zielonooka 08.11.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a w niedzielę idź skreślać, a co jest ?? kumulacja jakaś ?? ja na ten przykład mogę w Lublinie wybrać sobie pania Sierakowską na prezydenta miasta ,,, a ja mam ten przywilej ze moge wybrac na prezydenta Warszawy a. Pana "zacisniete usteczka niemowlaka" vel "popychadlo kaczek" Marcinkiewicza b. Pania "dostalam w twarz mąka" vel "pare przekretow" Gronkiewicz- W c. Pana "juz pare razy zmienialem barwy" vel "sam nie wiem komu wejsc w ..." Borowskiego http://bi.gazeta.pl/im/0/3725/m3725300.jpg moze mi ktos kurna podpowie co mam wybrac?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.11.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 eee...przepraszam...miales kiedys w reku prezertwtywe? Moje pierwsze skojarzenie - prezerwatywa w rekuperatorze . Chyba zboczona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.11.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 rechot Leppera ja go nie słucham a-społeczny w koncu jestem co nie czytałeś ? A ja nie zapomne tej mordy jak sie dziwila ze prostytutke mozna zgwalcic. Czytalem co piszesz i za kare Cie nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 eee...przepraszam...miales kiedys w reku prezertwtywe? Moje pierwsze skojarzenie - prezerwatywa w rekuperatorze . Chyba zboczona jestem chyba tak ja az takich skojarzen nie mam ale dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Goniący , nie pozdrawiasz ? to Ty... a-społeczny jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.11.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Z dwojga złego to wolę ten uśmiech niż dwupak o chytrym spojrzeniu i tajemniczym niby-uśmiechu... dobre pozwolisz JoShi ze bede uzywac Pozwólta ludzie, że i ja się podczepię Ps. Do wyborów chadzam, więc narzekać mogę, tym bardziej, że nie na kłapiącego głosowałam. Ci co głosowali, to mieli kurka fuksa, dostali jeszcze klona w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 aaaa ktos wie czemu jest dwupak ? hmmm no to powiem Wam ... bo nieszczescia chodzą parami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.11.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 eee...przepraszam...miales kiedys w reku prezertwtywe? A poważnie to musisz troszkę poszczekać. Choć to chyba nie do końca kwestia czasów ale dezajnu raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.11.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 aaaa ktos wie czemu jest dwupak ? hmmm no to powiem Wam ... bo nieszczescia chodzą parami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.11.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Zielonooka wybierz mniejsze zlo , to normalna strategia przy urnie. Pamietaj tez , ze przysluguje Ci czynne prawo wyborcze i jak kiedys dojdziesz do wniosku , ze glosowac mozna juz tylko na same najgorsze szumowiny to sama mozesz kandydowac ( jesli oczywiscie nie uwazasz sie za najgorsza szumowine ) Z takimi zielonymi oczami masz spore szanse. Fajne bys mogla miec plakaty Selimm a Ciebie nie pozdrawiam po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 eee...przepraszam...miales kiedys w reku prezertwtywe? A poważnie to musisz troszkę poszczekać. Choć to chyba nie do końca kwestia czasów ale dezajnu raczej. a czemu sie rumienisz? gumka to gumka ja te ktore dorwalam w łapki bylu prozniowe i nie dalo by rady ich uszkodzic bez pozostawienia widocznych sladow ps. jedno z najpieknieszych hasel reklamowych jakie widzialam dotyczylo wlasnie prezerwatyw (Pepino chyba) i brzmialo: "załóż software na swój hardware" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Zielonooka wybierz mniejsze zlo aha - ale wyjatkowo nie wiem co jest mniejszym zlem napewno nie zaglosuje na M zostaje mi "Pani Mąka" i "Kameleon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.11.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a czemu sie rumienisz? Bo zwyczajnie staroświecka jestem i tego akurat się nie wstydzę, a nawet lubię być taka. A co do reklam - hmm, ta akurat troszkę na mój gust zbyt koszarowa, dużo bardziej bawiło mnie "Unimil sobie życie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.11.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Zielonooka wybierz mniejsze zlo aha - ale wyjatkowo nie wiem co jest mniejszym zlem napewno nie zaglosuje na M zostaje mi "Pani Mąka" i "Kameleon" Wizulanie "Kameleon" bije na glowe "Pania Make" moim zdaniem. Ale czy chcesz dolaczyc do grona wyborcow , ktorzy oceniaja kandydatow po wygladzie? Hmmm.... ale nic nie chce Ci sugerowac , to wolne wybory. Wybierz tak zeby potem miec mniejszego kaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a czemu sie rumienisz? Bo zwyczajnie staroświecka jestem i tego akurat się nie wstydzę, a nawet lubię być taka. A co do reklam - hmm, ta akurat troszkę na mój gust zbyt koszarowa, dużo bardziej bawiło mnie "Unimil sobie życie". wlasnie nie koszarowa jest genialna bo...wlasnie nie mowi wprost ma skojarzenia z komputerami [a to czesto meska rzecz] i tak naprawde podoba mi sie to ze ... wcale nie tzreba miec skojarzen w tym temacie [a i tak 99.99% ma ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.11.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Nie wstydzie sie Narzekam - bo to nasza cecha narodowa Miałem glosować na P.O. -Ale jak widziałem Ten uśmiech J.M.R to spasowałem ja taka a-spoleczna jednostka jestem No to teraz mozesz sobie ogladac chamski rechot Leppera , aspoleczna jednostko. PS Z usmiechow przedstawicieli PO ,najbardziej mnie drazni usmiech obecnej kandydatki na prezydenta stolicy. Ale i tak bym na nia glosowal ( raz juz zreszta glosowalem) , w koncu polityka to nie tylko kabaret.Na J.M.R. mialem zaszczyt oddac glos i jestem z tego dumny No nie mów! H.G.W. (z błędem...) czyli Hanna Gronkowiec Walcowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.11.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ja te ktore dorwalam w łapki bylu prozniowe i nie dalo by rady ich uszkodzic bez pozostawienia widocznych sladow Nawet dziś bywają gumki pakowane niepróżniowo. A w tamtych czasach to była norma. Poza tym kto ma czas przyglądać sie opakowaniu kiedy trzeba sie śpieszyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.11.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ja te ktore dorwalam w łapki bylu prozniowe i nie dalo by rady ich uszkodzic bez pozostawienia widocznych sladow Nawet dziś bywają gumki pakowane niepróżniowo. A w tamtych czasach to była norma. Poza tym kto ma czas przyglądać sie opakowaniu kiedy trzeba sie śpieszyć ? Akurat pośpiech nie jest tu wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.11.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ja te ktore dorwalam w łapki bylu prozniowe i nie dalo by rady ich uszkodzic bez pozostawienia widocznych sladow Nawet dziś bywają gumki pakowane niepróżniowo. A w tamtych czasach to była norma. Poza tym kto ma czas przyglądać sie opakowaniu kiedy trzeba sie śpieszyć ? Akurat pośpiech nie jest tu wskazany No chyba , ze zaplaci sie tylko za pol godziny Przy swietle swiec , spieszyc sie nie trzeba ale na sprawdzanie stanu gumek czasu rzeczywiscie nie warto tracic. Poza tym slabo widac w polmroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.11.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ja te ktore dorwalam w łapki bylu prozniowe i nie dalo by rady ich uszkodzic bez pozostawienia widocznych sladow Nawet dziś bywają gumki pakowane niepróżniowo. A w tamtych czasach to była norma. Poza tym kto ma czas przyglądać sie opakowaniu kiedy trzeba sie śpieszyć ? Akurat pośpiech nie jest tu wskazany No chyba , ze zaplaci sie tylko za pol godziny Przy swietle swiec , spieszyc sie nie trzeba ale na sprawdzanie stanu gumek czasu rzeczywiscie nie warto tracic. Poza tym slabo widac w polmroku. Taaa... w półmroku i pod pierzyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts