Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no rzeczywsicie nie jest tego duzo!!! ale fajna sie zapowiada - no nie dla mnie ale u kogos mi sie podoba!!! no szuflad masz troche 13 naliczylam - jezeli wszytskie w blumie to sie nazbiera no i cargax2 widze w blumie?? no ale z drugiej strony taaaa cena jest dosc konkretna!!! walcz o nia!!!

Dzięki , dzięki .

Jasia przejście pomiędzy szafkami to z tego co pamiętam to 150cm , lodówki nie da się przestawić bo specjalnie przestawiliśmy drzwi do wiatrołapu, tak żeby na tej ścianie gdzie będzie stała lodówka było prawie 100cm z drugiej już by nie weszła . Zamiana niestety nie wchodzi w grę , jedyne co można byłoby jeszcze zrobić to lodówkę postawić od str jadalni (czyli nie po lewej stronie ciągu a po prawej ) ale byłby taki efekt kloca :lol: :lol:

A z czego zrobisz boki tych mebli? Też lakierowane mdf? Nie wiem czy to wykonalne.... Jesli tak, to napewno nie jest to tanie rozwiązanie. Obawiam się, że może to być problem. Prościej i taniej byłoby dać odwrotnie - obudowy i blaty w badi a fronty w czarnym lakierze.

Zobacz u editty. Jej fronty są w lakierze ale środki i boki (jeszcze niewykończone) są białe (jak dobrze pamietam). Gdzieś pisała, ze dopłata za sam tylko kolor wnetrza tych mebli miała kosztować 1300zł (mikrofale kupisz :roll: )

Wątek o czarnych kuchniach: http://forum.muratordom.pl/czarna-kuchnia,t123358-60.htm

Kolejna wazna rzecz, którą powinnaś brać niewątpliwie pod uwagę jest lodówka.Szukaj lodówki w której po lewej stronie byłaby chłodziarka a po prawej zamrażarka (nawet nie wiem czy są takie :oops: ). Wygodniej będzie wyjmować rzeczy. Niestety przy tych lodówkach nie da się przełożyć drzwi.