wiolasz 18.10.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 No fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 nie mam gdzie zrobić obrazka żeby sobie podpatrzeć. wiolasz -ja miałam ten problem z Ceresitem, nawet na stronie producenta nie ma wzornika kolorów tynków Ale jak wstukałam w Googlach mazwę konkretnego tynku (Ceresit Floryda FL2 -taki miał być a jest FL3 ) to mi wyskoczył taki link: http://www.docieplenia.com.pl/nasze_realizacje.php tu są realizacje jakiejś firmy z domkami z podaniem numeru kolorku. Luknij -może znajdziesz coś. A Wy też bierzecie akrylowy Ceresit 1,5mm "baranek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.10.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Zaraz zajrzę, dziękiBierzemy Greinplasta, mineralny tynk, kolor farba silikatowa, baranek 1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dobry wieczór widzę rozmowy o tynkach więc się nie wcianam....bo się nie znam... ale się przyszłam powitać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry! Łażę po tym forum -ale chyba jeszcze wszyscy śpią .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry Nituś, Ciebie to omienęło Kasia, wstałam o 7 ale to kawka z mężem, to mieliśmy szwagierkę studentkę na noc, to jakieś inne pierdołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witaj, l udzka ciekawość przygnała mnie do Ciebie. Cieszę się, że zajrzałaś do mnie . Muszę przyznać, że z ciekawością o bejrzałam Twój dziennik. Twój nowy nabytek - kuchnia - jest super. Lubię jasne kolory, zresztą widać to na naszych zdjęciach. Napewno jeszcze do Ciebie zajrzę. Pozdrawiam nika.j ps. w tygodniu robię szarlotkę, ściągniętą od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Cześć OK, słoneczny, słoneczny ino mroźny w mojej części kraju Nika.j witaj Mam nadzieję, że szarlotka wyjdzie pyszna, przepis podobno sprawdzony przez stałe bywalczynie forum Ja z kolei czekam na Twoją kuchnię, ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Wiolasz,mamy kuchnię, ale jest z poprzedniego mieszkanka ma 8 lat - jest w kolorze bananowym i nie do końca podoba mi się. Jak już wszystko zrobimy zajmiemy się kuchnią - ale to będzie za jakieś 4 lata. Wkleje jedno zdjęcie w naszym dzienniku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ups, mała pomyłka : zdjęcie wklejam w komentarzach do naszego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Byłam i widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Znowu się wszyscy gdzieś rozleźli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ja jestem, w miedzyczasie wypelniam wniosek o kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Bardzo piękna kuchnia ( choć zupełnie nie mój styl ) bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nefer, dzięęęęeeki Ten styl lubi niewiele osób, a jeszcze mniej lubi jasne meble ale doceniam komplementy, bo jestem na świeżo i na mnie działają Kasia, niektórzy może spacerują w słoneczną niedzielę? albo coś... wrócą wieczorem jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ania, szkoda Ci jak wypełniasz te papiery o kredyt? Ja czułam się nieswojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ja jestem, w miedzyczasie wypelniam wniosek o kredyt czyli miłe niedzielne zajęcie i kto wygrał casting? Nordea? jestem żywo zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 wiolasz ale się rozpędziłaś...już dawno u Ciebie nie byłam....a tu prosze UMYTE PłYTKI....... i meble w kuchni. Płtyki sa zabójcze...... kuchnia tez robi wrażenie..... SUPER....gratuluję !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ja jestem, w miedzyczasie wypelniam wniosek o kredyt czyli miłe niedzielne zajęcie i kto wygrał casting? Nordea? jestem żywo zainteresowana tak tak Nordea, chociaz byly juz 2 podwyzki marzy teraz 1.38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts