Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sen z powiek spędza mi pytanie jaki dach wybrac :wink: Myślałam, że na takie dylematy mamy dużo czasu, ale jeśli chcę zadatkowac więźbę to powinnam wiedziec pod jakie pokrycie :roll:

Coś mi się zdaje, że rzucę w kąt parametry, wyliczenia i zalecenia, pojedziemy do składu i wybierzemy to co będzie się nam najbardziej podobało, a nie będzie w cenie Decry :lol:

Bo miało byc taniej, tak wynikało ze słyszenia, a poza tym w moim projekcie dach jest dominującym elementem, wielka czapa w szerokimi okapami. Doszłam do wniosku, że z dachówką to będzie strasznie ciężko i przytłaczająco wyglądało... Ale chyba musze zweryfikowa ten pogląd :evil: Ty chyba dostałaś dobrą cenę na swoją dachówkę na taki kawał dachu? Jak wyglądały twoje poszukiwania?

Chyba się nie wyrobili przed świętami, albo wysłali mailem i wpadło mi do junka - (zawsze podaję do kontaktu adres mailowy do pracy) muszę sprawdzic... Właściwie to zapomniałam - jakoś jestem zakręcona przez te święta i brak mojej podpory :wink: Jutro ruszę tamat z Ad-polem i Drewaxem...

wysłaliśmy 20 maili w ciągu godziny a na drugi dzień firma wysłała już o 8 rano proformę :lol:

Nasz dach też duży ale dachówka Renia jest fajniejsza, ładna , naturalna i nie stuka jak deszcz pada ..a w lecie jest chłodniej niż z blachą

No właśnie, muszę to sobie przemyślec, myślę, że w sobotę już będzie mój Paweł to pojedziemy pooglądamy i będziemy mądrzejsi, a tymaczem........ pora na mnie bo jutro (a raczej dziś) nie wstanę :D

Dobranoc Mikopiko :D

Hej,

poczytałam sobie dziennik i mam kilka uwag, które przedstawię zbiorczo :D :

- dziecię wśród drzew przeurocze!

- pieniądze na szczęście w progu - oby podziałało!

- odległość do działki wygodna (my mamy 20km);

- bardzo fajna wizualizacja wnętrz;

- fajnie tak móc pochodzić po własnych schodach;

- podobają mi się drzwi zewnętrzne i wewnętrzne - czy Urzędowski przyjmuje zlecenia na wykonanie drzwi bez pomiarów wnęk? ja już chcałam nasze też zamówić i usłyszałam, że najlepiej robić to jak już będą ściany, bo potem jest problem z osadzeniem;

to tyle

pozdrowionka!