mikopiko 13.05.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Tak ..niby cegły ale jaka radocha pamiętam jak ja się zachwycałam i robiłam sesję zdjęciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.05.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ach nic nie mów...Powinnam się zachwycać bo to już jakiś początek, oznaka że rzeczywiście zaczynamy. Ale póki nie zamieszkam to nie uwierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 22.05.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Gratulacje! Teraz możesz realizować marzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Gratulacje! Teraz możesz realizować marzenia!!! hihihihi to wcale nie jest moje marzenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 23.05.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 No w końcu - to do roboty!A coś ty taka tajemnicza z tymi marzeniami? jak myślisz o dzidziusiu to nie myśl tylko działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.05.2007 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 MaEmi, moje dziecko to własnie efekt słabego myślenia. I kolejne też chyba będzie "takim efektem" Jak już pytasz to powiem: marzę o jachcie własnym, chciałabym wsiąść i płynąć, płynąć i płynąć....Ja powinnam nad morzem mieszkać. Spędzałabym wieczne dnie na plaży i nawet obiadu pewnie nie gotowałabym, bo kiedy? No ale wyszły góry i cóż...może kiedyś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.05.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 ja też GRATULUJĘ i czekam z niecierpliwością na rozpoczęcie budowy i oczywiście zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.05.2007 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 dziękuję zacznie się oj zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 24.05.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Bo albo tak świat jest poukładany albo my kobiety przewrotne, że zawsze to czego nie ma na wyciągnięcie ręki nam smakujeJa co prawda himalaistką nie jestem, ale dopuki nie było małej to tylko Zakopane i górskie szlaki pomagały mi naładować akumulatorki.Mała gór nie trawi - rok temu jak byliśmy to z płaczem wychodziliśmy każdego dnia bo bała się że znów będziemy długo chodzić - wiec przerwa techniczna - podrośnie to może zrozumie.Także jako kobieta nizin ogromnie tęsknię aby choć na chwili ucieszyć wzrok szczytami górskimi ale tylko tak na trochę, bo żyć na codzień to tylko na mazowszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.05.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ktoś z nas powinien być przy tyczeniu no a jakże ....ominęłaby Cie taka przyjemność ja jestem codziennie na swojej budowie i robie to z czystej przyjemności ...wytyczanie domku też nie ominęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2007 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Bo albo tak świat jest poukładany albo my kobiety przewrotne, że zawsze to czego nie ma na wyciągnięcie ręki nam smakuje Ja co prawda himalaistką nie jestem, ale dopuki nie było małej to tylko Zakopane i górskie szlaki pomagały mi naładować akumulatorki. Mała gór nie trawi - rok temu jak byliśmy to z płaczem wychodziliśmy każdego dnia bo bała się że znów będziemy długo chodzić - wiec przerwa techniczna - podrośnie to może zrozumie. Także jako kobieta nizin ogromnie tęsknię aby choć na chwili ucieszyć wzrok szczytami górskimi ale tylko tak na trochę, bo żyć na codzień to tylko na mazowszu moja z kolei boi się wody, gór chyba mniej bo od urodzenia między pagórkami kropkq kurczę, a u nas nie ma za bardzo jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.05.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 no Wiola piękne te wasze wykopki...no to do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.05.2007 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 ano piękne mikopiko do przodu to nasz Pan Tadzio szybko idzie...Goni chłopaków aż furczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.06.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A wogle to ktoś to czyta? a jak myślisz ....skad sie wzięły te wszystkie strony w komentarzach ja często czytam ...może tylko mało piszę ale postępy na Twojej budowie śledzę i jestem na bieżąco POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Dzięki kropq, nie zwróciłam uwagi na te strony w komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.06.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 O rany... Pamietam jak ja w zeszłym roku miałam wylane fundamenty i biegałam po tym betonie min.5 razy dziennie Poza tym na tym etapie dom wydałał mi się wielkosci garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 06.06.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Tak patrzę na twoje ławy i nie mogę się odnaleść w tych truskawkach - mówi się że niewielkie zmiany, ale u mnie choć był to projekt wyjściowy to całkiem innaczej. Czytam czytam tylko mało piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Dzieki dziewczynki za odzew. Jakoś mi lżej ze nie zostaję z tym sama. premiumpremium jeszcze trochę deszczu bedzie musiało spasć zanim ja bedę tak chodzić Poza tym, mój garaż, który planujemy, wydaje mi sie ciut wiekszy od domu MaEmi, ławy są wg projektu. Na razie wszystko idzie zgodnie z projektem. Zmiany będą dopiero na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 eeeeeeeeeeeeee tam ..nikt tego nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 mikopiko, Ty mnie nie nerwuj. Co zajrzę do Ciebie to nic nie ma...ile można czekac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts