mikopiko 04.02.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nie nie mam namiaru niestety ..mamy rodzinę ale nie w Mediolanie Jak bardzo, bardzo potrzeba to mów , może podpytam o jakieś linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 chodze i wklejam Dziewczyny - mam wielka prosbe - czy nie macie jakiegos namiaru na tani nocleg w mediolanie - moze jakis hostel, jakas kwatera prywatna??? bede wdzieczna za wszelkie namiary!!!!!Wybierasz się na targi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Chciałam powiedzieć, że znowu dopadła mnie angina i początki zap oskrzeli . Biorę antybiotyk ale dalej mnie boli ewidentnie lewy migdal jakbym miała jedną wielką ranę , co robić? Druga wiadomość mój osobisty ślimak pomalował młodemu pokój . Nie mam zdjęć ale fajnie wygląda. Koncepcja się zmieniła miały być niebieskie meble - oddajemy , jest niebieska (prawie granatowa no przesadzam ciemno niebieska ) ściana a właściwie 2. Czeka na jeszcze 1krotne pomalowanie i będzie git , reszta biała. Nie mogę się doczekać fioletowego pokoju Wszystkie meble mamy , nawet karnisze leżą , tylko czasu za mało , no i perfekcjonista ślimak wszystko musi sam Po niebieskim pokoju leci salon- cały jasny z elementami szarego baaardzo szarego zobaczymy jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Hej Miko, jak już bedą zdjęcia to ja sie na salon piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Jak będą zdjęcia to wkleje ale to wiesz..może i za rok być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja poczekam. Nasze schody kończą sie już 6 miesięcy i nie mogą, wiec wiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 o widzisz i znalazły my pokrewne dusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Byliśmy wczoraj na Autorze widmo - dobry , ciekawy , trzymający w napięciu i piękne nowoczesne wnęcza w szarości Warto iść , super było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Mam wrażenie że coraz więcej osób i coraz częściej chodzi do kina. chyba mineły juz złe czasy dla kin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 No dużo było osób ale biorąc pod uwagę fakt, że w piątek była premiera to... chyba nie było aż tak dużo . Koszt biletów też nie jest mała za 2 bilety koło 60 ale wyjście z mężem sam na sam raz na jakiś czas ...bezcenne Idę jeździć na rowerku . Jestem na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Miko Ty na diecie? Rany....... ja naprawde doła złapię jak Ty sie odchudzasz. Jeszcze te dzisijesze nieudane zakupy do tego dorzuce i nic tylko żyły ciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Miko Ty na diecie? Rany....... ja naprawde doła złapię jak Ty sie odchudzasz. Jeszcze te dzisijesze nieudane zakupy do tego dorzuce i nic tylko żyły ciąć... no co ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Kurcze Ty taka szczupła jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 chyba w avatarze wyśmiewasz się ze mnie spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Nie wysmiewam I ja idę....grubieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 grubiej , grubiej na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 czesc Miczko ja wkrotce do Ciebie dolacze z odchudzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.02.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 czesc Miczko ja wkrotce do Ciebie dolacze z odchudzaniem ok padan na ryj....ek idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No rzeczywiście, pisalaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.02.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No rzeczywiście, pisalaś a co myślałaś , że kłamię nie Dziewczyny Dukan to cud jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts