isko 04.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 SA FARBY SPECJALNE DO MALOWANIA POSADZEK LUB PROPONUJE KOSTKE BRUKOWA ,POZDROWIONKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 05.10.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witajcie kupuje muratora ale widocznie przeoczylam ten temat a pamietasz moze w ktorym numerze... a kostka brukowa w garazu to raczej chyba dziwny pomysł, przed owszem ale w środku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 05.10.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witajcie kupuje muratora ale widocznie przeoczylam ten temat a pamietasz moze w ktorym numerze... a kostka brukowa w garazu to raczej chyba dziwny pomysł, przed owszem ale w środku...? A mi właśnie ten rodzaj wydaje się trafiony. Nie ślisko i porządek też można utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 05.10.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 SA FARBY SPECJALNE DO MALOWANIA POSADZEK LUB PROPONUJE KOSTKE BRUKOWA ,POZDROWIONKA. farba betonowka 2 komponentowa i po wszystkim. mozna sobie wybrac ladny kolorek. wolalbym chyba farbe od plytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isko 05.10.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja tylko dałem propozycje a czy to komuś sie spodoba to mnie to nie interesuje!!w Niemczech tak robią i bardzo ładnie to wygląda i jest dobre w utrzymaniu.Czy muszą być płytki?wystarczy ze sie robi w mieszkaniu w kaflach ,troszkę innowacji nie tak jak wszyscy maja (płytki)! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 05.10.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witajcie kupuje muratora ale widocznie przeoczylam ten temat a pamietasz moze w ktorym numerze... a kostka brukowa w garazu to raczej chyba dziwny pomysł, przed owszem ale w środku...? A mi właśnie ten rodzaj wydaje się trafiony. Nie ślisko i porządek też można utrzymać. Witaj ja myslę ze przy kostce to nei za bardzo bo bedzie widac wszelkie plamy((( od oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 05.10.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja tylko dałem propozycje a czy to komuś sie spodoba to mnie to nie interesuje!!w Niemczech tak robią i bardzo ładnie to wygląda i jest dobre w utrzymaniu.Czy muszą być płytki?wystarczy ze sie robi w mieszkaniu w kaflach ,troszkę innowacji nie tak jak wszyscy maja (płytki)! pozdrowionka Witaj a co to dokladnie za farba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 DLa mnie ideałem byłyby płytki z lastriko. Niestety w moich okolicach trudne do kupienia. ożna je nabyć w różnych kolora, nie tylko polularne lastriko nagrobkowe Ja myslałam o czerwonych i czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 05.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja tylko dałem propozycje a czy to komuś sie spodoba to mnie to nie interesuje!!w Niemczech tak robią i bardzo ładnie to wygląda i jest dobre w utrzymaniu.Czy muszą być płytki?wystarczy ze sie robi w mieszkaniu w kaflach ,troszkę innowacji nie tak jak wszyscy maja (płytki)! pozdrowionka Witaj a co to dokladnie za farba?? farba do betonu. najpierw trzeba zagruntowac beton , potem mieszasz 2 komponenty i malujesz walkiem i pedzlem. za pare godzin juz jest suche. uwazaj zeby nie kupowac jakiegos shitu bo juz widzialem farby ktore sie luszcza pod oponami aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isko 05.10.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja nie znam polskich nazw farb ale jak chcesz to mogę nazwę niemiecka podać (fußbodenfarbe z firmy KLUWE )to jest akrylowa ja to mieszałem juz z gruntem i 2 pomalowałem i gotowe.pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.10.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Proszę, to informacje o posadzkach z żywicy epoksydowej.http://forum.muratordom.pl/posadzka-z-zywice-epoksydowej,t99883.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Mamy gres w garażu i powiem jedno. Szkoda kasy, bo i tak ciągle jest brudny, w piachu, błocie z kół samochodu. Na poczatku sprzątaliśmy co tydzień, ale teraz położyłam lachę. W końcu to garaż, trudno żebym co tydzień jechała na szmacie Następnym razem zostawię zwykły beton, ewentualnie potraktujemy go wspomnianą już farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 05.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Na tym forum też poruszyłam ten temat, pytając się o to jak sprawuje sie Betondur Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 09.02.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Konkretnie, to nie chcę plytek na podlodze w garażu, ale cos tam jednak musi być oprócz betonu, bo mi się okrutnie piasek nosi do domu. Co macie na podlodze w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 09.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ja myślałąm o położeniu żywicy epoksydowej na podłogę, a mąż obstaje przy kostce -że niby jak kiedyś zechce mu się "kanału" to sobie kostkę rozbierze i zrobi....,ale praktyczna to ta kostka wg. mnie nie będzie na pewno,...może ktoś podzieli się wrażeniami i namiarem na jakąś ekipę od takich żywicznych wylewek? a jak koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.02.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Alfa, posadzka w garażu jest omówiona na 1000 sposobów już na FM http://forum.muratordom.pl/showthread.php?32358-Posadzka-w-gara%C5%BCu&highlight=posadzka+gara%C5%BCu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?103862-posadzka-w-gara%C5%BCu-nie-gres&highlight=posadzka+gara%C5%BCu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?60399-Posadzka-w-gara%C5%BCu&highlight=posadzka+gara%C5%BCu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?18817-jaka-posadzka-w-gara-u&highlight=posadzka+gara%C5%BCu Wyszukiwarka forum: posadzka + garażu - szukaj tytułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 09.02.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 dziękuje bardzo,....prześledziłam wszystkie linki,więc teraz tylko poszukać kogoś do wylania takiej posadzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts