Renka Grabow 05.05.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Tak zastanawiam się nad twoim dylematem z podłogą... Właściwie wszystko zalezy od tego jakie zwyczaje mają twoje dzieci Jeśli biegają glównie boso to spoko, jeśli boso ale w skarpetkach to nie ma podłogi na której się nie wyłożą wcześniej czy później, a jeśli udaje ci się pilnowac aby biegali w kapciach to po prostu kupisz antypoślizgowe tenisówki... Moje dziecko nie tolerowało obuwia w domu do czasu, aż ortopeda nie zadecydował, że na wszelki wypadek powinien chodzic z wkładkami... skończyło się bieganie na bosaka, przyzwyczaił się szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Renia ale czy ty masz jakieś doświadczenie z polerowanym gresem?...pytam ale chyba już zadecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 05.05.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Mam doświadczenie z idealnie gładką terakotą... Świetnie się myje, lśni jak złoto, ale gdy spadnie na nią kropla wody jest to zabójczą pułapką, nie ma mowy aby wyjśc na nią z łazienki mokrą stopą... Ale gdy patrzę że taka chropowata terakota nawet wyszorowana wygląda na niedomytą to chyba wolę swoją... A zadecydowałaś się na tak, czy na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Mam doświadczenie z idealnie gładką terakotą... Świetnie się myje, lśni jak złoto, ale gdy spadnie na nią kropla wody jest to zabójczą pułapką, nie ma mowy aby wyjśc na nią z łazienki mokrą stopą... Ale gdy patrzę że taka chropowata terakota nawet wyszorowana wygląda na niedomytą to chyba wolę swoją... A zadecydowałaś się na tak, czy na nie? chyba na nie nie chce , żeby to była wystawa i popis dla znajomych ale dom..nasz dom , w którym się mieszka a nie bywa . Przyznaje pięknie to wygląda ale boję się, że będziemy chodzić jak spętane owce A dzieci jak to dzieci raz na bosaka raz w skarpetkach...ja nie mam doświadczenia bo my w całym mieszkaniu mamy lakierowane deski a kuchnia i łazienka są tak małe, że trudno się rozpędzić, żeby stwierdzić ich śliskość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Miko, ja mam taki gres polerowany dosłownie tylko w kilku miejscach. rzeczywiście swietnie się myje i wygląda ładnie, ale.....mój 14 letni chrześniak stanął dosłownie jedną nogą i wywinął takiego orła , ze chyba wolę swoje satynowe Z kolei moja sąsiadka ma wszędzie taki gres i mówi, ze u niej jeszcze nikt nie upadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Miko, ja mam taki gres polerowany dosłownie tylko w kilku miejscach. rzeczywiście swietnie się myje i wygląda ładnie, ale.....mój 14 letni chrześniak stanął dosłownie jedną nogą i wywinął takiego orła , ze chyba wolę swoje satynowe Z kolei moja sąsiadka ma wszędzie taki gres i mówi, ze u niej jeszcze nikt nie upadł dzięki żabciu no właśnie te skrajne opinie mnie przerażają i chyba pójdę w stronę tych satynowych... idę do ciebie oglądać podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 05.05.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 dopiero dzisiaj znalazłam ten dziennik i na 100% zostaje tu tzn. będę cię odwiedzać.wszystko śliczne...( ach te ściany)no i w ogole wszystkotrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Czy to ratunku pomocy to chodzi też o nasze zdania? Bo ja wiem, że nie bedę chciała/miała polerowanego. Właśnie chyba przez te wybite w wyobraźni zęby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 danap dzięki...ale to nie moje ściany... może takie będą..kiedyś i zapraszam do mnie Wiola tak o wasze zdanie mi chodzi...choć tak jak wcześniej napisałam już się chyba zdecydowałam..........ale one kurcze takie ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.05.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 niby tak, ale tak naprawdę jest dużo pięknych podłóg. Ważne, żeby było wszystko odpowiednio dobrane i współgrało z całością. Poza tym chcę mieć psa i ze wzgledu też na niego zamierzam nie mieć polerowanego. Poza tym ja też się kiedyś zestarzeję i nie chciałabym co i rusz lądować z laską na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Poza tym ja też się kiedyś zestarzeję i nie chciałabym co i rusz lądować z laską na podłodze. tym mnir przekonałaś koniec z polerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 05.05.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 danap dzięki...ale to nie moje ściany... może takie będą..kiedyś ach te ściany są własnie za to że może kiedyś będą twoje i za to że je wynalazłaś gdzieś i pokazałaś ps. mam na kompie taki plik ze zdjęciami pt inspiracje wrzucę je sobie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.05.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 och potem bedzie na mnie.. co do zdjęć z forum to też zbieram i będę miała też lekko fioletową ścianę z różnymi motywami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 to zdjęcie łazienki to....? jadalnia bardzo bardzo ...tylko jeszcze powiedz czemu "prawie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.05.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 to zdjęcie łazienki to....? jadalnia bardzo bardzo ...tylko jeszcze powiedz czemu "prawie"? łazienkę wstawiłam jako pomysł na połączenie kolorów , będą inne choruje na tubądzina calle. Jadalnia prawie bo prawej stronie u mnie będzie kuchnia a na wprost jedno duże okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 06.05.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 i łazienka i jadalnia ładne- ze wskazaniem na jadalnie. Nie moja kolorystyka ale podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Jak rozumiem to płytki na zdjęciu to właśnie tubądzina? Nawet mogą być (tak piszę bo mnóstwo płytek mi się podoba ale nie umiem sie zdecydować) tylko ten ciemny róg jakoś mi nie pasi. Jakbym już miała dać taki ciemny pas od dołu do góry to dałabym w miejscu gdzie jest panel, żeby go jakoś wyeksponować. I chyba jeden pas a nie dwa bo troszkę zmniejsza i tak małą powierzchnię. Z drugiej strony jednak jak srebrny panel umieścić na ciemnych płytkach, to czy będzie go widać? jeszcze myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 http://www.ardeko.pl/IMGallery/obrazy/173447DSC03494.JPG miko, piękna ta twoja jadalnia, moja też będzie podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.05.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/calle%20duza.jpg to jest tubądzin calle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 też ładna i oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts