Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pół godziny temu , 8 lat temu :wink: urodziłam swojego synka :D

Już 8 lat :roll: 8)

hoho ...leci czas co?

o tym wlsnie myslalam 3 dni temu , kiedy moj synek konczyl 20 ..... :roll:

wszystkiego najlepszego dla solenizanta !!!1

http://www.kaleidoshop.de/produktkatalog/produktgrafiken/gameboy-advance-disneys-cars.jpg

Miko, młoda kobita jesteś :D ....nie to co ja, która wnuczka się już dochowała... :) :) :) więc głowa do góry, chorobom mów NIE i do przodu. U nas też jak wiesz idzie bardzo powoli a ja i tak cieszę się każdym zrobionym kawałkiem ściany. Wprowadzę się wtedy jak będzie mozliwość zamieszkania i już a czy to będzie wrzesień, listopad czy grudzień to mało istotne. Za to jestem baaaardzo dumna z mojego własnego fachowca, który dzień w dzień spędza na budowie i dzięki jego umiejętnościom nasza budowa powoli przeistacza się w DOM..... :D :D :D :D

Miko, młoda kobita jesteś :D ....nie to co ja, która wnuczka się już dochowała... :) :) :) więc głowa do góry, chorobom mów NIE i do przodu. U nas też jak wiesz idzie bardzo powoli a ja i tak cieszę się każdym zrobionym kawałkiem ściany. Wprowadzę się wtedy jak będzie mozliwość zamieszkania i już a czy to będzie wrzesień, listopad czy grudzień to mało istotne. Za to jestem baaaardzo dumna z mojego własnego fachowca, który dzień w dzień spędza na budowie i dzięki jego umiejętnościom nasza budowa powoli przeistacza się w DOM..... :D :D :D :D

Może i wiekowo :wink: ale łupie mnie to tu to tam :wink: :lol:

Ja myślę, że my na święta nie damy rady :cry: :cry: postępy są znikome :(

A powiedz mi czy przed położeniem parkietu malujecie ściany już na gotowo :roll:

Hej Miko, juz ci odpowiadam. Ściany będziemy malować najprawdopodobniej przed położeniem parkietu, chociaż miało byc inaczej ale nasz Pan, który miał nam kłaść parkiet bardzo się rozchorował i powiedział, że więcej już nie bedzie kładł parkietów. Tak więc jestesmy bez fachowca w tym temacie a parkiet już leży i czeka sobie dobre 8 miesięcy....Drugi powód to kasa, muszę jej dobrze poszukać bo położenie parkietu troszkę kosztuje....tak czy inaczej....pozyjemy, zobaczymy.... :D :D :D :D ale i tak idziemy ciagle do przodu....

Apropos słyszałyście o chorobie hashimoto? ma ktoś z Was? :roll:

http://www.resmedica.pl/zdart11002.html

http://www.choroba-hashimoto.cai.pl/

Przeleć się po forach - generalnie nie wygląda na coś bardzo groźnego..Ale cieszyć sie też nie ma z czego :roll: