Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przepraszam kobitki,

ale nie wiem czy można :).

się wciąć w dyskusję.

my, znaczy żona :)), od roku prawie użytkujemy AEG/Elektrolux (pono bardzo dobry wybór) i nie mamy zastrzeżeń (to nasze pierwsze spotkanie ze zmywarkami).

zmywa jak marzenie. rozpoznaje zabrudzenie i sama wiec ile trzeba myć i w jakiem temp., suszy potem do sucha więc nie ma kropek, opóźniony start też się mi podoba - np się może włączyć po 1-19 h - fajna rzecz. dość pojemna i ustawna -tak się mi wydaje :).

z amiki mamy ze starego domu: pralkę (ciągle w użytku w nowym), kuchenkę (awaryjnie podłączona w kotłowni bo w kuchni płyta), lodówka stoi w garażu (nie użytkowana). ponad 6 lat te sprzęty mamy, przejścia były poważne tylko z lodówką - ale mam podejrzenia że to efekcie wcześniejszej przeprowadzki (nieostrożne przewożenie), ale żona mówi, że chłodziła źle od początku.

no, to tyle.

udanych wyborów :).

Moja kolezanka miala pralke Whirlpoola i strasznie narzekala, ale to bylo dawno temu.

a ja mam lodówkę i mikrofalę -nie narzekam :) Zmywarka, którą kupiłam ma tyle funkcji, ze już więcej chcieć nie można -no chyba żeby jeszcze sama wsadzała i wyjmowała naczynia :)

A zmywarki uzywalas juz?

Przeczytałam w opiniach o Boshu, że z cyklu na cykl to zmywanie wydłuża sie, bo rozpoznaje miękkość wody i czystość :o to jak mam wodę ze studni i nie jest ona traktowana chemicznie, żeby ją oczyścić, to pewnie to zmywanie będzie trwało mi godzinami... :-?