anjamen 19.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ania, szkoda Ci jak wypełniasz te papiery o kredyt? Ja czułam się nieswojo nie, bo to tylko refinans staregi i podwyzszenie o "jedyne" 250 tysiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ja jestem, w miedzyczasie wypelniam wniosek o kredyt czyli miłe niedzielne zajęcie i kto wygrał casting? Nordea? jestem żywo zainteresowana tak tak Nordea, chociaz byly juz 2 podwyzki marzy teraz 1.38 ale chyba i tak się opłaca teraz przewalutować z PLN , skoro CHF idzie w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 podwyższenie o 250 tys.? Jeny mój cały kredyt tyle nie wyniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 podwyższenie o 250 tys.? Jeny mój cały kredyt tyle nie wyniósł Mój też nie.... To ile wy zarabiacie, że macie taką zdolność kredytową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 podwyższenie o 250 tys.? Jeny mój cały kredyt tyle nie wyniósł Mój też nie.... To ile wy zarabiacie, że macie taką zdolność kredytową podobno nie wypada pytać o takie rzeczy ale ja też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 wiolasz ale się rozpędziłaś...już dawno u Ciebie nie byłam....a tu prosze UMYTE PłYTKI....... i meble w kuchni. Płtyki sa zabójcze...... kuchnia tez robi wrażenie..... SUPER....gratuluję !!!!!!! dzięki. Ja tak po cichu kończę się, bo co będę się chwalić Wpadnij za dwa tygodnie, pokazę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 wiolasz ale się rozpędziłaś...już dawno u Ciebie nie byłam....a tu prosze UMYTE PłYTKI....... i meble w kuchni. Płtyki sa zabójcze...... kuchnia tez robi wrażenie..... SUPER....gratuluję !!!!!!! dzięki. Ja tak po cichu kończę się, bo co będę się chwalić Wpadnij za dwa tygodnie, pokazę więcej ależ kto mówi o chwaleniu....??? Trzeba pokazywać zdjęcia ludziom , którzy trzymają kciuki i dobrze życzą..... A wpadać będę częściej..... niż raz na 2 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Zapraszam zawsze, o każdej porze dnia i nocy Wiem, że są życzliwi, i bardzo sie cieszę, że mam możliwość ich znać Ale jednak, skromna jestem, rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Zapraszam zawsze, o każdej porze dnia i nocy Wiem, że są życzliwi, i bardzo sie cieszę, że mam możliwość ich znać Ale jednak, skromna jestem, rozumiesz rozumiem, rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 podwyższenie o 250 tys.? Jeny mój cały kredyt tyle nie wyniósł Mój też nie.... To ile wy zarabiacie, że macie taką zdolność kredytową podobno nie wypada pytać o takie rzeczy ale ja też jestem ciekawa ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ale poniewaz Was lubie to powiem tak mamy teraz rate 2850, jak bylam bez pracy i tylko Dejw pracowal to dawalismy rade. a teraz zarabiamy 2 razy wiecej no ale uwazam ze i tak za malo zarabiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja bym sie bardzo bała mieć taką wysoką ratę..... teraz są takie niepewne czasy... Wszystkiego sie mozna spodziewać. My mamy kredyt na 400 tyś, ale i tak będziemy chcieli go spłacić ze sprzedazy 2 mieszkań , które sprzedamy po przeprowadzce do domu. Podziwiam.... ale anjamen - domek jest piękny. Widać, że nie oszczędzacie na wyposażeniu. W sumie to jak budować...to tak na lata,żeby sie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ale poniewaz Was lubie to powiem tak mamy teraz rate 2850, jak bylam bez pracy i tylko Dejw pracowal to dawalismy rade. Aniu -a o ile Wam wzrośnie rata po przewalutowaniu i podwyższeniu? (jeśli to nie tajemnica -to napisz jakiej wielkości masz obecny kredyt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jeny Anjamen Mogłabym powiedzieć, że zazdroszczę..bo też tak bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam Wpadłam i ja do Ciebie Kredyty, kredyty jak fajnie by było ich nie mieć Bardzo fajny domek, robi się bardzo przytulny Trzymam kciuki za dalsze postępy i życzę zdrówka córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ale poniewaz Was lubie to powiem tak mamy teraz rate 2850, jak bylam bez pracy i tylko Dejw pracowal to dawalismy rade. Aniu -a o ile Wam wzrośnie rata po przewalutowaniu i podwyższeniu? (jeśli to nie tajemnica -to napisz jakiej wielkości masz obecny kredyt) ekshibicjonizm moj nie zna granic szczegolnie po paru kieliszkach naleweczki mamy dwa kredyty hipoteczne 390 i 110 tys na 2 domki, zamieniamy to na jeden na 750 tys pod jedna hipoteke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ale poniewaz Was lubie to powiem tak mamy teraz rate 2850, jak bylam bez pracy i tylko Dejw pracowal to dawalismy rade. Aniu -a o ile Wam wzrośnie rata po przewalutowaniu i podwyższeniu? (jeśli to nie tajemnica -to napisz jakiej wielkości masz obecny kredyt) aaaaaaaaaa rata nam spadnie bo przedluzamy dodatkowo z 30 na 40 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.10.2008 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzień dobry dziś Magi, dziękuję za odwiedziny, zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.10.2008 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ania, jako żeś kobieta to nie gniewam się za wszelki ekshibicjonizm, jakikolwiek z tym związanym z ciałem też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Widzę w ostatnio poście słowo ekshibicjonizm juz wiem, że dobrze trafiłam... No Wiola to co nam jeszcze pokażesz? wiesz że na tym forum wszelkie foty mile widziane.... Jak Julia...lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts