilia dużo lepsza od białego - pasuje do tego stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts