DarioAS 17.10.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 kuchnia jest zaj...sta pięknie wygląda, a najlepsze zdjęcie to to z Mańkiem na piecu... gotować będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Małgoś, cholera wie czy to przez alergeny. Byłyśmy dziś rano na kontroli. Wymazu z gardła nie ma sensu teraz robić, bo Julka bierze antybiotyk, więc ma wyjałowione kompletnie gardło. Pani D. zobaczyła w końcu wyraźnie "tony" ropy, bo obkurczyły się migdałki. To jakieś zapalenie komórek sitowych Maniek na razie zostaje z nami. Znaczy zostaje do końca, tylko teraz nie musimy go oddawać, bo i tak nie pomogłoby. Podobno te alergeny kota są tak silne, ze zostają miesiącami w powietrzu w mieszkaniu. To dwa-trzy tygodnie nic nam nie da. gotować będzie?? Albo bedzie gotowany Taka kucharka ze mnie, że nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Hejka... czytałam o Julci....bardzo mi szkoda...takie dzieciaki bardzo sie męczą... długo jeszcze będziecie na antybiotyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 od poniedziałku 10 dni, czyli do tej środy jeszcze. Dzielna jest bardzo, bo jest okropny ale zagryza monte albo kawałkami choco bonsa Brzydko kaszle i szkoda mi przez ten gorzki antybiotyk ale jak ma pomóc to niech się pomęczy i oby do końca.. A Twój Bartek jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no dzięki Bogu dobrze.... cały czas bierzemy leki, te wziewne - i kaszlu się pozbyliśmy....więc w sumie to zupełnie juz oki....ale boję się co będzie jak przyjdzie do zmiany leku... A Julka to co w sumie ma? anginę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 To zapalenie komórek sitowych, czyli jakiś rodzaj ostrego zapalenia zatok przynosowych. Trwa już u Julki od sierpnia i gdyby nie dziwny kaszel nigdy bym się nie zorientowała. Ale nos ciągle zatkany jakby a nic nie leci.tak to wygląda u dziecihttp://www.magazynorl.pl/ilustracje/il1216929378-m.jpgDOsyć poważne to jest bo ma swoje powikłania i mam nadzieję, ze nie będzie potrzeby długiego leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Tylko nie daj jej robic czyszczenia zatok. To nic nie daje, jak ma miec nawroty to je bedzie miec - tak slyszalam od doktora laryngologa. Wtedy kiedy ja tak kaszlalam jako dziecko to tez oprocz gronkowca mialam zapalenie zatok i dali mi takie robione lekarstwo w oplatkach, ale nie pamietam, co to moglo byc. Gdyby byla potrzeba, to moge podrazyc temat, moze moja mama bedzie pamietala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 oj, jak zatoki to też niedobrze moja koleżanka od dziecka ma z nimi problemy i co przychodzi jesień to ma nawroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No nie jest to przyjemne, ale ja - odpukac - chyba gdzies od 4 lat nie mam nawrotow. Mam nadzieje, ze juz na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja miałam jako dziecko na okrągło wystarczyło zebym na basen poszła raz potem to już miałam nieustające zwolnienie lekarskie koniec konców nauczyłam sie plywać w wieku lat 15 przeszło mi samo z siebie. nawet nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 qurcze brzmi to nie najlepiej....... mam nadzieję, że jakoś da się z tego wyjść by porobić badania.... ja słyszałam, że zatoki to bardzo bolesna sprawa i wcale nie łatwa do wyleczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.10.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Cześć Olga Jak to miło w moich progach Cię gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dzięki, tak dawno mnie nie było, że dopiero, jak Cię zobaczyłam, to się zawstydziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.10.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Olga, nie trzeba, naprawde Nie wiedziałam, ze Cię zawstydzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Sama się zawstydzam, bo zaniedbuję obowiązki towarzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Sama się zawstydzam, bo zaniedbuję obowiązki towarzyskie to nie zaniedbuj a nie będziesz się miała czego wstydzić wiolasz -jakoś nie widzę tu ani w dzienniku tego kolorku elewacji dziś wybranego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Łatwo Ci powiedzieć, jak ostatnio nawet tematy same "nie moje" wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.10.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Łatwo Ci powiedzieć, jak ostatnio nawet tematy same "nie moje" wszędzie OK, Twoje tematy to teraz jakie? naprowadź mnie Kasia, nie wklejam bo skąd mam wziąć ? były na ścianie próbki, pokazałam którego nie chcę, a mąż ma wybrać ten jeden. Nie mam koncepcji. Chciałam do czerwonego dachu dać inny niż zółty czy beż jakiś. Na biały mąż się nie zgadza. Pomyślałam o szarym: ceglasty kolor dachu, szara elewacja, złoty dąb okna, drzwi i rolety ale czy to pasuje? wątpię...nie mam gdzie zrobić obrazka żeby sobie podpatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Na pewno nie choroby dziecięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts