mikopiko 27.01.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 padam na twarz ..dopiero z roboty wróciłam Dzięki jeszcze raz kiedyś przedstawię Wam jeszcze ten projekt ..najlepiej, że go nie mam bo mi gdzieś przepadł ..mam tylko wstępny odstający ale pomęcze Was jeszcze jak przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cze Miko Za bardzo się przejmujesz...za parę lat i tak zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.01.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.01.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a chciałam dodać , że padam na pysk dopiero wróciłam z roboty i chce już weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jak to dopiero wróciłaś? A tak wogóle to ja myslałam, ze juz dawno zrobiłaś tą czerwoną łazienkę A Ty tu nagle chcesz płytki wymieniac.... ja to juz nie wiem, mieszkasz u sibie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.01.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no dopiero no przecież mówiłam , że nie mieszkam...a wy mi nie wierzycie nie mieszkam , to co mam to pokazuje w albumie prześlę ci link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.01.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 zobaczcie na to...dla mnie pięknie http://album.alfemminile.com/album/seeall_582792/Appartamento-a-Milano-con-Terrazzo-e-Veranda.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.01.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Miko, rozumiem Twoje rozterki, bo zawsze myślimy, że może być lepiej, ładniej i że na pewno gdzieś, ktoś to lepiej przemyślał Apartament boski, tylko zwróć uwagę, że we Włoszech mają trochę więcej słońca, latem nie marzą o niczym innym, niż o tym, aby ochłodzić się w klimatyzowanym, dodatkowo wychłodzonym szarością apartamencie. Uwielbiam szarość stosowaną z umiarem, jest parę przykładów na forum. Zważywszy na miesiące szarugi jesiennej i wczesno-wiosennej nie przesadzałabym z trendowym szarym, bo za chwilę opatrzy się tak jak po zielonych łazienkach, opatrzyły się beżowe... Tylko trochę spokoju i luzu może nas uratować Cieszę się, że ze zdrowiem synka wyjaśniło się, to jest najważniejsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 zobaczcie na to...dla mnie pięknie http://album.alfemminile.com/album/seeall_582792/Appartamento-a-Milano-con-Terrazzo-e-Veranda.html nooooo ładne, w moim stylu nawet chociaż aż tak wiele szarości tam nie ma a płytki w łazience to Boskiego Hariona przypominają . Tez uważam że nie ma co się za bardzo podniecac płytkami. Najważniejsze nie przeładowac nimi pomieszczenia. Skup się lepiej na jakies fajnej wannie z hydromasażem, bo po cięzkim dniu pracy będzie ci bosko w niej posiedzieć a kazde płytki i tak ci się w końcu opatrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.01.2010 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Renka dzięki Verka wanne to ja już mam od roku . Mam wszystko tylko nie ma kiedy Jedne pocieszenie, że wszystkie impry jest gdzie robić bo w mieszkaniu to lepiej nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No kurcze ja nie wiem ze Ty sie nie cieszysz tym co masz!!!! Dom odstawiłaś jak tra lala. Dnia bym nie wytrzymala nie mieszkajac w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.01.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Miko ja tez bym nie wytrzymała.... Jak widzisz, nam nie długo roczek minie jak sie wprowadziliśmy .....prawie na budowę.. dół był prawie skonczony, góra do zrobienia... i .....jakos poszło i po roku góra skonczona i drugi budynek sie powoli robi... A u Ciebie?! chatka jak sie patrzy....cud-miód.....aż by mnie ciągnęło do zamieszkania .... ja tez poproszę nowe hasło, bo chciałabym pooglądać nowiści a stare hasło za nic mi nie wchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.01.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mayland chyba mnie zmotywowałaś co prawda ja to już dawno bym chciała tylko mąż ślimaczydło jedne Waśku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 To co? Mam przyjechać pomóc sie pakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 pakuj sie pakuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.01.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 dziewczyny ja trochę przeprowadzona jestem...częściowo ale ile jeszcze zostało nic z mebli nie bierzemy ale ciuchy ...książki już od jakiegoś czasu przewożę i końca nie widać , książki to mi całą szafę zawalą , tą 4 metrową muszę zmotywować męża do malowania gabinetu bo wtedy będzie można składać mebel na książki i wtedy będe znowu przenosić na ostateczne miejsce ... Jezu a ile my mamy jeszcze w piwnicy i co my tam mamy??? tego nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.01.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Najwyższy czas przebrać wszystko i wyrzucić niepotrzebne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.01.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 no właśnie tylko jak ja coś wyrzucam to zawsze mam tak, że za jakiś czas okazuje się , że to by się właśnie przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 też tak mam czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 chodze i wklejam Dziewczyny - mam wielka prosbe - czy nie macie jakiegos namiaru na tani nocleg w mediolanie - moze jakis hostel, jakas kwatera prywatna??? bede wdzieczna za wszelkie namiary!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts