malgos2 07.02.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Sliczne mebelki, fajne polaczenie i wyglada, ze bardzo ladnie zrobione meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zapowiada się ciekawie , kiedys moja córka miała regał w takiej samej kolorystyce czarno-miodowej i od razu mi sie skojarzyło. Musza przyznac że dośc odważnie poszłaś z tymi kolorami w kuchni. Ja bym sie bała czarnego ze względu na sprzątanie, no ale w kuchni i tak przeciez trzeba sprzątac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 bardzo mi się podobają bardzo a bałam się A co do sprzątania wiem, wiem i nawet nie chce mi się myśleć o tym no i to lakier będzie się rysować ale co tam ...u mnie jeszcze czarna łazienka do tego jest ....ech ale ładnie będzie Już się nie mogę doczekać skręcenia ich Facet bardzo słowny, uwielbiam takich ludzi , miało być na 10 zrobił nawet wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A kiedy zdjecia całości????? Bo zapowiada się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Kasia ja się też nie mogę doczekać całości Niestety trzeba poczekać bo opóźniły się prace związane z parkietem ...pewnie pod koniec lutego ale ładna???? kurcze się podnieciłam ..przejdzie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no w końcu wlazłam. Zapowiedzi są, ale ja muszę widzieć całość złożoną, bo wyobraźni mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no w końcu wlazłam. Zapowiedzi są, ale ja muszę widzieć całość złożoną, bo wyobraźni mi brak ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ja tam całej widzieć nie muszę. Mi podoba się bardzo juz taka jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A ja bardzo bym chciała zobaczyć cokolwiek, to gdzie mam iść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.02.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A ja bardzo bym chciała zobaczyć cokolwiek, to gdzie mam iść ? ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.02.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Piękne , ale chyba gotować w tej kuchni nie będziesz, bo one są takie do głaskania tylko . Kolor forniru cud-miód!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.02.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 będę , będę nie straszcie mnie no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ale paluchami dotykać nie wolno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.02.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ale paluchami dotykać nie wolno . e tam , do mazańców to ja przyzwyczajona jestem , w bloku też mam lakierowaną i to całą tylko bordową Mnie to niedenerwuje....oczywiście do czasu Ten czarny lakier będzie tylko w słupku i na około lodówki , no i w górnych szafkach. Dolne szuflady najbardziej używane są w badi . Ja to maso jestem ...bo blat też będzie czarny a mąż przebąkiwał też o szafce pod tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Żartuję oczywiście. Kuchnia jest piękna, będziesz w niej szaleć z podwójną przyjemnością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Miko, a ja? Daj mi na PV, bo ja teraz w rozjazdach jestem....a ciekawośc mnie zżera, coby zobaczyć cud miód fronty....zaraz wkleję do dziennika swoje drzwi do wiatrołapu......też cud miód, aż micha mi się jarzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Pamiętaj, że jak bedzie złożona to chcę od razu wiedzieć bo musze efekt całosći zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja również czekam na Twoją kuchnię w pełnej odsłonie, to kiedy, kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.02.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cześć Mikuś , jak tam kuchnia, poskładana? Zapodaj jakąś fotkę, bom bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts