wiolasz 27.10.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.10.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 bry bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a ja bym wzięła siemensa (czy tam boscha - to to samo) mam amicę a rodzice siemensa i niestety to nie to samo. po pierwsze jest dużo mniej ustawna (ja nie wiem jak oni to projektują ale pewnie mają jakichś specjalistów jak w zelmerze którzy cały dzień gary do środka wkładają ), talerzyki na siebie wpadają, kieliszki się nie mieszczą itp. Niestety takich rzeczy się nie da ani wyczytać w folderze ani ocenić wizualnie w sklepie. a po drugie niestety nie domywa. od razu mówię że oba porównywane modele mają swoje lata (kilka a nie kilkadziesiąt ). być może przez te dwa trzy lata amica się poprawiła. nie chce tu nikogo oczerniać - zwłaszcza że to rodzima produkcja. chcę tylko powiedzieć że wydanie dwa razy po tysiacu na dwie zmywarki nie zawsze jest lepsze od wydania dwóch na jedną. zresztą miałam taką przygodę z pralką. identyczne podejście - zwłaszcza że to w wynajmowanym mieszkaniu. i co? i okazało się że niby to przecież wszystko to samo i programów tysiące ale amica strasznie mechaci ubrania. potem do mieszkania kupiłam sobie aristonke - można do niej pończochy niezabezpieczone woreczkiem włożyć i po wypraniu są ok - kwestia gładkości bębna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 krzycze w poprzednim domu byl Bosch 8 lat teraz jest Siemesns (o zmywarach mowie) nie zamienilabym na inne. tak dobrze doradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2008 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 jeny idę szukać siemensa, może tańszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 sorki wiolasz że Ci namieszałam ale szczerze to ja bym wolała jakiś stary model kupić a siemensa.jeszcze bauknecht robi dobre zmywarki ale to jeszcze droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 WIecie co, coraz częściej myśle o tym Boshu, który wybrałam na początku...Tylko myslę po cichu żeby mąż nie słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Tylko myslę po cichu żeby mąż nie słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 właśnie myśl cichusio ale nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 A ja nie mam parcia na Boscha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Bosh ma jeden duży minus: nie ma 1/2 wsadu, a nas jest tylko 3. no i cena.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 A ja wlasnie polazilam po ceneo i Amica za 850 zl tez ma dobre opinie i klase AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Właśnie ja po opiniach patrzyłam. Tylko teraz mam mętlik. Jakbym zaoszczędziła te 900 złto mogłabym sobie niezłe szmatki kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No wiec ja tez nie mam zamiaru sie rujnowac w imie jakiejs marki. 900 zl to duzo. Jesli zmywarka ma 5 lat gwarancji to jest akurat tyle, ile potrzeba. Za 5 lat sprzet bedzie duzo tanszy i wtedy zobaczysz, czy sie amica oplacila, czy nie. Mnie sie Electrolux psul (pekala obudowa) - w nastepnym modelu juz to poprawili. Olga ma taka sama tylko troche nowsza i sobie chwali. U mnie decyduje ekonomicznosc, cena i brak wyraznie negatywnych opinii. A przedluzona gwarancja tylko by mnie w tym wyborze utwierdzila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 kradnę kradzione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ode mnie kradzione choc ja tez skradlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.10.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Nic nie rozumiem -ale dzień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzień dobry swój swego wyczuje Małgoś, dzięki za Twoją opinię. Wszystkie biorę pod uwagę i kazda daje mi do myślenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ja mam AEG ale to to samo co Electrolux. Jesli miałabym porównywać z Amicą to nie kupilabym jej. Wiesz jaki jest serwis Amici? Na telefon. Dzwonisz na infolinię i zgłaszasz a potem czekasz na kogoś z serwisu. Moze przy zmywarce nie ma to znaczenia, bo kilka dni, tygodni mozesz jej nie uzywać ale z kuchnia czy pralką to nie byłoby takie fajne. Serwis na miejscu to inna bajka. Bosch ma bardzo dobre zmywarki. Jesli zmywarka ma funkcje automatycznego rozpoznawania wsadu to nie musi mieć 1/2 załadunku bo sama rozpozna co ma myć i ile. Przydatna jest także funkcja ponownego wykorzystania wody. Zmywarka sama rozpoznaje stopień jej zabrudzenia i moze ją wykorzystać ponownie do dalszego mycia. Ta funkcja pozwala na zaoszczędzenie wody. Sama zmywam praktycznie na jednym programie Program automatyczny ekonomiczny i mam z głowy. Dodatkowo korzystam z funkcji zraszania, tak by stojace caly dzień naczynia w zmywarce nie wysychaly i nie robiła sie na nich skorupa. I więcej funkcji w zmywarce mi nie jest potrzebne Podsumowując, nie widzę sensu wydawania majątku na zmywarkę. Postaw na sprawdzoną firmę z wieloletnim doświadczeniem w produkcji tego typu sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts