malgos2 28.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 A ja sobie zaplanowalam zmywarke 45 cm i nawet Boscha moge kupic za 1200 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Małgoś, chcesz mnie dobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 28.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 przepraszam kobitki, ale nie wiem czy można . się wciąć w dyskusję. my, znaczy żona ), od roku prawie użytkujemy AEG/Elektrolux (pono bardzo dobry wybór) i nie mamy zastrzeżeń (to nasze pierwsze spotkanie ze zmywarkami). zmywa jak marzenie. rozpoznaje zabrudzenie i sama wiec ile trzeba myć i w jakiem temp., suszy potem do sucha więc nie ma kropek, opóźniony start też się mi podoba - np się może włączyć po 1-19 h - fajna rzecz. dość pojemna i ustawna -tak się mi wydaje . z amiki mamy ze starego domu: pralkę (ciągle w użytku w nowym), kuchenkę (awaryjnie podłączona w kotłowni bo w kuchni płyta), lodówka stoi w garażu (nie użytkowana). ponad 6 lat te sprzęty mamy, przejścia były poważne tylko z lodówką - ale mam podejrzenia że to efekcie wcześniejszej przeprowadzki (nieostrożne przewożenie), ale żona mówi, że chłodziła źle od początku. no, to tyle. udanych wyborów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 gregorczyk, zawsze można sie wtrącić no, to tyle. udanych wyborów . dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Małgoś, chcesz mnie dobić? Nieee... Buszuje po ceneo i widze 60 cm Electroluxa AAA za 1350 http://www.ceneo.pl/515420. U mnie z serwisem nie bylo problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 28.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 ok, ale wolę ostrożnie z kobitkami, .. bo z kobietami nigdy nie wie oj nie wie się czy dobrze jest ...... itd. szczególnie w temacie kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 gregorczyk, nie przesadzaj, my rozsądne osoby jesteśmy i trzymamy sie swoich racji twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 wieczornie przywitać się przyszłam mam Boscha - 60cm myje bardzo dobrze i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Pierwsza ! ja mam teraz elektroluxa 45 cm... plany mam na bosha 60 dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 druga ja nie wiem co mam mieć wiem że 60-tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A ogladalas tego Electroluxa, co go wkleilam? Tani i ma dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 OglądałamAle osiołkowi w żłobie dano...Myślałam nad każdym z tych trzech modeli i na razie przeważa Amica, przyznam szczerze. Jak sie wkurzę, to zamówie bez zastanowienia pierwszą lepszą i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No i tak zrob wlasnie. Ostatecznie zmywarka to nie jest sprzet bez ktorego nie da sie zyc, wiec nawet jesli sie zepsuje to bedziesz naprawiac do bolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A czemu nikt nie chce Whirlpoola? tylko ja kupuję tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Moja kolezanka miala pralke Whirlpoola i strasznie narzekala, ale to bylo dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nie wiem, czemu nie Whirpol. Wiem, ze ja chciałam tylko Bosha a tu mi chłop z Amicą wyskakuje. No szyki mi pomieszał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Poszukaj tego Boscha na ebayu, moze tanszy bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Moja kolezanka miala pralke Whirlpoola i strasznie narzekala, ale to bylo dawno temu. a ja mam lodówkę i mikrofalę -nie narzekam Zmywarka, którą kupiłam ma tyle funkcji, ze już więcej chcieć nie można -no chyba żeby jeszcze sama wsadzała i wyjmowała naczynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Moja kolezanka miala pralke Whirlpoola i strasznie narzekala, ale to bylo dawno temu. a ja mam lodówkę i mikrofalę -nie narzekam Zmywarka, którą kupiłam ma tyle funkcji, ze już więcej chcieć nie można -no chyba żeby jeszcze sama wsadzała i wyjmowała naczynia A zmywarki uzywalas juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Przeczytałam w opiniach o Boshu, że z cyklu na cykl to zmywanie wydłuża sie, bo rozpoznaje miękkość wody i czystość to jak mam wodę ze studni i nie jest ona traktowana chemicznie, żeby ją oczyścić, to pewnie to zmywanie będzie trwało mi godzinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts