Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

MaEmi, moje dziecko to własnie efekt słabego myślenia. I kolejne też chyba będzie "takim efektem" :wink:

Jak już pytasz to powiem: marzę o jachcie własnym, chciałabym wsiąść i płynąć, płynąć i płynąć....Ja powinnam nad morzem mieszkać. Spędzałabym wieczne dnie na plaży i nawet obiadu pewnie nie gotowałabym, bo kiedy? :wink:

No ale wyszły góry i cóż...może kiedyś..

Bo albo tak świat jest poukładany albo my kobiety przewrotne, że zawsze to czego nie ma na wyciągnięcie ręki nam smakuje

Ja co prawda himalaistką nie jestem, ale dopuki nie było małej to tylko Zakopane i górskie szlaki pomagały mi naładować akumulatorki.

Mała gór nie trawi - rok temu jak byliśmy to z płaczem wychodziliśmy każdego dnia bo bała się że znów będziemy długo chodzić - wiec przerwa techniczna - podrośnie to może zrozumie.

Także jako kobieta nizin ogromnie tęsknię aby choć na chwili ucieszyć wzrok szczytami górskimi ale tylko tak na trochę, bo żyć na codzień to tylko na mazowszu

Bo albo tak świat jest poukładany albo my kobiety przewrotne, że zawsze to czego nie ma na wyciągnięcie ręki nam smakuje

Ja co prawda himalaistką nie jestem, ale dopuki nie było małej to tylko Zakopane i górskie szlaki pomagały mi naładować akumulatorki.

Mała gór nie trawi - rok temu jak byliśmy to z płaczem wychodziliśmy każdego dnia bo bała się że znów będziemy długo chodzić - wiec przerwa techniczna - podrośnie to może zrozumie.

Także jako kobieta nizin ogromnie tęsknię aby choć na chwili ucieszyć wzrok szczytami górskimi ale tylko tak na trochę, bo żyć na codzień to tylko na mazowszu

moja z kolei boi się wody, gór chyba mniej bo od urodzenia między pagórkami :D

kropkq kurczę, a u nas nie ma za bardzo jak...

• 2 weeks później...

Dzieki dziewczynki za odzew. Jakoś mi lżej ze nie zostaję z tym sama.

premiumpremium jeszcze trochę deszczu bedzie musiało spasć zanim ja bedę tak chodzić :wink: Poza tym, mój garaż, który planujemy, wydaje mi sie ciut wiekszy od domu :-? :wink:

MaEmi, ławy są wg projektu. Na razie wszystko idzie zgodnie z projektem. Zmiany będą dopiero na poddaszu.