kachna28 20.10.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A kto się rozbiera!? bo coś o ekshibicjoniźmie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ee... a ja myślałam że pan jakiś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ee... a ja myślałam że pan jakiś .... Kasia, co Ty taka wyposzczona jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dzień dobry Kasia, mimo żeś wyposzczona, nie wrzucę Ci fotek gołych facetów, no przepraszam Radź sobie sama i molestuj męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dzień doberek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 24.10.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Wskoczyłam Ci do dziennika, bo mnie zaciekawił Twój post w moich komentarzach iiiiii miałaś rację. Nie wiem jak Ci to powiedzieć , ale okazuje się, że wybraliśmy bardzo podobne płytki na podłogę do Waszych. Te same będą na ścianach w kuchni. Kabinę prysznicową też kupiłam z grafitowym szkłem. itp.itd Najważniejsze...przecudną nieletnią chowasz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ee... a ja myślałam że pan jakiś .... Kasia, co Ty taka wyposzczona jestes? ale ja nie jestem wyposzczona... tak mi się powiedziało ... czyli na FM to faceci tylko u mnie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Iwuś, a nie mówiłam?? to jakiś znak normalnie Kachna, najwidoczniej tak No chyba że prawdziwi się ujawnią też, choć przyznam, ze mam wrażenie że to kobiety zajmują się budowlanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ee... a ja myślałam że pan jakiś .... Kasia, co Ty taka wyposzczona jestes? ale ja nie jestem wyposzczona... tak mi się powiedziało ... czyli na FM to faceci tylko u mnie będą? a Twój monsz co na tych facetów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 24.10.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 wiolasz, fajna ta kuchnia. Wydaj mi się, że mam bardzo podobne fronty i od roku nie mogę się doprosić o zrobienie górnych szafek, bo ja chcę ze szprosami, a producent moich frontów podobno szprosów nie robi . A u Ciebie są szprosy . Czy wiesz gdzie Wasz stolarz te fronty nabył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2008 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 K74, tak naprawdę to nie są szprosy drewniane.. Jest to szkło piaskowane, akurat paski poziome wyszły równo z półeczkami szklanymi, no a pośrodku widać szybkę podzieloną na pół. Taki efekt tylko. Drewnianych szprosów ja nie chciałam, ze względu na mycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 dzien dobry sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Bry Za 4 minuty nakładam gruby sweter i buty i ide do pracy, moja kolej sobotnia wypada i do 13-tej z główki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ło matko pracujesz czasem w sobote ale chyba szybko Ci zleci, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Własnie jestem Czas leci cicho i spokojnie lekcje trwają, dzieciaki się uczą, a co? a ja na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Mój mąż też w pracy do 14 Szkoda mi tych sobót kiedy on pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ja nie pracuję w każdą, najczęściej w co drugą. Ale jak coś wypada i nie mogę przyjść to nie przychodzę. Tylko jakos tak mi dzień rozwala ta sobota, jak wracam to niby 13 ale kurczę, tu obiad tu coś tam i wieczór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.10.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Witanko No, niezły tarasik planujesz A w ogóle to uświadomiłam sobie, że chyba nie pochwaliłam Twojej kuchni. Baaaaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 No Olga witaj w końcu, wiedziałam że kogo jak kogo ale mnie nie przeoczysz Czyli dobrze spodziewałam się Ciebie w weekend? Za pochwałę dziękuję, juz mi się koncepcje w głowie rodzą, jak kuchnię w całosci urządzić A taras? bardzo podobają mi się drewniane, może nie bedzie nas stać na drewno egzotyczne, ale ogólnie drewno ma byc. Jest cieplutkie i takie hmmmm...swojskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts