Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

Do hematologa mamy wizytę 29 jak dla mnie za późno...jutro jedziemy do zanjomej lekarki,która zajm się M prawie od urodzenia .. jest onkologiem na Litewskiej ...Ja chyba wolałabym , żebyśmy dostali się do szpitala :roll:

Zobaczymy co powie jutro :roll:

A z dobrych rzeczy dziś okazało się, że mam 12 dni urlopu zaległego...teraz mi się przydadzą

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!

dpska :D dzięki a co tak wcześnie? :o 8)

dziewczyny zrobiłam no wyszły przeciwciała i to one prawdopodobnie wpłynęły na poziom leukocytów , nie da się tego naprawić ,, już do końca tak będzie . Trzeba kontrolować i mieć rękę na pulsie , żeby nie spadały poniżej bo wtedy trzeba szukać dalej :roll:

a i jeszcze będziemy mieć usg więc jeśli coś nie tak wyjdzie to wtedy mamy przyjść do lekarza od razu

Dziewczyny ale trafiliśmy w kolor w małym pokoju , jest suuuper a bałam się, że wyjdzie atrament :lol:

Jak zgram zdj to pokażę 8)

zajadam właśnie nutelkę dukanową mniam :D

a i schudłam już 5,5 jestem szczęśliwa :p

No dawaj przepisa na ta nutelkę :D Ja juz jakies 4kg mniej 8)

Nutelka jest pyyyyycha :D

7 łyżek odtłuszczonego mleka w proszku

1 łyżka słodzika

1 łyżka kakao naturalnego (decomoreno)

kilka kropel zapachu albo bez

trochę mleka w płynie tak, żeby wymieszać ale nie za dużo, żeby nie wyszło za rzadkie :D

mniam :lol:

Kaśka gratulacje :D

ja 5,5 mąż ponad 8 szok :D

a właśnie zrobiłam sernik na zimno i pierwszy raz próbuję zrobić galaretkę na wierzch - oczywiście dukanową :lol: zobaczymy jak wyjdzie :roll: