Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dżakuzi odpada, muszę mieć jakiś pretekst żeby wychodzić do ludzi, bo jak wszystko bedę miała w domu, to żadna frajda :wink: :lol:

Olga, dobrze, ze chociaż weekendy masz wolniejsze, bo już wogle mogłabyś oszaleć od nadmiaru obowiązków. Jak lokal? szukasz czy masz już?

Wiola............... :oops:

mam pytanie o te płytki w Twojej kuchni (Piemme - amazonas) - nie wiesz czy ta promocja jeszcze trwa? trzebaby mnie tak z 70 m2 takich jasnych, tych czekoladowych i tych w kratkę....

dało by radę się jakoś dopytać czy są one jeszcze w promocji? :oops:

odwdzięczę się :lol:

trzebaby mnie tak z 70 m2 takich jasnych, tych czekoladowych i tych w kratkę....

Kasiu -a gdzież Ty tyle płytek ułożysz? :o

yyyyyyyyyyyyy wszędzie? :o

no na podłodze w jadalni, salonie, holu, wiatrołapie i kuchni... czyli na całym paterze, na całej podłogówce...

Kasia, pewnie że się da tyle kupić, ale pewnie trzebaby było poczekać na nie ze 4 tygodnie, bo to spora ilość. To nie była promocja, Pani przemiła taką cenę mi dała jak usłyszałam cenę z naklejki i zrobiłam :o Ale moje to było tylko 14 m2. Przy Twoich 70-ciu to pewnie wpadnie w popłoch :lol:

Gdybym tu na miejscu Ci je zamówiła, to już je "macałaś" ?To na pewno są te same? Bo ja mogę zapytać ile spuści przy takiej ilości, tak wiesz żeby się wywiedzieć.

Kasia, pewnie że się da tyle kupić, ale pewnie trzebaby było poczekać na nie ze 4 tygodnie, bo to spora ilość. To nie była promocja, Pani przemiła taką cenę mi dała jak usłyszałam cenę z naklejki i zrobiłam :o Ale moje to było tylko 14 m2. Przy Twoich 70-ciu to pewnie wpadnie w popłoch :lol:

Gdybym tu na miejscu Ci je zamówiła, to już je "macałaś" ?To na pewno są te same? Bo ja mogę zapytać ile spuści przy takiej ilości, tak wiesz żeby się wywiedzieć.

Jak ona taki rabacik dla 14m strzeliła, to dla 70 -to będzie 25zl/m :D !