wiolasz 30.10.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No tak, dla mnie dni tak szybko mijają, ze nie zauważam że już sie ciemniej robi, czy że jeszcze ciemno... Na działce byłam ostatnio w niedziele, dzięki uprzejmości małżonka podobno juz ocieplone i nawet tynki są i parapety zewn. założone..a ja tego nie mam kiedy zobaczyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 a ja tego nie mam kiedy zobaczyc.. a przez to i my nie widzimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 no i nieprędko zobaczycie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A nie możesz uzyć wobec męża jakichś srodków przymusu bezpośredniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Nie muszę bo chętnie zdjęcia zrobi. Tylko na tych zdjęciach nic nowego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.10.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wiolaszko! Napisz proszę, co to za płytki te brązowe do łazienki i co to jest, to takie okrągłe na tarasie, bo ja to chyba mega zacofana jestem i róóżne pomysły przychodzą mi do głowy, kiedy na to patrzę A, i jeszcze chciałam zapytać, jakie drewno macie na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2008 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cześć Nelli ten taras to nie mój, własność hatti, pożyczyłam zdjecie aby mąż miał podgląd jak taras z drewna zrobić (choć On mówi, że wie ) To okrągłę to jacuzi czy jak się pisze, w srodku ma bąbelki Drewno jakieś egzotyczne. Jakie my będziemy mieli to nie wiem... A jakie rzeczy masz na myśli? Płytki w łazience brązowe- Nazwa Aparici Melibea Nacar i Melibea Vison Ornato Ornato to kwiatki a Nacar to paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Pożyczone od grupy Podkarpackiej ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU? Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ. Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA. Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych, którzy przeżyli. 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI. Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE? Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY? Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 o rety - Kochana koniecznie napisz gdzie te warsztaty bo mojemu by się zdecydowanie przydały, zdecydowanie dzień dobry.... jak tam nastroje... u mnie oki, mam słonko, Bąbel już nie gorączkuje, więc może ma się ku lepszemu? oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 31.10.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 nooo ja to bym tez prosiła o namiary na szkolenie Wiolasz jak córcia? oponki mniam dzień doberek gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dzień doberek Nie wiem, znalazłam tylko program szkolenia ale jakby trzeba było to same zorganizujemy szkolenie zamkniete Córcia w domciu, z nianią-ciocią. Nadal na antybiotyku, w poniedziałek do kontroli, zobaczymy co powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 gdzie to szkolenie i ile sie płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 gdzie to szkolenie i ile sie płaci? Podtrzymuję pytanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja też się szczegółów domagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ja to proponuję jakieś okolice pośrodku, żeby każdy uczestnik miał w miarę blisko. A ile? nie wiem, ale gdzie my teraz specjaliste w tej dziedzinie ale faceta znajdziemy? Baby przecież nie bedą słuchać No i myslę, że jak już znajdziemy to tani nie będzie.. Ale ja każde pieniądze poświęcę, oby efekty to szkolenie przyniosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 słonecznie siem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.11.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 witam, witam u mnie też słonko za oknem i ciepło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ten taras to nie mój, własność hatti, pożyczyłam zdjecie aby mąż miał podgląd jak taras z drewna zrobić acha To okrągłę to jacuzi czy jak się pisze, w srodku ma bąbelki Drewno jakieś egzotyczne. Jakie my będziemy mieli to nie wiem... A jakie rzeczy masz na myśli? Uffff, to nie jest jeszcze ze mną tak źle bo też dżakuzi miałam na myśli I dzięki za namiary na płytki. Wydawało mi się, że już mam wybrane, a tu... zobaczyłam to cudo i MASZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.11.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 nie ma za co po to są dzienniki innych i inspiracje Uważam, że płytki te są pikne, wogle nie miałam koncepcji na te łazienki ale jak te płytki zobaczyłam to wymiękłam I faktycznie, są ciemnobrązowe, takie ciemno-ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Nie pamiętam ile razy zadałam już tu to pytanie.. -a co z druga łazienką? (chyba że coś przegapiłam.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts