ula1719501037 09.05.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Mikopiko hejjj!!! czy masz juz wybrane kolorki wszystkich pomieszczeń w domku? np. w salonie, w kuchni, w łazienkach płytki, oj napewno masz wklej coś z wykończeniówki planowanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Mikopiko miałaś dać zdjęcia a poza tym, to co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 09.05.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 No tak Mikopiko hasa po forum a do siebie nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 10.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ...hej Miko! Dziś lepiej?...no napisz czy masz już kolankową? i zapodaj foto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ...hej Miko! Dziś lepiej?...no napisz czy masz już kolankową? i zapodaj foto! już wieniec zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 już wkleiłam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.05.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.05.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 oooo, jakieś znajome pompony wróciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.05.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 och te dylematy.. jaka kolorystyka, jakie kafelki, oświetlenie, poezja jednym słowem Piękna ta łazienka w beżach, teraz mam taka biało-beżową bo chcieliśmy mieć wrażenie przestronności w tym nieduzym miejscu, więc teraz kuszą mnie jakieś lazury lub zielenie - mam nadzieję że mi przejdzie jak przyjdzie do kupowania i jak z tymi beżowymi się mieszka? ja trochę się boję, że mi za dużo tych brązów, beży, kawy z mlekiem się podoba i będzie zbyt monotonnie....ale no nie wiem W mojej łazience bez okna jest jasno i przestronnie (na 4m2) a o to właśnie mi chodziło... Monotonnie, ale kolory to nastrój reszta to kwestia aranżacji... W ostatnim muratorze gazetowym wyczytałam, że właśnie jednolita umiarkowana stylistyka w całym domu zapewni nam ponadczesowe urządzenie domu. Elementy zbyt krzykliwe, którymi na początku będziemy się chwalić zanjomym po pewnym czasie opatrzą sie lub zaczną irytować... Podpisuję się obiema rękami pod tą koncepcją. Mój domek będzie jasny, mleczno-beżowo-brązowy, tu i ówdzie jasnożółto-zielonkawy I na razie wiem tylko tyle no to ci powiem Renia , że kolorem to jesteśmy bliskie chodzi mi jeszcze po głowie wrzos ale bardzo lekki w sypialni a nad głową mocniejszy... to witajcie w klubie brązowo-beżowo-jaśniutkich z elementami zieleni...Uwielbiam zieleń mikopiko, coś mi sie wydaje że tej ściany do sypialni i inspiracji na nią bedziemy chyba razem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Tylko tyś te pompony zauważyła powtórka z dziennika http://img72.imageshack.us/img72/1544/p5090014fe7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.05.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Pompony są lepsze od tej poprzedniej pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 10.05.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ...a ja nie mam wieńca...buuuuuuuuuuu !!! od poniedziałku ścianki idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 A ja mam już lukarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 witam czirliderkę! zdjęcia widziałam - ojejku! zaraz będą dach robić! A te lukarny to tylko z jednej cegły? Mam doła..... ale co tam pewnie minie Zeby to wszystko szło do przodu a nie .......ciągnęło sie...ech szkoda paluszków mikopiko! Ty mnie nie denerwuj! u nas N A D A L zalewają strop... całe szczęście, że mam takie cudowne pocieszenie jak moja Cybulkowa Rodzinka! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 11.05.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Właśnie Miko...u Ciebie tak szybko budują, że aż wczoraj pogryzłam się z mężem, że u nas tak wolno...nawet zapytałam Cię w grupach ilu masz murarzy,pomocników... i kiedy zaczęli kolankową, żeby dokładnie ZWERYFIKOWAĆ PRACOWITOŚĆ MOICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.05.2007 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Mikopiko hejjj!!! czy masz juz wybrane kolorki wszystkich pomieszczeń w domku? np. w salonie, w kuchni, w łazienkach płytki, oj napewno masz wklej coś z wykończeniówki planowanej... mam kolorki ciągle w myślach ale chyba tak zostanie - beże , ecri, kawa z mlekiem , u chłopaków chyba niebieski i zielony - ale tu to nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.05.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 witam czirliderkę! zdjęcia widziałam - ojejku! zaraz będą dach robić! A te lukarny to tylko z jednej cegły? Mam doła..... ale co tam pewnie minie Zeby to wszystko szło do przodu a nie .......ciągnęło sie...ech szkoda paluszków mikopiko! Ty mnie nie denerwuj! u nas N A D A L zalewają strop... całe szczęście, że mam takie cudowne pocieszenie jak moja Cybulkowa Rodzinka! pozdrowionka! kiedy ja napisałam o tych paluszkach? chyba wykrakałam....bo zerwałam sobie paznokietek- nie do końca ale...spać nie mogłam za bardzo Lukarny nie są z jednej cegły tylko z przeciętego pustaka - 25/25 tak jak w projekcie. jeszcze strop? ide zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.05.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Właśnie Miko...u Ciebie tak szybko budują, że aż wczoraj pogryzłam się z mężem, że u nas tak wolno...nawet zapytałam Cię w grupach ilu masz murarzy,pomocników... i kiedy zaczęli kolankową, żeby dokładnie ZWERYFIKOWAĆ PRACOWITOŚĆ MOICH ty mi nić nie mów... to jest szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 11.05.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 MÓW ilu masz gości i kiedy zaczęli kolankową, bo czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.05.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Ula już napisałam 1 majster i zmiennie 4,3, a wczoraj było 2 pomocników... A jeśli chodzi o architekta wnętrz to my już przerabialiśmy i jakoś...daliśmy sobie spokój a biorą od 80 za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts