agula73 17.12.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Posiadam Hoover-a, ma ciekawe programy - sportowy - czyli pranie w 15 stopniach C usuwa krew pot trawe itd, ma program latwe prasowanie - rzeczy w jakis magiczny sposob sa odprezane, ze o wiele latwiej sie je prasuje, automatyke wagi automatyke czasu prania - ustawienie czasu rozpoczecia prania albo tez czasu zakonczenia prania i wiele innych. Candy to jest wersja ekonomiczna Hoovera - jakosciowo to samo a cena o wiele nizsza (ten sam koncern). Moge polecic te pralki z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.01.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 a ma ktos moze pralke AEG? Jakies opinie pozytywne lub negatywne? Albo ewentualnie cos na temat Indesit?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 27.01.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 A ja mam ładowaną od góry i mój trzyleni syn, ilekroć jesteśmy u znajomych, którzy mają ładowaną z boku, woła z uniesieniem: "ojej, jaka śliczna". A jeśli aktualnie trwa pranie, to najczęściej w ogóle nie chce wyjść z łazienki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.01.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 każda sroczka swój ogon chwali w takim razie proponuje firmę z której korzystam i mam 100% zaufania do niej - Miele. Pralka ma już ładne parę lat (model W733), pełne sterowanie elektroniczne, 1200 obrotów, szklany "właz", bardzo ciężka chyba z 100kg, programy 1/2 itd - nie najnowszy model ale rewelacyjny. Zresztą jak większość urządzeń tej firmy, poza ceną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian170 29.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Żdecydowanie odradzam ładowaną od góry szybko psuja sie łożyska. Pan który u mnie był je wymieniac mowił ze wlasnie w takich pralkach bardzo często się zuzywają i są o wiele droższe od łożysk do zwykłej pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 29.01.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Eee tam, się psują . Jak są złe, to się psują. Z tymi pralkami ładowanymi od góry jest właśnie odwrotnie: bęben jest zawieszony w dwóch miejscach: od tyłu i od przodu, a w pralkach ładowanych od przodu - bęben wisi tylko na jednej "śrubie". Dlatego te ładowane od góry są pewniejsze, mniej awaryjne. Mam pralkę ładowaną od góry szósty rok, przy trójce dzieciaków - chodzi non stop. I się nie popsuła ani razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts