mayland 21.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Miko widzę, że przyspieszyłaś zdecydowanie Skrycie sama na to liczę, że u mnie będzie podobnie. Co do płytek w łazience to fajnie, że szukasz czegos innego niż beże Sama myślę o różu Ale ten seledynek jest apetyczny i taki... radosny Zapowiada sie bardzo ciekawie I przepraszam, że zaśmieciłam wpisem dziennik Pomyliłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.05.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Miko widzę, że przyspieszyłaś zdecydowanie Skrycie sama na to liczę, że u mnie będzie podobnie. Co do płytek w łazience to fajnie, że szukasz czegos innego niż beże Sama myślę o różu Ale ten seledynek jest apetyczny i taki... radosny Zapowiada sie bardzo ciekawie I przepraszam, że zaśmieciłam wpisem dziennik Pomyliłam się mayland możesz sama go wywalić, masz taką możliwość , na górze jest x i już , nie gniewam sie dzięki za słowa powyżej ... ale ta zieleń jest naprawdę ostra taka pistacja ale mi się...na razie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.05.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Już usunęłam Dzięki za wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Hej Mikopiko, ale przyspieszenie Ty tą ekipę jakoś karmisz czymś coś do picia dajesz specjalnego???? Normalnie turbo Bardzo fajnie, cieszę się. Ja chyba też muszę zacząąć coś pisać, w czwartek geodeta przychodzi wytyczyć budunek, mam stracha......... a myślałam, że taki ze mnie twardziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Pistacja? a może limonka lub swojsko szczypiorek na wiosnę? Uwielbiam ten kolor bo jest wiosenny, ożywczy i energetyzujący, ale pojęcia nie mam jak wygląda we wnętrzu. Jeśli uda ci się jakieś fotki zamieścić to chętnie obejrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 23.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 No i chyba prawie razem bedziemy świętować osiągnięcie najwyższego punktu domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 wiecie co? nie dostałam powiadomienia, że tu tylu gości miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 No i chyba prawie razem bedziemy świętować osiągnięcie najwyższego punktu domków a gdzie mnie do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Już usunęłam Dzięki za wskazówkę prosię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Hej Mikopiko, ale przyspieszenie Ty tą ekipę jakoś karmisz czymś coś do picia dajesz specjalnego???? Normalnie turbo Bardzo fajnie, cieszę się. Ja chyba też muszę zacząąć coś pisać, w czwartek geodeta przychodzi wytyczyć budunek, mam stracha......... a myślałam, że taki ze mnie twardziel ty nic nie mów bo zaraz zapeszysz i będzie przestój , a szykuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Pistacja? a może limonka lub swojsko szczypiorek na wiosnę? Uwielbiam ten kolor bo jest wiosenny, ożywczy i energetyzujący, ale pojęcia nie mam jak wygląda we wnętrzu. Jeśli uda ci się jakieś fotki zamieścić to chętnie obejrzę... a może?...u mnie wszystko możliwe za chwile może być całkiem biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.05.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 mikopiko, podpowiedz mi ile wyniósł Cię ten taras wejściowy? Mój mąż z wykonawcą chcą kostkę bo mówią, że taniej... Dużo betonu poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.05.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 No to trzymam kciuki aby ten przyszły tydzien się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 nic sie nie uda jestem wku@#$#@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.05.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 nic sie nie uda jestem wku@#$#@ gadaj kto cie podglada bo sama sie wk@%$§"....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 nic sie nie uda jestem wku@#$#@ gadaj kto cie podglada bo sama sie wk@%$§"....... masz jakicgś osiłków? bo potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 mikopiko, podpowiedz mi ile wyniósł Cię ten taras wejściowy? Mój mąż z wykonawcą chcą kostkę bo mówią, że taniej... Dużo betonu poszło? wiesz co ? nie wiem ale jak się dokładnie dowiem to ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Wiola jeśli chodzi o beton to ciężko powiedzieć bo w tym samym czasie było wylewane wejście i schody do spiżarni a taras ma wielkość 4.5 na 3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2007 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Wiola jeśli chodzi o beton to ciężko powiedzieć bo w tym samym czasie było wylewane wejście i schody do spiżarni a taras ma wielkość 4.5 na 3 m Dzięki mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 25.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Miko! cokolwiek to nie jest.....możesz na mnie liczyć.... ... ciekawe kto u nas dziś rozładuje palety z dachówką....Jezu żeby tylko nie mój mąż .... wczoraj byłam z córką na zakupach...namawiała mnie na buty dla niej za 135 zł...nie kupiłam bo miałam wątpliwości czy dla 12 letniej dziewczynki są odpowiednie ...no i cena... na jeden sezon...ale wiesz co? kupię a niech to!........zaszalejmy dla relaksu pisz coś więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts