Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Metoda na ten cholerny nałóg

markopolo

Recommended Posts

Witam mam z tym problem palę 25 lat teraz mam już przewlekłą obustronną chorobę płuc połowa prawego płuca już nie istnieje przymierzam się do zerwania z tym swiństwem ostrzegam Was nie zaczynajcie palić tego g...a macie jakieś sprawdzone metody proszę o rady

trzeba miec silną wole -to wystarczy

kup sobie plastry z dawką nikotyny ..pomaga

powodzenia dole społeczny ...pozdrawia były doł społeczny :wink:

ja tylko do pierwszego- ma Tobą rządzić jakiś pet :evil:

Jak to pierwsze sobie uświadomisz resztę możesz sobie sobie darować :lol:

pomyśl ,że papierosy niedługo maja kosztować ponad 8 zł za paczkę ( dzisiaj mówili w TV)

czyli 31 dni x 8 zł= 248 zł x 12 m-cy = 2976 zł x 10lat= 29760 zł !!!!

tyle kasy i jeszcze zafundować sobie chorobę ?? brrrrr.......... :evil:

widocznie słabo schodzą to nakręcają ludzi

Oczywiście że istnieją bardzo proste łatwe i skuteczne metody.

Poszukaj w moich postach.

Też byłem nałogowcem. Jak jarałem to myslałem że rzucenie to ponad moje siły a okazało sie że to bzdet. Teraz jaranie ani mnie ziebi ani grzeje. Nie chce mi się nie smakuje nie rajcuje. :wink:

Pozdrawiam

No wlasnie,motywacja jest najwazniejsza.Wyobrazcie sobie goscia co palil przez 40 lat,lekarze mu mowili,ze to go zabije,rzucal palenie sam nie wie ile razy i ciagle nic,nadal kopcil.

A tu nagle przychodzi rozlegly zawal,gosciu jakms cudem wychodzi z niego i po wyjsciu ze szpitala zapomina ze palil,dym mu przeszkadza i takie tam inne.........

Mój ociec kiedyś rzucił palenie uczestnicząc w kilkudniowym kursie dla chcących zerwać z tym nałogiem. W jego wypadku najważniejsze chyba było, że znalazł się w grupie ludzi z tym samym problemem i mających ten sam, wspólny cel.

Zajęcia prowadzone były przez zielonoświątkowców już ze 20 lat temu, ale pewno można i dziś cos podobnego odnaleźć.

Witam mam z tym problem palę 25 lat teraz mam już przewlekłą obustronną chorobę płuc połowa prawego płuca już nie istnieje przymierzam się do zerwania z tym swiństwem ostrzegam Was nie zaczynajcie palić tego g...a macie jakieś sprawdzone metody proszę o rady

naswietlanie plytkami ( czy jakos tak)

Moj szwagier duzo palil , po tych zabiegach jak reka odjal .

moja połowa paliła 15 lat...prawie 2 paczki papierochów dziennie :evil: :evil: rzucił z dnia na dzień....nie pali juz 8 lat.... :lol: :lol:

Hm, czy teraz jest bardziej szczesliwy? ("ja go zmienie")

Z tego co zauwazylem to palacy sa bardziej tolerancyjni.

Czesto sie spotykajac na papierosie maja wiecej znajomych i kontaktow.