anjamen 27.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No rzeczywiście, pisalaś a co myślałaś , że kłamię nie Dziewczyny Dukan to cud jest dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.02.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No rzeczywiście, pisalaś a co myślałaś , że kłamię nie Dziewczyny Dukan to cud jest dlaczego? bo jestem najedzona, wręcz pełna nie mam poczucia głodu nie mam chcicy na słodkie a jak mam to robie sobie dozwoloną słodkość i śmieszne ale trzeba jeść , żeby chudnąć normalnie szok no i leci a ja miałam straszne problemy przez japońca Małgoś coś o tym wie Nawet na Meridii tak nie leciało jak teraz Wiem, że się w końcu zatrzyma i będzie bida ..ale teraz leci i jestem happy no i jeżdżę dodatkowo na rowerku . Ania podoba mi się to Twoje chyba ...35 zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 kurcze a ile juz schudlas? ja sie musze za siebie wziac.... zeby znw wygladac jak na 35 zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.02.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja mam bbaaaardzo dużo do zgubienia Ty Ania zgubisz po porodzie od razu z 11 kg a reszta to praca Niektóre karmiąc ładnie chudną , ja w tej grupie absolutnie nie byłam Jak karmiłam to mi się tak jeść chciało , że konia z kopytami bym zjadła HUUURRRA KOWALCZYK WYGRAŁA ale były emocje na finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 POczytałam o Duncanie i jestem przerażona. Ja tak nie umiem wyrzec sie i pilnować.. Oglądam powtórke z Justyśką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Wiola też tak miałam jak widziałam to , to się pukałam w głowę i myślałam ..nie ma opcji , nie da rady . A le jestem w szoku , słowo, nie wiem na czym to polega ale to chyba dieta dla mnie aż się dziwię . A Ty chudzielcu możesz sobie jeść ile chcesz Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Wiola też tak miałam jak widziałam to , to się pukałam w głowę i myślałam ..nie ma opcji , nie da rady . A le jestem w szoku , słowo, nie wiem na czym to polega ale to chyba dieta dla mnie aż się dziwię . A Ty chudzielcu możesz sobie jeść ile chcesz Szczęściara Miko, ja też sie przymierzam do Dukana. Powiedz mi, w te pierwsze dni to co jadłaś?? masz jakieś sprawdzone przepisy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kasia kupiłam książkę, śledziłam fora , ściągnęłam przepisy z internetu. W I fazie jadłam to co wolno jajka, ryby, mięso chude, owoce morza w różnej postaci. Np Rano biały serek na słodko ze słodzikiem , bez niczego, z przyprawami do serka fit... pieczona, gotowana, smażona pierś w ziołach ryba smażona bez tłuszczu albo pieczona, albo duszona... serek biały z 2 łyżkami otrąb owsianych, 1 łyżką otrąb pszennych, słodzik , zapach np rumowy mniam wołowina gotowana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Niestety po złamaniu nogi i przymusowym siedzeniu nie jestem już chudzinką, wiec cos muszę pomyśleć...Ale to za trudne, musiałabym gotować sobie oddzielnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja chyba tylko potrafie stosowac diete mniej zrec i lazic fanatycznie na fitnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Wiola ja też gotuje oddzielnie dla chłopaków ale męża też zmobilizowałam i 3 kg schudł w ciągu 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Wiola ja też gotuje oddzielnie dla chłopaków ale męża też zmobilizowałam i 3 kg schudł w ciągu 10 dni kurdeee, od jutra zaczynam w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Wiola ja też gotuje oddzielnie dla chłopaków ale męża też zmobilizowałam i 3 kg schudł w ciągu 10 dni kurdeee, od jutra zaczynam w takim razie ja 2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Przypomniałam sobie Kaśka zrób sobie test Dukana http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html wtedy wiadomo co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ja chyba tylko potrafie stosowac diete mniej zrec i lazic fanatycznie na fitnes Ania, możemy sobie ręce podać. Choc na żadnym jeszcze fitnesie nigdy nie byłam. Ale sie wybieram a to juz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ... Słuchajcie 2 dni temu dostałam wiadomość od lekarza , że badania krwi które robiliśmy dziecku wyszły....no coś nie tak ... wczoraj ryczałam śniły mi się straszne rzeczy proszę o Was o trzymanie kciuków ....baardzo [/u] zrobiliśmy badania i znowu dupa białe krwinki 2600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Miko, ale jakieś jeszcze badania robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Morfologię , crp... mamy skierowanie do hematologa ..jak będą dalekie terminy jedziemy do szpitala ..nie będę czekać aż stanie się cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.03.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja już coś będzie wiadomo to daj znać, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Miko nie panikuj. Powódów może być wiele, niekoniecznie te o których napewno pomyslałaś. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts