mikopiko 23.10.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Czy płacicie za projekt łazienki ? W salonie w którym kupowałam część płytek pani zaproponowała ,że zrobi mi projekt łazienki darmowy jeśli później kupię je u niej. dokładnie tak jak u nas kosztuje ale jak kupimy w tym salonie to te pieniądze będą odjęte od kosztu płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 23.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 tenkju wiesz za co za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Miko Prześlij rzuty, może na priva (trochę się naszukałam Twoich komentarzy) to coś pomyślę. Tylko że troszkę to potra, jakieś 2-3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 prześlę tylo muszę zrobić zdjęcie....bo inaczej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 http://img404.imageshack.us/img404/6334/nowemt6.jpg http://img260.imageshack.us/img260/2345/nowytechkh4.jpgstorm http://img270.imageshack.us/img270/2205/d975lt8.jpgD-975 http://two.xthost.info/aquasanaukcje/7367408924654502b774032.71014853.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 będzie to do siebie pasowało? tylko czy biel taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Miko, w końcu znalazłam Twój wątek A gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A jak wygląda umywalka z tej linii, z której pochodzi wc? Albo odwrotnie? Więcej się nie wypowiadam, bo zawsze w temacie łazienki podpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.10.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Miko, w końcu znalazłam Twój wątek A gdzie zdjęcia? były...ale wykasowałam ale fajnie , że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.10.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A jak wygląda umywalka z tej linii, z której pochodzi wc? Albo odwrotnie? Więcej się nie wypowiadam, bo zawsze w temacie łazienki podpadam. wysłałam pytanie do właściciela a właściwie sprzedającego spoko z tą łazienką dzisiaj byliśmy projektować ale to fajnie wygląda jeszcze nie skończyliśmy ale wygląda suuuper...przynajmniej nam sie podoba zostanie czarno biała, z naciskiem na biała + 2lustra wąskie a długie , kabina z czarną ścianą, ew listwa z nierdzewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Miko ja mam teraz biało-czarną łazienkę Jednak nie położyłabym w okolicy wanny czy prysznica czarnych płytek. Można się zapie.... przy sprzątaniu. Widać każdą kroplę wody:( Białe tak, nigdy czarne przy kontakcie z wodą... Masz projekty w kompie? Pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.10.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Miko ja mam teraz biało-czarną łazienkę Jednak nie położyłabym w okolicy wanny czy prysznica czarnych płytek. Można się zapie.... przy sprzątaniu. Widać każdą kroplę wody:( Białe tak, nigdy czarne przy kontakcie z wodą... Masz projekty w kompie? Pokażesz? czarne bedą ale przysznic zamykany parowy jedynie problem może być na stoliku bo tam będą czarne a na nim nablatowa umywalka ale mam to...piiii Projektu nie mam bo nie został dokończony bedę mieć pewnie w piątek bo idziemy na dokończenie czarne kafle bedą w pionie w chodziły na 3 ściany , kończąc sie niesymetrycznie Ale dziewczyna super widać , że robi to jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 To projekt dużej łazienki? Ja myślę o małej o zaczynam się gubić. Mam łazienke na parterze ale ze... skosem na połowie pomieszczenia W podschodówce Malutka 2,2x2,2 i już zaczynają mi się problemy. Chyba pójdę Twym śladem i odwiedzę jakiś salon po projekt łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.10.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 To projekt dużej łazienki? Ja myślę o małej o zaczynam się gubić. Mam łazienke na parterze ale ze... skosem na połowie pomieszczenia W podschodówce Malutka 2,2x2,2 i już zaczynają mi się problemy. Chyba pójdę Twym śladem i odwiedzę jakiś salon po projekt łazienki to projekt małej ..i chyba bedzie fajniejsza niż duża bo do dużej to juz nie wiem jak podejść miały być calie, sublime, harion a teraz chyba już mi sie nic nie podoba z tego teraz podobają mi sie białe łazienki są takie czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.10.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 mała łazienka ma 180x270 jest wąska ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Moim ideałem są ciemne surowe płytki i biała ceramika. DO tego szkliste lub chromowane dodatki (mozaika, listwy itp) i lustra w duzej ilosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 28.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mikopiko ja chciałam właśnie na dole w łazience zrobić biało-czarne płytki a do tego drewno , widziałam nawet fajne zdjęcie takiej łazienki.Tylko czy wytrzymam w tym postanowieniu ?Powiedz kiedy chcesz się wprowadzić ? Bo ja chciałam zrobić urodziny swojej córci w nowym domu ale to się jeszcze okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.10.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mikopiko ja chciałam właśnie na dole w łazience zrobić biało-czarne płytki a do tego drewno , widziałam nawet fajne zdjęcie takiej łazienki.Tylko czy wytrzymam w tym postanowieniu ? Powiedz kiedy chcesz się wprowadzić ? Bo ja chciałam zrobić urodziny swojej córci w nowym domu ale to się jeszcze okaże. hej z tymi postanowieniami to różnie bywa wiem coś o tym czarno biała bedzie na pewno . Z w prowadzeniem to chciałabym na wiosne ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 28.10.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Byliśmy wybrać szafki (w tej droższej firmie)do kuchni jakieś tam lakierowane czy foliowane fronty boki i spody szafek albo to i to ,wsszytskie szafki z samodomykające się a raczej praktycznie same szuflady różenj głębokości do tego 2 szt cargo specjalne dwie szuflady na sztućce zlew (z rozdrabniaczem )pod kolor blatu plus bateria(szafki górne i blat jaśminowe , a dla mnie to takie kremowe czy jasno beżowe) do tego szyba na ścianie.Metr tego z czego są zrobione szafki (wygąda to bardzo ładnie i porządnie , bo mają aranżacje szafek z tego czegoś)to ok. 3 tys. czy to dużo czy mało?Dodam tylko że ceny u nich zaczynają się od 1300 za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.10.2007 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Byliśmy wybrać szafki (w tej droższej firmie)do kuchni jakieś tam lakierowane czy foliowane fronty boki i spody szafek albo to i to ,wsszytskie szafki z samodomykające się a raczej praktycznie same szuflady różenj głębokości do tego 2 szt cargo specjalne dwie szuflady na sztućce zlew (z rozdrabniaczem )pod kolor blatu plus bateria(szafki górne i blat jaśminowe , a dla mnie to takie kremowe czy jasno beżowe) do tego szyba na ścianie.Metr tego z czego są zrobione szafki (wygąda to bardzo ładnie i porządnie , bo mają aranżacje szafek z tego czegoś)to ok. 3 tys. czy to dużo czy mało? Dodam tylko że ceny u nich zaczynają się od 1300 za metr. 3 tyś to chyba przesada ale ja jeszcze tego tematu bardzo mocno nie dotykałam Kiedyś tam robiliśmy wstępny projekt to z tego co pamiętam było 1800 za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts