Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miko, nie wiem co ma tak naprawde. Raz mi napisal na watku o tym, czy komunie robic w knajpie, zebym go pocalowala w doope. To on mnie obrazil, ja sie specjalnie nie przejelam i za kazdym razem jak mnie probuje prowokowac to ja go olewam, ale widocznie ma jakies straszne kompleksy. Zastanawiam sie tylko co zrobic, bo tym razem przegial - nie dosc, ze mnie obraza to jeszcze bezczelnie klamie (ze niby ja kogos w bambuko robie :evil: :evil:). Biedny czlowiek i biedne jego otoczenie... :-?

Miko, nie wiem co ma tak naprawde. Raz mi napisal na watku o tym, czy komunie robic w knajpie, zebym go pocalowala w doope. To on mnie obrazil, ja sie specjalnie nie przejelam i za kazdym razem jak mnie probuje prowokowac to ja go olewam, ale widocznie ma jakies straszne kompleksy. Zastanawiam sie tylko co zrobic, bo tym razem przegial - nie dosc, ze mnie obraza to jeszcze bezczelnie klamie (ze niby ja kogos w bambuko robie :evil: :evil:). Biedny czlowiek i biedne jego otoczenie... :-?

:roll: wiesz ja to bym nie wytrzymała i się lekko wydarła ale pewnie to jeszcze go bardziej podnieci :lol: :lol:

Co do komunii to ja bardzo bym chciała w knajpie ale za późno(czytaj w dniu ogłoszenia w kościele daty :wink: ) się obejrzałam i będę tyrała :-?

Co do komunii to ja bardzo bym chciała w knajpie ale za późno(czytaj w dniu ogłoszenia w kościele daty :wink: ) się obejrzałam i będę tyrała :-?
Jest jeszcze takie cóś jak katering 8) Wszystkie parapetówki opędziłam przepysznym, cudnie podanym w hurtowej ilości jedzeniem z cateringu własnie!!

Mało tego, cenowo też wychodzi korzystnie licząc sówj czas, robienie zakupów, sprzatanie potem, mycie itp.

Rozejrzyj się dookoła, moze jakaś fajna restauracja w poblizu ma coś takiego w ofercie.

Jest jeszcze takie cóś jak katering 8) Wszystkie parapetówki opędziłam przepysznym, cudnie podanym w hurtowej ilości jedzeniem z cateringu własnie!!

Mało tego, cenowo też wychodzi korzystnie licząc sówj czas, robienie zakupów, sprzatanie potem, mycie itp.

Rozejrzyj się dookoła, moze jakaś fajna restauracja w poblizu ma coś takiego w ofercie.

no właśnie :roll: catering tak ale bez obsługi i bez ich naczyń :roll:

Jest trochę restauracji wokoło ale bardzo moim zdaniem mądrzy księża wymyślili w tym samym czasie komunie :roll: porażka :roll:

Damy jakoś radę mam nadzieję :roll: z pomocą mamy oczywiście :p

Wymyśliłyśmy :

-rosół lub barszcz czerwony z pasztecikami (paszteciki zamówione , sprawdzone z cukierni)

- lasagne

- schab pieczony z do wyboru: kluski śląskie, frytki, ziemniaczki + surówki

- wędliny, sery, 3 - 4 rodzaje sałatek, pomidorki, ogórki, papryka, ........

-tort (zamówiony)

-ciasta , lody

U nas w restauracji za osobę chcieli 130 zł ale i tak bym na to poszła niestety pupa blada :roll:

Taa tera bedom spać do południa :roll: :-? ...

Wstawać mi tu!!! :lol: :lol:

U nas ten sam problem ...knajpę trzeba zaklepać minimum rok wcześniej ....horror jakiś :x

Ja i tak zamierzam robić w domu z tym, że catering z obsługą - mam nadzieję, że do tego czasu (maj 2010) już się wprowadzę :roll: :wink:

Byłam na imprezce, którą robiła jedna z takich firm i muszę powiedzieć, że efekt rewelacja!: naczynia, stoły, obrusy, krzesła - cały wystrój od nich (bardzo ładny zresztą) + pyszne jedzonko (impreza do białego rana 8) ) 100 zł od osoby. Już wstępnie się z nimi umówiłam :lol: :lol:

Miko dasz radę, ale co się nabiegasz to Twoje :roll: :wink: