wiolasz 02.11.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Chyba bardziej nie pamiętasz.Nie mam koncepcji na drugą łazienke. Zresztą, nic mnie nie pogania bo mam czas do wiosny aż Pan J. wejdzie dokończyć płytki. Dla mnie ważne zeby zrobił mi dolną łazienkę, przedpokój i wiatrołap i kotłownię. Ściany kotłowni mąż sam chce położyć. Tylko jak patrzę na tempo prac przy ociepleniu to coś mi sie wydaje, że nie zaczną nawet płytek a już będą musieli wyjechać (mają jakąś umowę w Zakopcu na cały miesiąc i na razie im się przesunęło). Wiesz że już pełne 2 tygodnie ocieplają i dopiero ledwo tynk jest i to nie wszędzie? A kiedy kolor? Cokołów na podmurówce nie robimy teraz tylko dopiero na wiosnę jak już będą schody. No i tak naprawdę to chodzę i sie wkurzam, a mąż mówi, ze to normalne że w takim tempie pracują.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Chyba bardziej nie pamiętasz. Nie mam koncepcji na drugą łazienke. Zresztą, nic mnie nie pogania bo mam czas do wiosny aż Pan J. wejdzie dokończyć płytki. Dla mnie ważne zeby zrobił mi dolną łazienkę, przedpokój i wiatrołap i kotłownię. Ściany kotłowni mąż sam chce położyć. Tylko jak patrzę na tempo prac przy ociepleniu to coś mi sie wydaje, że nie zaczną nawet płytek a już będą musieli wyjechać (mają jakąś umowę w Zakopcu na cały miesiąc i na razie im się przesunęło). Wiesz że już pełne 2 tygodnie ocieplają i dopiero ledwo tynk jest i to nie wszędzie? A kiedy kolor? Cokołów na podmurówce nie robimy teraz tylko dopiero na wiosnę jak już będą schody. No i tak naprawdę to chodzę i sie wkurzam, a mąż mówi, ze to normalne że w takim tempie pracują.. czyli problemik ten sam co u nas My w piątek pytaliśmy naszego wykańczacza -"ile czasu pan jeszcze na to przewiduje? chodzi nam głównie o skończenie płytek -bo po robotach "mokrych" chcemy wezwać stolarza -żeby robił schody i poprzyklejał deski podłogowe. A stolarz też musi wiedzieć w przybliżeniu chociaż -bo w końcu ma inne roboty" A ten wzruszył ramionami -i nawet w przybliżeniu nie powiedział -czy styczeń, czy luty -czy jeszcze później.... najbardziej mnie wk..wia to, że w zasadzie jesteśmy od niego uzależnieni -bo nikogo innego tak szybko i za tą cenę nie znajdziemy.... A w planach była wprowadzka na Boże Narodzenie, a przez tego dziada -to musimy dwa domy naraz ogrzewać (w tym tyg. zapłacilismy 1tys zł za gaz ). Wiolasz -a z czego planujesz cokół? Mi ten chłopek właśnie kończy cokół z klinkieru -śliczny jest (cokół -nie chłop ). i nawet nie tak drogo wychodzi. płytki były po 25zl/m i tyle samo robocizna. Dla porównania tynk mozaikowy kosztowałby ok 65zl/m.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.11.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Klinkier ma być na dole, tak jak u Ciebie. ALe to już maż sam chce położyć wiosną/latem. Tak jak i schody chce sam robić, bo mają być z płyt jasnych. Do tego planuję klinkier na dole jasny i za jakiś czas ogrodzeniowe słupki z jasnego kamienia. Strasznie podobają mi sie kamienne, nie podobne do kamiennych ale z prawdziwego kamienia jasnego. Ostatnio oglądałam na naecie angielskie małe murki z kamienia, ale u nas chyba musimy mieć wysokie bo planuję mieć psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dzień dobry....... widziałam domek w ciapki....bardzo gustownie wygląda... ja wiem moze go tak zostaw? no dobra żart już nie przeciągam struny... wygląda jakby miał ospę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.11.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dzień doberek! Piękny mamy dzionek! U nas podobnie (chyba) będzie. To znaczy chcielibyśmy cokolik z kamienia zrobić, a druga opcja to klinkier. Co zwycięzy zobaczymy...ale to dopiero wiosną pozdrawiam Ps. Mąż udobruchany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 To znaczy chcielibyśmy cokolik z kamienia zrobić, a druga opcja to klinkier. Co zwycięzy zobaczymy... Czyli toczysz wewnetrzną walkę: klinkier czy kamień -tak jak ja -tylko ja nie na cokole .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 nooo, wyglada na ospę dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.11.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Ospa w końcu mija a to jakos dłuuugo się ciągnie. Mąż mój mówi, że te zdjecia nie na bieżąco. Dla udowodnienia jutro strzeli aktualne fotki Nelli, Twój udobruchany? Kasia, u mnie klinkier będzie jasny i wokół drzwi (kiedyś) i na cokole i z jasnego kamienia będzie ogrodzenie. Ale to za kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.11.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Nelli, Twój udobruchany? Nelli Sza napisał: Zakrzewianko, ale u Was ładnie!!!! Co do tych Małżów naszych to powiem, że mój przez te kłopoty na budowie to się ostatnio taki jakiś nerwowy zrobił, że aż strach Nie wiecie jak go udobruchać sposobami starymi jak świat: przez żołądek i łóżko nie takie sprawy wielcy tego świata załatwiali a co dopiero żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.11.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dzien dobry teraz zobaczylam plan szkolenia dopiero, chetnie wysle mojego Davida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.11.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 ooo kolejna chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 jak dobre szkolenie - to i chętnych wiela, nie? mnie ten temat o praniu i choince sie wielce spodobał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.11.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień dobry Ja już wiem, na które punkty konkretnie obowiazkowo mój małżonek szanowny ma pójść: Dzień I: 2,3,6 Dzień II: 1,6,7 To obowiązkowe Dodatkowo powinno być jeszcze coś wspomniane o zasłanianiu firanek- jeśli takowe są i zamykaniu drzwi do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.11.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Przyszłam dzień dobry powiedzieć! kafka u mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 czesc, lece siorbnac kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 witam z rańca.... szaro i ponuro... brrr......jak dobrze, że nie musze nigdzie nosa wyściubiać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzień dobry Kasia, u mnie słonecznie, dziś na spacer w końcu wylezę z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja ostatnio zbierałam śmieci naokoło działki bo mnie to strasznie drażniło - uzbierał się cały pojemnik śmieci po naszym wykonawcy niestety obok nas ocieplają budynek i panowie ciągle zostawiają pełno styropianowych śmieci które wiatr roznosi po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 efilo, niestety teraz to nasze śmieci unoszą sie po obcych polach i podwórzach.. Chciałabym pojechać i posprzatać ale nawet nie mam kiedy zobaczyc domu, jak wygląda. Wstyd ale prawda. Na gwałt jakaś babcia by mi sie przydała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Tu jest wątek o agd http://forum.muratordom.pl/marki-najszybciej-psujacych-sie-sprzetow-agd-i-rtv,t136350.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts