ula1719501037 10.04.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ...wielkieś mi uczynia pustki w kompie moim moja droga Mikopiko tym zniknieniem swoim... ...gdzieś jest? na budowie?pozdro.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.04.2007 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 oj Ulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.04.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ja to odnośnie parapetów o których piszesz. W jakim kolorze będą? to znaczy że drewniane? I co to znaczy M1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.04.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ja to odnośnie parapetów o których piszesz. W jakim kolorze będą? to znaczy że drewniane? I co to znaczy M1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.04.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 To jaka bedzie dachówka Roben czy Ruppceramia? Dostałam wycenę na blachodachówkę z powłoką mineralną Decra - 31 tys. powierzchnia dachu 260 m2 i do tego potrzebna ekipa przeszkolona w tym materiale - jak ja sobie coś wymyslę to naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.04.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Renia a co ty tak po nocy działasz ? ma być ruppceramika ceglasta - dach 320m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.04.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Sen z powiek spędza mi pytanie jaki dach wybrac Myślałam, że na takie dylematy mamy dużo czasu, ale jeśli chcę zadatkowac więźbę to powinnam wiedziec pod jakie pokrycie Coś mi się zdaje, że rzucę w kąt parametry, wyliczenia i zalecenia, pojedziemy do składu i wybierzemy to co będzie się nam najbardziej podobało, a nie będzie w cenie Decry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.04.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Renia a czemu blacha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.04.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Bo miało byc taniej, tak wynikało ze słyszenia, a poza tym w moim projekcie dach jest dominującym elementem, wielka czapa w szerokimi okapami. Doszłam do wniosku, że z dachówką to będzie strasznie ciężko i przytłaczająco wyglądało... Ale chyba musze zweryfikowa ten pogląd Ty chyba dostałaś dobrą cenę na swoją dachówkę na taki kawał dachu? Jak wyglądały twoje poszukiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.04.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 wysłaliśmy 20 maili w ciągu godziny a na drugi dzień firma wysłała już o 8 rano proformę Nasz dach też duży ale dachówka Renia jest fajniejsza, ładna , naturalna i nie stuka jak deszcz pada ..a w lecie jest chłodniej niż z blachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.04.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 A przesłali ci wycenę z drewaxu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.04.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Chyba się nie wyrobili przed świętami, albo wysłali mailem i wpadło mi do junka - (zawsze podaję do kontaktu adres mailowy do pracy) muszę sprawdzic... Właściwie to zapomniałam - jakoś jestem zakręcona przez te święta i brak mojej podpory Jutro ruszę tamat z Ad-polem i Drewaxem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.04.2007 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 mnie olali.... a ja tego bardzo nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.04.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 wysłaliśmy 20 maili w ciągu godziny a na drugi dzień firma wysłała już o 8 rano proformę Nasz dach też duży ale dachówka Renia jest fajniejsza, ładna , naturalna i nie stuka jak deszcz pada ..a w lecie jest chłodniej niż z blachą No właśnie, muszę to sobie przemyślec, myślę, że w sobotę już będzie mój Paweł to pojedziemy pooglądamy i będziemy mądrzejsi, a tymaczem........ pora na mnie bo jutro (a raczej dziś) nie wstanę Dobranoc Mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.04.2007 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ...wielkieś mi uczynia pustki w kompie moim moja droga Mikopiko tym zniknieniem swoim... ...gdzieś jest? na budowie?pozdro.u. Ulka właśnie się prawie pos....łam...przeglądałam posty o tynkach zaraz padnę strzeliłaś sobie już tego baranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.04.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 a tymaczem........ pora na mnie bo jutro (a raczej dziś) nie wstanę Dobranoc Mikopiko Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 11.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 mnie olali.... a ja tego bardzo nie lubię To może mnie też , dowiem sie co jest grane Na razie jeszcze nie kupuję, ale wiedzieć trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 11.04.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 baranek jest ok, ale tylko na ścianach gdzie indziej wole bez...Mikopiko mam dla Ciebie info: rzuciłam pracę...przebijesz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.04.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej, poczytałam sobie dziennik i mam kilka uwag, które przedstawię zbiorczo : - dziecię wśród drzew przeurocze! - pieniądze na szczęście w progu - oby podziałało! - odległość do działki wygodna (my mamy 20km); - bardzo fajna wizualizacja wnętrz; - fajnie tak móc pochodzić po własnych schodach; - podobają mi się drzwi zewnętrzne i wewnętrzne - czy Urzędowski przyjmuje zlecenia na wykonanie drzwi bez pomiarów wnęk? ja już chcałam nasze też zamówić i usłyszałam, że najlepiej robić to jak już będą ściany, bo potem jest problem z osadzeniem; to tyle pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 11.04.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mikopiko gdzieś TY? pewnie w banku i u dekarza...napisz co załatwiłaś...pa.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts