malgos2 13.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Palec to powazna sprawa. Jak by na Forum bez palca pisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No tak, dobrze miko że to noga nie ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kamien z serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dobre kiedyś miałam tipsy i sobie złamałam w prawej ręce , palec wskazujący...raczej wyrwałam z częścią swojego wtedy to była jazda z pisaniem Małgoś co ten rymoholik ma do ciebie? upierdliwiec jakiś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Miko, nie wiem co ma tak naprawde. Raz mi napisal na watku o tym, czy komunie robic w knajpie, zebym go pocalowala w doope. To on mnie obrazil, ja sie specjalnie nie przejelam i za kazdym razem jak mnie probuje prowokowac to ja go olewam, ale widocznie ma jakies straszne kompleksy. Zastanawiam sie tylko co zrobic, bo tym razem przegial - nie dosc, ze mnie obraza to jeszcze bezczelnie klamie (ze niby ja kogos w bambuko robie ). Biedny czlowiek i biedne jego otoczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Miko, nie wiem co ma tak naprawde. Raz mi napisal na watku o tym, czy komunie robic w knajpie, zebym go pocalowala w doope. To on mnie obrazil, ja sie specjalnie nie przejelam i za kazdym razem jak mnie probuje prowokowac to ja go olewam, ale widocznie ma jakies straszne kompleksy. Zastanawiam sie tylko co zrobic, bo tym razem przegial - nie dosc, ze mnie obraza to jeszcze bezczelnie klamie (ze niby ja kogos w bambuko robie ). Biedny czlowiek i biedne jego otoczenie... wiesz ja to bym nie wytrzymała i się lekko wydarła ale pewnie to jeszcze go bardziej podnieci Co do komunii to ja bardzo bym chciała w knajpie ale za późno(czytaj w dniu ogłoszenia w kościele daty ) się obejrzałam i będę tyrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dlatego poczekam, az ktos sie wstawi i bede na razie kontynuowac polityke olewania. Zreszta troche go rozumiem po tym jak zobaczylam jak wyglada na n-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dlatego poczekam, az ktos sie wstawi i bede na razie kontynuowac polityke olewania. Zreszta troche go rozumiem po tym jak zobaczylam jak wyglada na n-k. jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dlatego poczekam, az ktos sie wstawi i bede na razie kontynuowac polityke olewania. Zreszta troche go rozumiem po tym jak zobaczylam jak wyglada na n-k. jak Sama zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No to jestem wolna młody grzecznie usnął chata wolna no nie do końca bo starszy siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Do rana jeszcze troche nam zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Do rana jeszcze troche nam zostalo. dobre zaraz wybywam ale wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No własnie ja nie wiem czemu ten r coś tam dziamdzia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Co do komunii to ja bardzo bym chciała w knajpie ale za późno(czytaj w dniu ogłoszenia w kościele daty ) się obejrzałam i będę tyrała Jest jeszcze takie cóś jak katering Wszystkie parapetówki opędziłam przepysznym, cudnie podanym w hurtowej ilości jedzeniem z cateringu własnie!! Mało tego, cenowo też wychodzi korzystnie licząc sówj czas, robienie zakupów, sprzatanie potem, mycie itp. Rozejrzyj się dookoła, moze jakaś fajna restauracja w poblizu ma coś takiego w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 miko oblukałam sprzęt i choć się nie znam na aeg to zapowiada się super o zlewie nie będę się rozwodzić żeby nie było że 'swój ogonek chwalę' (będę mieć ten sam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No własnie ja nie wiem czemu ten r coś tam dziamdzia.. może mu się spodobała i to tak jak z ciąganiem za warkoczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Co do komunii to ja bardzo bym chciała w knajpie ale za późno(czytaj w dniu ogłoszenia w kościele daty ) się obejrzałam i będę tyrała Jest jeszcze takie cóś jak katering Wszystkie parapetówki opędziłam przepysznym, cudnie podanym w hurtowej ilości jedzeniem z cateringu własnie!! Mało tego, cenowo też wychodzi korzystnie licząc sówj czas, robienie zakupów, sprzatanie potem, mycie itp. Rozejrzyj się dookoła, moze jakaś fajna restauracja w poblizu ma coś takiego w ofercie. no właśnie catering tak ale bez obsługi i bez ich naczyń Jest trochę restauracji wokoło ale bardzo moim zdaniem mądrzy księża wymyślili w tym samym czasie komunie porażka Damy jakoś radę mam nadzieję z pomocą mamy oczywiście Wymyśliłyśmy : -rosół lub barszcz czerwony z pasztecikami (paszteciki zamówione , sprawdzone z cukierni) - lasagne - schab pieczony z do wyboru: kluski śląskie, frytki, ziemniaczki + surówki - wędliny, sery, 3 - 4 rodzaje sałatek, pomidorki, ogórki, papryka, ........ -tort (zamówiony) -ciasta , lody U nas w restauracji za osobę chcieli 130 zł ale i tak bym na to poszła niestety pupa blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 miko oblukałam sprzęt i choć się nie znam na aeg to zapowiada się super o zlewie nie będę się rozwodzić żeby nie było że 'swój ogonek chwalę' (będę mieć ten sam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Taa tera bedom spać do południa ... Wstawać mi tu!!! Co do komunii to ja bardzo bym chciała w knajpie ale za późno(czytaj w dniu ogłoszenia w kościele daty ) się obejrzałam i będę tyrała U nas ten sam problem ...knajpę trzeba zaklepać minimum rok wcześniej ....horror jakiś Ja i tak zamierzam robić w domu z tym, że catering z obsługą - mam nadzieję, że do tego czasu (maj 2010) już się wprowadzę Byłam na imprezce, którą robiła jedna z takich firm i muszę powiedzieć, że efekt rewelacja!: naczynia, stoły, obrusy, krzesła - cały wystrój od nich (bardzo ładny zresztą) + pyszne jedzonko (impreza do białego rana ) 100 zł od osoby. Już wstępnie się z nimi umówiłam Miko dasz radę, ale co się nabiegasz to Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Kto śpi do południa Wczoraj dziecię udusiłam o 8 i wstał o 8 rano nie dał pospać no catering z obsługą też odpada bo już też nie mają kogo dać ..w sumie to może i dobrze chyba bym się krępowała : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts