wiolasz 26.10.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Tak sobie pomyślałam, ze najpierw wyślę jutro paczka płytkę, podzwonię i popytam, Ty pomyśl kochana, ile m2 chcesz tych ciemnych, wiem że są 2 rodzaje wymiarów: 15x60 i 30x60 A na wizytę już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień Dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Cieszę się, że przyszłaś. Wiesz coś więcej o zmywarkach niż ja? Mąż znalazł zmywarkę dużo tańszą niż Bosh i potrzebuję podpowiedzi, zmywarka w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 wiolasz ja bym z boscha nie zrezygnowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Wiolasz -ja polecam tą, którą sama kupiłam! Whirlpool ADG 8370IX (szósty zmysł), ma wszystkie funkcje jakie powinna i na ceneo kosztuje od 1799zł (w sklepie AGD u nas powiedziano mi za nią 3400 ): http://www.ceneo.pl/729359 Funkcje: Sterowanie elketroniczne elektroniczny wyświetlacz LCD Szósty zmysł (zmywarka automatycznie dobiera parametry zmywania) 7 programów zmywania system samoczyszczących filtrów. Parametry produktu Whirlpool ADG 8370 IX:Pojemność (kpl) 12 Gwarancja 24 mies. Kolor panela inox Zabezpieczenie przeciwwypływowe Tak Rodzaj panela zewnętrzny Opóźnienie startu Tak Klasa energetyczna A Klasa efektywności zmywania A Klasa efektywności suszenia A Program automatyczny Tak Program szybki Tak Program “szkło" ( delikatny) Tak Mycie wstępne Tak 1/2 wsadu Tak Aquastop Tak Funkcja 3 w 1 Tak Program intensywny Tak Program energooszczędny Tak POLECAM!!!!! ja ją kupiłam za 1780zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 No właśnie Amica ma wiecej funkcji, mniej decybeli i generalnie programów aż 8 a połowę tańsza jest. I nie wiem w takim razie w czym Bosh ma ją przewyższać? Nawet okazuje się że gwarancja Amici to5 lat, a Bosha tylko 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 hejka... Wiola - Ty się nie oglądaj na ilość programów, jaj mam teraz elektroluxa kupionego jakies 2 lata temu i wytyczną była właśnie ilość programów... i co? i używam tylko 3 z tych 12 co mam... dobra zmywarka powinna mieć jeden lub dwa programy do mycia w wysokiej temperaturze (65 st), dalej program do kryształu i jakiś do mycia szybkiego taki 30 minutowy...i to zupełnie wystarcza... I nie wiem jakie zmywarki ma Amica, ale wiem że ich lodówki to dno jeśli chodzi o jakość i servis. Więc ja bym raczej Amici nie brała Bosh - jaki jest - nie wiem.... w sumie następną zmywarkę myślałam kupić właśnie bosha, chyba , że ktoś mi powie, że coś jest z nimi nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Polecam powyższego Whirlpoola -ponownie ! wiolasz -jeśli bierzesz "60"-tkę to zwróć uwagę na funkcję 1/2 wsadu (czyli mycie tylko w górnym lub dolnym koszu). Bo chyba nie zawsze masz aż tyle garów na full? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Obie Kasie, no właśnie mój mąż -głos rozsądku w naszym gospodarstwie domowym- dał mi namiar na Amicę, bo ma to, czego Bosh nie ma: 1/2 wsadu, wys. temp. i jest cichsza od tego Bosha co wybrałam-bo jak Bosha to tylko jeden model mi odpowiada..no i teraz mam zagwozdke. W sumie te 5 lat gwarancji mi pasuje bardzo.. Ps. nie mam kryształów, wolałabym ich nie mieć jednak w domu. Nawet kieliszków mam mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja tez mam problem zakupu zmywarki. Dotąd nie miałam nigdy zmywarki ( wielkość kuchni mi na to nie pozwalała) oprócz zmywarki w moich rączkach...... Zastanawiałam sie nad sprzętem AGD do kuchni i na razie wybrałam BOSCH lub SIEMENS Jaki będzie ostateczny wybór - nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Nie przywitałam....dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.10.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 26.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 hej Wiola przekopałam chyba z połowę Twojego dziennika ,nawet nie dziennika tylko komentarzy a jest tego sporo i załamki dostałam. Znalazłam cenę kuchni Twojej i myślałam, że u nas na Podkarpaciu to ciut taniej idzie to zrobić załamka załamka. Możesz wysłać mi na prv więcej info ile miałaś metrów bieżących i czy da się na czymś zaoszczędzić ...powiedz proszę , że wzięłaś full wypas szuflad i jeszcze dużo innych bajerów , no pociesz mnie choć troszkę . Tyle kasy to ja na kuchnie na pewno mieć nie będę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Śnieżynko, nie mam nic full wypas w kuchni Normalnie dębowe fronty, tylko szafki mają spowolnione zamykanie (nie wiem czy to też system bluma) oprócz narożnych. Chcesz oszczędzieć? 1,6 zł sama szafka na lodówkę kosztuje. Więcej oszczędzić się już u nas nie da. no sorki. I tak jedna z tańszych jeśli chodzi o drewniane. Absolutnie odradzam ART Form z Hermanowej- do dziś nie oddzwonili z wyceną, choć patrząc na zdjecie powiedział mi Pan 25 tys. Koleżanka mówiła, że podobno Limar robi dosyć niedrogie kuchnie. Jak masz czas to podjedź z projektem do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 czekam aż coś się w szafkach pojawi bo na tle tych białych półek to jest problem zobaczyć szprosiki. gdybyś o nich nie napisała to bym ich nie zauważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 No właśnie Amica ma wiecej funkcji, mniej decybeli i generalnie programów aż 8 a połowę tańsza jest. I nie wiem w takim razie w czym Bosh ma ją przewyższać? Nawet okazuje się że gwarancja Amici to5 lat, a Bosha tylko 3 lata ja bym wzięła tą Amicę, każda firma ma wady i zalety, mówią, że Bosh jest bardzo dobry w chłodnictwie i że ma dobre pralki. O zmywarkaqch nie słyszałam. Tak samo Whirpool ma ponoć dobrej jakości lodówki. Amica się poprawiła, cenę ma dobrą i parametry też. A jak się zepsuje, to i tak jest długa gwarancja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 efilo, musisz uzbroic sie w cierpliwosc jeszcze troche. Zresztą, ja też Aniu, tez tak mi mąż mówił ostatnio. I jeszcze powtarzał, że jak zepsuje się ta po 1400 to mniej serce będzie bolało jak będę musiała kupić drugą, niż jakbym płakała po tej za 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 jakbym słyszała swego połowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts