Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Brak słów.....

Rom

Recommended Posts

a w niedzielę idź skreślać,

a co jest ?? kumulacja jakaś ?? :roll: :roll: :roll:

ja na ten przykład mogę w Lublinie wybrać sobie pania Sierakowską na prezydenta miasta ,,,

a ja mam ten przywilej ze moge wybrac na prezydenta Warszawy

a. Pana "zacisniete usteczka niemowlaka" vel "popychadlo kaczek" Marcinkiewicza :-?

b. Pania "dostalam w twarz mąka" vel "pare przekretow" Gronkiewicz- W :-?

c. Pana "juz pare razy zmienialem barwy" vel "sam nie wiem komu wejsc w ..." Borowskiego :-?

http://bi.gazeta.pl/im/0/3725/m3725300.jpg

:( :( :(

moze mi ktos kurna podpowie co mam wybrac?! :-?

• Odpowiedzi 250
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z dwojga złego to wolę ten uśmiech niż dwupak o chytrym spojrzeniu i tajemniczym niby-uśmiechu...

dobre :lol: :lol:

pozwolisz JoShi ze bede uzywac :D

Pozwólta ludzie, że i ja się podczepię :lol:

Ps. Do wyborów chadzam, więc narzekać mogę, tym bardziej, że nie na kłapiącego głosowałam. Ci co głosowali, to mieli kurka fuksa, dostali jeszcze klona w promocji :-?

Zielonooka wybierz mniejsze zlo , to normalna strategia przy urnie.

Pamietaj tez , ze przysluguje Ci czynne prawo wyborcze i jak kiedys dojdziesz do wniosku , ze glosowac mozna juz tylko na same najgorsze szumowiny to sama mozesz kandydowac ( jesli oczywiscie nie uwazasz sie za najgorsza szumowine :wink: )

Z takimi zielonymi oczami masz spore szanse. Fajne bys mogla miec plakaty :wink:

Selimm a Ciebie nie pozdrawiam po raz drugi :evil: 8) :wink:

eee...przepraszam...miales kiedys w reku prezertwtywe?

:oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :oops:

A poważnie to musisz troszkę poszczekać. :wink: :D Choć to chyba nie do końca kwestia czasów ale dezajnu raczej. :)

a czemu sie rumienisz? :wink:

gumka to gumka :wink:

ja te ktore dorwalam w łapki bylu prozniowe i nie dalo by rady ich uszkodzic bez pozostawienia widocznych sladow :)

ps. jedno z najpieknieszych hasel reklamowych jakie widzialam dotyczylo wlasnie prezerwatyw (Pepino chyba) i brzmialo:

"załóż software na swój hardware"

:wink: :wink: :wink:

Zielonooka wybierz mniejsze zlo

aha - ale wyjatkowo nie wiem co jest mniejszym zlem :-?

napewno nie zaglosuje na M :evil:

zostaje mi "Pani Mąka" i "Kameleon"

:( :-?

Wizulanie "Kameleon" bije na glowe "Pania Make" moim zdaniem.

Ale czy chcesz dolaczyc do grona wyborcow , ktorzy oceniaja kandydatow po wygladzie? Hmmm.... ale nic nie chce Ci sugerowac , to wolne wybory.

Wybierz tak zeby potem miec mniejszego kaca.

a czemu sie rumienisz? :wink:

Bo zwyczajnie staroświecka jestem :D i tego akurat się nie wstydzę, a nawet lubię być taka. :D

A co do reklam - hmm, ta akurat troszkę na mój gust zbyt koszarowa, dużo bardziej bawiło mnie "Unimil sobie życie".

wlasnie nie koszarowa :wink: :o

jest genialna bo...wlasnie nie mowi wprost

ma skojarzenia z komputerami [a to czesto meska rzecz] :wink:

i tak naprawde podoba mi sie to ze ... wcale nie tzreba miec skojarzen w tym temacie :wink: :lol: [a i tak 99.99% ma :wink: :lol: ]

Nie wstydzie sie

Narzekam - bo to nasza cecha narodowa

Miałem glosować na P.O. -Ale jak widziałem

Ten uśmiech J.M.R to spasowałem

ja taka a-spoleczna jednostka jestem :lol:

No to teraz mozesz sobie ogladac chamski rechot Leppera , aspoleczna jednostko. :evil:

PS

Z usmiechow przedstawicieli PO ,najbardziej mnie drazni usmiech obecnej kandydatki na prezydenta stolicy. Ale i tak bym na nia glosowal ( raz juz zreszta glosowalem) , w koncu polityka to nie tylko kabaret.Na J.M.R. mialem zaszczyt oddac glos i jestem z tego dumny :D

No nie mów! H.G.W. (z błędem...) czyli Hanna Gronkowiec Walcowany?;-)

ja te ktore dorwalam w łapki bylu prozniowe i nie dalo by rady ich uszkodzic bez pozostawienia widocznych sladow :)

Nawet dziś bywają gumki pakowane niepróżniowo. A w tamtych czasach to była norma. Poza tym kto ma czas przyglądać sie opakowaniu kiedy trzeba sie śpieszyć ?

Nawet dziś bywają gumki pakowane niepróżniowo. A w tamtych czasach to była norma. Poza tym kto ma czas przyglądać sie opakowaniu kiedy trzeba sie śpieszyć ?

Akurat pośpiech nie jest tu wskazany 8)

No chyba , ze zaplaci sie tylko za pol godziny :wink:

Przy swietle swiec , spieszyc sie nie trzeba ale na sprawdzanie stanu gumek czasu rzeczywiscie nie warto tracic. Poza tym slabo widac w polmroku.

No chyba , ze zaplaci sie tylko za pol godziny :wink:

Przy swietle swiec , spieszyc sie nie trzeba ale na sprawdzanie stanu gumek czasu rzeczywiscie nie warto tracic. Poza tym slabo widac w polmroku.

Taaa... w półmroku i pod pierzyną :lol: :wink: