Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miko, rozumiem Twoje rozterki, bo zawsze myślimy, że może być lepiej, ładniej i że na pewno gdzieś, ktoś to lepiej przemyślał :wink: Apartament boski, tylko zwróć uwagę, że we Włoszech mają trochę więcej słońca, latem nie marzą o niczym innym, niż o tym, aby ochłodzić się w klimatyzowanym, dodatkowo wychłodzonym szarością apartamencie. Uwielbiam szarość stosowaną z umiarem, jest parę przykładów na forum. Zważywszy na miesiące szarugi jesiennej i wczesno-wiosennej nie przesadzałabym z trendowym szarym, bo za chwilę opatrzy się tak jak po zielonych łazienkach, opatrzyły się beżowe...

Tylko trochę spokoju i luzu może nas uratować :wink:

Cieszę się, że ze zdrowiem synka wyjaśniło się, to jest najważniejsze!!!

nooooo ładne, w moim stylu nawet chociaż aż tak wiele szarości tam nie ma a płytki w łazience to Boskiego Hariona przypominają :lol: .

Tez uważam że nie ma co się za bardzo podniecac płytkami. Najważniejsze nie przeładowac nimi pomieszczenia. Skup się lepiej na jakies fajnej wannie z hydromasażem, bo po cięzkim dniu pracy będzie ci bosko w niej posiedzieć a kazde płytki i tak ci się w końcu opatrzą :wink:

Miko ja tez bym nie wytrzymała.... :o Jak widzisz, nam nie długo roczek minie jak sie wprowadziliśmy .....prawie na budowę.. :) dół był prawie skonczony, góra do zrobienia... :) i .....jakos poszło i po roku góra skonczona i drugi budynek sie powoli robi... :D

A u Ciebie?! chatka jak sie patrzy....cud-miód.....aż by mnie ciągnęło do zamieszkania ....

ja tez poproszę nowe hasło, bo chciałabym pooglądać nowiści a stare hasło za nic mi nie wchodzi... :D

:lol: dziewczyny ja trochę przeprowadzona jestem...częściowo :roll:

ale ile jeszcze zostało :o nic z mebli nie bierzemy ale ciuchy :o ...książki :o już od jakiegoś czasu przewożę i końca nie widać , książki to mi całą szafę zawalą , tą 4 metrową muszę zmotywować męża do malowania gabinetu bo wtedy będzie można składać mebel na książki :roll: i wtedy będe znowu przenosić na ostateczne miejsce :roll: ...

Jezu a ile my mamy jeszcze w piwnicy :roll: i co my tam mamy??? tego nie wie nikt :roll: :wink: