wiolasz 13.11.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dzień dobry. Ja tu też czatuję na zdjęcia, bo jak na razie ubogo a ja wzrokowiec jestem. Wchodzę a tu co czytam??? Miko, nawet nie myśl o tak durnych rzeczach..Ja też mogłabym to samo powiedzieć, ale robię s o b i e dokumentację na starość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Miko wstawaj, zdjecia, zdjecia, zdjecia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 spać nie możecie? Ja nie mogę tylko w nocy a rano to do 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jakbyś musiała to też wstawałabyś tak rano. Ja też od 6 a nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 to tak jak ja ale to mus a spać mogę w każdych okolicznościach no prawie... pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja odpływam w pociagach i autobusach. można mnie porwać, ograbić, zgwałcić....wszystko. Ale budzę sie zawsze przed stacją docelową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no proszę, cóż za wyczucie ja niby czujna jestem, ale raz mi się zdarzyło przegapić w pociągu stację i to na jawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dobre jesteście pewnie też tak będzie jak od września do pracy wrócę ? to będzie czarny mdf lakierowany a szafki dolne to badi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 jesssuuu, nie wypowiem sie. Nie lubie czarnych. Wiem, że modne ale nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ładna, mnie się podoba znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja mam z lekka pierdzielca na punkcie czarnego ale z tym lakierowanym to się trochę boję ..mąż nalega to będzie sam pucował jakby co Wiola a mi się Twoja bardzo podoba Kaśka dzięki jest wąska i nic specjalnego się nie da zrobić ot tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jak masz sprzątacza to spoko, nie ma czym sie martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no rzeczywsicie nie jest tego duzo!!! ale fajna sie zapowiada - no nie dla mnie ale u kogos mi sie podoba!!! no szuflad masz troche 13 naliczylam - jezeli wszytskie w blumie to sie nazbiera no i cargax2 widze w blumie?? no ale z drugiej strony taaaa cena jest dosc konkretna!!! walcz o nia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ciekawa kuchnia się zapowiada moim zdaniem kolorystycznie może tak zostać ale zamieniłabym lodówkę z tym drugim słupkiem żeby bliżej zlewu była a jak szerokie jest przejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dzięki , dzięki . Jasia przejście pomiędzy szafkami to z tego co pamiętam to 150cm , lodówki nie da się przestawić bo specjalnie przestawiliśmy drzwi do wiatrołapu, tak żeby na tej ścianie gdzie będzie stała lodówka było prawie 100cm z drugiej już by nie weszła . Zamiana niestety nie wchodzi w grę , jedyne co można byłoby jeszcze zrobić to lodówkę postawić od str jadalni (czyli nie po lewej stronie ciągu a po prawej ) ale byłby taki efekt kloca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 aaa, no to jasne, faktycznie nie ma sensu przestawiać lodówki to z wiatrołapu będzie się wchodzić do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 aaa, no to jasne, faktycznie nie ma sensu przestawiać lodówki to z wiatrołapu będzie się wchodzić do kuchni? Tak Jasiu z wiatrołapu do kuchni, z wiatrołapu do holu i z wiatrołapu do garażu ..ufff a przepraszam i z wiatrołapu na dwór 4 drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A z czego zrobisz boki tych mebli? Też lakierowane mdf? Nie wiem czy to wykonalne.... Jesli tak, to napewno nie jest to tanie rozwiązanie. Obawiam się, że może to być problem. Prościej i taniej byłoby dać odwrotnie - obudowy i blaty w badi a fronty w czarnym lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Zobacz u editty. Jej fronty są w lakierze ale środki i boki (jeszcze niewykończone) są białe (jak dobrze pamietam). Gdzieś pisała, ze dopłata za sam tylko kolor wnetrza tych mebli miała kosztować 1300zł (mikrofale kupisz ) Wątek o czarnych kuchniach: http://forum.muratordom.pl/czarna-kuchnia,t123358-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kolejna wazna rzecz, którą powinnaś brać niewątpliwie pod uwagę jest lodówka.Szukaj lodówki w której po lewej stronie byłaby chłodziarka a po prawej zamrażarka (nawet nie wiem czy są takie ). Wygodniej będzie wyjmować rzeczy. Niestety przy tych lodówkach nie da się przełożyć drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts