Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

och te dylematy.. jaka kolorystyka, jakie kafelki, oświetlenie, poezja jednym słowem :D

Piękna ta łazienka w beżach, teraz mam taka biało-beżową bo chcieliśmy mieć wrażenie przestronności w tym nieduzym miejscu, więc teraz kuszą mnie jakieś lazury lub zielenie - mam nadzieję że mi przejdzie jak przyjdzie do kupowania :wink:

i jak z tymi beżowymi się mieszka? :roll:

ja trochę się boję, że mi za dużo tych brązów, beży, kawy z mlekiem się podoba i będzie zbyt monotonnie....ale no nie wiem :roll:

W mojej łazience bez okna jest jasno i przestronnie (na 4m2) a o to właśnie mi chodziło... Monotonnie, ale kolory to nastrój reszta to kwestia aranżacji...

W ostatnim muratorze gazetowym wyczytałam, że właśnie jednolita umiarkowana stylistyka w całym domu zapewni nam ponadczesowe urządzenie domu. Elementy zbyt krzykliwe, którymi na początku będziemy się chwalić zanjomym po pewnym czasie opatrzą sie lub zaczną irytować...

Podpisuję się obiema rękami pod tą koncepcją. Mój domek będzie jasny, mleczno-beżowo-brązowy, tu i ówdzie jasnożółto-zielonkawy :wink: I na razie wiem tylko tyle :wink:

no to ci powiem Renia , że kolorem to jesteśmy bliskie :D

chodzi mi jeszcze po głowie wrzos ale bardzo lekki w sypialni :lol: a nad głową mocniejszy...

to witajcie w klubie brązowo-beżowo-jaśniutkich z elementami zieleni...Uwielbiam zieleń :D :oops:

mikopiko, coś mi sie wydaje że tej ściany do sypialni i inspiracji na nią bedziemy chyba razem szukać :wink:

witam czirliderkę!

zdjęcia widziałam - ojejku! zaraz będą dach robić! A te lukarny to tylko z jednej cegły?

Mam doła..... ale co tam pewnie minie

Zeby to wszystko szło do przodu a nie .......ciągnęło sie...ech szkoda paluszków

mikopiko! Ty mnie nie denerwuj! u nas N A D A L zalewają strop...

całe szczęście, że mam takie cudowne pocieszenie jak moja Cybulkowa Rodzinka!

pozdrowionka!

Mikopiko hejjj!!! czy masz juz wybrane kolorki wszystkich pomieszczeń w domku? np. w salonie, w kuchni, w łazienkach płytki, oj napewno masz :wink: wklej coś z wykończeniówki planowanej...

mam kolorki ciągle w myślach ale chyba tak zostanie - beże , ecri, kawa z mlekiem , u chłopaków chyba niebieski i zielony - ale tu to nie jestem pewna :roll:

witam czirliderkę!

zdjęcia widziałam - ojejku! zaraz będą dach robić! A te lukarny to tylko z jednej cegły?

Mam doła..... ale co tam pewnie minie

Zeby to wszystko szło do przodu a nie .......ciągnęło sie...ech szkoda paluszków

mikopiko! Ty mnie nie denerwuj! u nas N A D A L zalewają strop...

całe szczęście, że mam takie cudowne pocieszenie jak moja Cybulkowa Rodzinka!

pozdrowionka!

kiedy ja napisałam o tych paluszkach? :o :roll:

chyba wykrakałam....bo zerwałam sobie paznokietek- nie do końca ale...spać nie mogłam za bardzo :(

Lukarny nie są z jednej cegły tylko z przeciętego pustaka - 25/25 tak jak w projekcie.

:o jeszcze strop? ide zobaczyć :roll:

Właśnie Miko...u Ciebie tak szybko budują, że aż wczoraj pogryzłam się z mężem, że u nas tak wolno...nawet zapytałam Cię w grupach ilu masz murarzy,pomocników... i kiedy zaczęli kolankową, żeby dokładnie ZWERYFIKOWAĆ PRACOWITOŚĆ MOICH :evil:

ty mi nić nie mów... to jest szybko? :o :wink: