markopolo 06.11.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam mam z tym problem palę 25 lat teraz mam już przewlekłą obustronną chorobę płuc połowa prawego płuca już nie istnieje przymierzam się do zerwania z tym swiństwem ostrzegam Was nie zaczynajcie palić tego g...a macie jakieś sprawdzone metody proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.11.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 trzeba miec silną wole -to wystarczy kup sobie plastry z dawką nikotyny ..pomaga powodzenia dole społeczny ...pozdrawia były doł społeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 trzeba miec silną wole -to wystarczy kup sobie plastry z dawką nikotyny ..pomaga powodzenia dole społeczny ...pozdrawia były doł społeczny ja tylko do pierwszego- ma Tobą rządzić jakiś pet Jak to pierwsze sobie uświadomisz resztę możesz sobie sobie darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 pomyśl ,że papierosy niedługo maja kosztować ponad 8 zł za paczkę ( dzisiaj mówili w TV) czyli 31 dni x 8 zł= 248 zł x 12 m-cy = 2976 zł x 10lat= 29760 zł !!!! tyle kasy i jeszcze zafundować sobie chorobę ?? brrrrr.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 potem Ci na nagrobku napiszą : tu lezy ten co rzucał peta na ware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 06.11.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 I człowiek zaczyna wstydzić się że pali a tak było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 pomyśl ,że papierosy niedługo maja kosztować ponad 8 zł za paczkę ( dzisiaj mówili w TV) czyli 31 dni x 8 zł= 248 zł x 12 m-cy = 2976 zł x 10lat= 29760 zł !!!! tyle kasy i jeszcze zafundować sobie chorobę ?? brrrrr.......... widocznie słabo schodzą to nakręcają ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 06.11.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Uzależnienie jak każde inne jest zakodowane w twojej głowie. Jesli dziś przestaniesz palić - organizm dojdzie do siebie po 5 latach. Nie trać czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 06.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Oczywiście że istnieją bardzo proste łatwe i skuteczne metody. Poszukaj w moich postach. Też byłem nałogowcem. Jak jarałem to myslałem że rzucenie to ponad moje siły a okazało sie że to bzdet. Teraz jaranie ani mnie ziebi ani grzeje. Nie chce mi się nie smakuje nie rajcuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 My mamy z najomego z nowotworem pluc i tez pali dalej Sory ale ja tego nie potrafie zrozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ja paliłem ponad 10 lat zerwałem z dnia na dzień bez jakichkolwiek uzywek "w zamian" wcześniej kilka prób nie dłuższych niz 3-4 tygodnia właśnie mineło 6 misięcy bez papierosa - i nie ciągnie mnie do nich zapraszam tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 06.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Twarz masz już zniszczoną - Popularne/Sporty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 bolki konsewrwuja - mało chemii maja Marlboraski mnie wykończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 musisz mieć motywację.Znajdź ją! ( wypaliłes już megankę za gotówkę......metalic , z klimą.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 06.11.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 No wlasnie,motywacja jest najwazniejsza.Wyobrazcie sobie goscia co palil przez 40 lat,lekarze mu mowili,ze to go zabije,rzucal palenie sam nie wie ile razy i ciagle nic,nadal kopcil.A tu nagle przychodzi rozlegly zawal,gosciu jakms cudem wychodzi z niego i po wyjsciu ze szpitala zapomina ze palil,dym mu przeszkadza i takie tam inne......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 06.11.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mój ociec kiedyś rzucił palenie uczestnicząc w kilkudniowym kursie dla chcących zerwać z tym nałogiem. W jego wypadku najważniejsze chyba było, że znalazł się w grupie ludzi z tym samym problemem i mających ten sam, wspólny cel.Zajęcia prowadzone były przez zielonoświątkowców już ze 20 lat temu, ale pewno można i dziś cos podobnego odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.11.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dobra metoda to znaleźć sobie ... inny nałóg.Panienki, czekolada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.11.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam mam z tym problem palę 25 lat teraz mam już przewlekłą obustronną chorobę płuc połowa prawego płuca już nie istnieje przymierzam się do zerwania z tym swiństwem ostrzegam Was nie zaczynajcie palić tego g...a macie jakieś sprawdzone metody proszę o rady naswietlanie plytkami ( czy jakos tak) Moj szwagier duzo palil , po tych zabiegach jak reka odjal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 moja połowa paliła 15 lat...prawie 2 paczki papierochów dziennie rzucił z dnia na dzień....nie pali juz 8 lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 07.11.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 moja połowa paliła 15 lat...prawie 2 paczki papierochów dziennie rzucił z dnia na dzień....nie pali juz 8 lat.... Hm, czy teraz jest bardziej szczesliwy? ("ja go zmienie") Z tego co zauwazylem to palacy sa bardziej tolerancyjni. Czesto sie spotykajac na papierosie maja wiecej znajomych i kontaktow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts