Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miko, powiem szczerze - brak mi twojego dziennika!!! Natknęłam się na niego na samym początku waszego budowania i sekundowałam od tamtej pory... Mam nadzieję, że skopiowałaś go sobie "na pamiatkę" aby dzieciaki kiedyś wiedziały, że rodzicom nie było łatwo :wink:

Ta ostatnia łazienka-zielono czarna wydaje mi się bardzo męcząca. Naprawdę wystarczy ci energii, aby na przykład w ciemny zimowy ranek wejść do takiej łazienki i pozytywnie usposobić się na cały dzień???!!! Jeśli tak to spoko, ale ja nie dałabym rady...

ta łazienka jest suuuuper :roll:

nie wiem o czym mówicie :roll:

może nie wyszła tak jak na żywo bo jak zwykle szkiełko trochę zniekształca :)

można ją zobaczyć na żywo w opexie. Poza tym aranżacja może być inna, inne ustawienie kafelek............

U mnie generalnie będzie dominował beż , ecri, kawa....więc, żeby nie było zbyt monotonnie chce odmiany. Ale spokojnie..może mi się jeszcze zmieni choć powiem szczerze , że chyba nie

Ja wreszcie widzę swoją małą łazienkę na dole (ok. 4m2). Istnieje przekonanie, że małe łazienki należy "powiększać" jasnymi kolorami. A mi się chce ciemnych 8) Te są wprost idealne :lol:

http://foto0.m.onet.pl/_m/bb7eddbe703471f46393e04af3c97434,5,19,0.jpg

Zobaczymy co ostatecznie wyjdzie :lol: W przeciwieństwie do Ciebie ja chcę uciec od brązów i beży.