Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

Czy płacicie za projekt łazienki ? W salonie w którym kupowałam część płytek pani zaproponowała ,że zrobi mi projekt łazienki darmowy jeśli później kupię je u niej.

dokładnie tak jak u nas :D

kosztuje ale jak kupimy w tym salonie to te pieniądze będą odjęte od kosztu płytek :D

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jak wygląda umywalka z tej linii, z której pochodzi wc? Albo odwrotnie?

Więcej się nie wypowiadam, bo zawsze w temacie łazienki podpadam. :roll:

wysłałam pytanie do właściciela :D a właściwie sprzedającego :D

spoko z tą łazienką :D :D :D

dzisiaj byliśmy projektować :D

ale to fajnie wygląda :D :D :D :D :D jeszcze nie skończyliśmy ale wygląda suuuper...przynajmniej nam sie podoba :D

zostanie czarno biała, z naciskiem na biała + 2lustra wąskie a długie 8) , kabina z czarną ścianą, ew listwa z nierdzewki :D :D :D :D :D

Miko ja mam teraz biało-czarną łazienkę :wink: :lol: Jednak nie położyłabym w okolicy wanny czy prysznica czarnych płytek. Można się zapie.... przy sprzątaniu. Widać każdą kroplę wody:( Białe tak, nigdy czarne przy kontakcie z wodą... :-?

Masz projekty w kompie? Pokażesz? 8) :lol:

Miko ja mam teraz biało-czarną łazienkę :wink: :lol: Jednak nie położyłabym w okolicy wanny czy prysznica czarnych płytek. Można się zapie.... przy sprzątaniu. Widać każdą kroplę wody:( Białe tak, nigdy czarne przy kontakcie z wodą... :-?

Masz projekty w kompie? Pokażesz? 8) :lol:

czarne bedą ale przysznic zamykany parowy :D

jedynie problem może być na stoliku bo tam będą czarne a na nim nablatowa umywalka ale mam to...piiii :lol:

Projektu nie mam bo nie został dokończony bedę mieć pewnie w piątek bo idziemy na dokończenie :D

czarne kafle bedą w pionie w chodziły na 3 ściany , kończąc sie niesymetrycznie :D

Ale dziewczyna super :D widać , że robi to jakiś czas :D

To projekt dużej łazienki?

Ja myślę o małej o zaczynam się gubić. Mam łazienke na parterze ale ze... skosem na połowie pomieszczenia :-? W podschodówce :lol: Malutka 2,2x2,2 i już zaczynają mi się problemy. Chyba pójdę Twym śladem i odwiedzę jakiś salon po projekt łazienki :-?

To projekt dużej łazienki?

Ja myślę o małej o zaczynam się gubić. Mam łazienke na parterze ale ze... skosem na połowie pomieszczenia :-? W podschodówce :lol: Malutka 2,2x2,2 i już zaczynają mi się problemy. Chyba pójdę Twym śladem i odwiedzę jakiś salon po projekt łazienki :-?

to projekt małej ..i chyba bedzie fajniejsza niż duża :roll:

bo do dużej to juz nie wiem jak podejść :(

miały być calie, sublime, harion a teraz chyba już mi sie nic nie podoba z tego :roll:

teraz podobają mi sie białe łazienki :o są takie czyste :roll:

Gość BEATA-BETI

Mikopiko ja chciałam właśnie na dole w łazience zrobić biało-czarne płytki a do tego drewno , widziałam nawet fajne zdjęcie takiej łazienki.Tylko czy wytrzymam w tym postanowieniu ?

Powiedz kiedy chcesz się wprowadzić ? Bo ja chciałam zrobić urodziny swojej córci w nowym domu ale to się jeszcze okaże.

Mikopiko ja chciałam właśnie na dole w łazience zrobić biało-czarne płytki a do tego drewno , widziałam nawet fajne zdjęcie takiej łazienki.Tylko czy wytrzymam w tym postanowieniu ?

Powiedz kiedy chcesz się wprowadzić ? Bo ja chciałam zrobić urodziny swojej córci w nowym domu ale to się jeszcze okaże.

hej z tymi postanowieniami to różnie bywa :lol: wiem coś o tym :lol:

czarno biała bedzie na pewno . Z w prowadzeniem to chciałabym na wiosne ale zobaczymy 8)

Gość BEATA-BETI

Byliśmy wybrać szafki (w tej droższej firmie)do kuchni jakieś tam lakierowane czy foliowane fronty boki i spody szafek albo to i to ,wsszytskie szafki z samodomykające się a raczej praktycznie same szuflady różenj głębokości do tego 2 szt cargo specjalne dwie szuflady na sztućce zlew (z rozdrabniaczem )pod kolor blatu plus bateria(szafki górne i blat jaśminowe , a dla mnie to takie kremowe czy jasno beżowe) do tego szyba na ścianie.Metr tego z czego są zrobione szafki (wygąda to bardzo ładnie i porządnie , bo mają aranżacje szafek z tego czegoś)to ok. 3 tys. czy to dużo czy mało?

Dodam tylko że ceny u nich zaczynają się od 1300 za metr.

Byliśmy wybrać szafki (w tej droższej firmie)do kuchni jakieś tam lakierowane czy foliowane fronty boki i spody szafek albo to i to ,wsszytskie szafki z samodomykające się a raczej praktycznie same szuflady różenj głębokości do tego 2 szt cargo specjalne dwie szuflady na sztućce zlew (z rozdrabniaczem )pod kolor blatu plus bateria(szafki górne i blat jaśminowe , a dla mnie to takie kremowe czy jasno beżowe) do tego szyba na ścianie.Metr tego z czego są zrobione szafki (wygąda to bardzo ładnie i porządnie , bo mają aranżacje szafek z tego czegoś)to ok. 3 tys. czy to dużo czy mało?

Dodam tylko że ceny u nich zaczynają się od 1300 za metr.

3 tyś to chyba przesada :roll: ale ja jeszcze tego tematu bardzo mocno nie dotykałam :roll:

Kiedyś tam robiliśmy wstępny projekt to z tego co pamiętam było 1800 za metr :roll: