jea 09.11.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 To prawda - głosowac trzeba, bo to po prostu obowiązek. A poza tym - kto nie głosuje nie ma potem prawa krytykować - miał swoją szansę i olał to niech cicho siedzi. Dlatego ten Gronkowiec... mi został To do lekarza chiba, ja bym stracha miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.11.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 GMP, jesli to do mnie, to ja tam naskrobałem, że nie wiem jeszcze rozważę w sobotę, zrobię sobie prasówkę z tygodnia i podejmę decyzję w sumie nie wiem co lepsze: klika okruchów z SLD czy desant z Gorzowa Gronkowiec raczej odpada a tak na marginesie to fajnie byłoby, jakby państwo też poczuwało się do wypełniania obowiązków wobec obywateli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 nieeee, Ponury, nie do Ciebie.Ja się naprawdę nie dziwię - nie ma opcji, wszyscy mają dosyć debili na górze to i głosowac się nie chce.Mnie sie tak porobiło, bo pierwsze moje wybory to były wolne wybory. I byłam strasznie dumna idąc na nie ze znaczkiem Solidarności w klapie.To było coś - szczególnie, że nie tak dawno przed tym można było pałą zebrać za ten znaczek.I to pewnie dlatego się poczuwam.... Ale to tylko była moja opinia - nic osobistego. Każdy ma prawo robić co uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.11.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Też się poczuwam i pewnie złamię się i pójdę. Tylko chyba pierwszy raz w życiu nie będzie to głos na kogoś z dawnego pnia ROAD/UD/UW nie wiem pomyslę o tym pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.11.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 GMP, jesli to do mnie, to ja tam naskrobałem, że nie wiem jeszcze Wyborczych leni jest wielu , nawet wiekszosc niestety. Jesli i Ty sie do nich zaliczasz to rowniez do Ciebie to bylo i mozesz czuc sie niepozdrowiony przeze mnie. a tak na marginesie to fajnie byłoby, jakby państwo też poczuwało się do wypełniania obowiązków wobec obywateli Nie pytaj co panstwo moze zrobic dla Ciebie , zapytaj , co Ty mozesz zrobic dla panstwa. Zyjemy w takich pieknych czasach , ze wystarczy tylko zaglosowac w kolejnych wyborach , placic podatki , pracowac , uczyc sie ..... Nie trzeba juz za Ojczyzne krwi przelewac. Wiec moze majac w pamieci jak wiele nasi przodkowie zrobili dla tego kraju nie lenmy sie w niedziele i przejdzmy sie na spacer do lokalu wyborczego aby postawic pare krzyzykow. Nikt nas nie bedzie za to przesladowal. I zobaczycie , ze jak bedzie wysoka frekwencja to sie te lajadaki na gorze troche opamietaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 GMP, jesli to do mnie, to ja tam naskrobałem, że nie wiem jeszcze Wyborczych leni jest wielu , nawet wiekszosc niestety. Jesli i Ty sie do nich zaliczasz to rowniez do Ciebie to bylo i mozesz czuc sie niepozdrowiony przeze mnie. a tak na marginesie to fajnie byłoby, jakby państwo też poczuwało się do wypełniania obowiązków wobec obywateli Nie pytaj co panstwo moze zrobic dla Ciebie , zapytaj , co Ty mozesz zrobic dla panstwa. Zyjemy w takich pieknych czasach , ze wystarczy tylko zaglosowac w kolejnych wyborach , placic podatki , pracowac , uczyc sie ..... Nie trzeba juz za Ojczyzne krwi przelewac. Wiec moze majac w pamieci jak wiele nasi przodkowie zrobili dla tego kraju nie lenmy sie w niedziele i przejdzmy sie na spacer do lokalu wyborczego aby postawic pare krzyzykow. Nikt nas nie bedzie za to przesladowal. I zobaczycie , ze jak bedzie wysoka frekwencja to sie te lajadaki na gorze troche opamietaja. Peleton, Ty jesteś prawdziwy idealista. ja sobie Ciebie w ramki oprawię P.s. ja idę, chociaż mam poczucie, że psu na budę. Ale wiem, że mojego głosu PiS miał nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 GMP, co mi proponujesz? Tam, gdzie jestem zameldowany, nie wiem nawet, jacy sa kandydaci. Tu, gdzie pilnuje, wiem jacy sa kandydaci, ale nie moge glosowac.To bede mogl krytykowac czy nie, nie oddajac zadnego glosu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.11.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 GMP, jesli to do mnie, to ja tam naskrobałem, że nie wiem jeszcze Wyborczych leni jest wielu , nawet wiekszosc niestety. Jesli i Ty sie do nich zaliczasz to rowniez do Ciebie to bylo i mozesz czuc sie niepozdrowiony przeze mnie. postaram się nie rozpłakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.11.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mnie sie tak porobiło, bo pierwsze moje wybory to były wolne wybory. I byłam strasznie dumna idąc na nie ze znaczkiem Solidarności w klapie. To było coś - szczególnie, że nie tak dawno przed tym można było pałą zebrać za ten znaczek. I to pewnie dlatego się poczuwam.... Ale to tylko była moja opinia - nic osobistego. Każdy ma prawo robić co uważa. Ja bylem wtedy troszke za mlody aby glosowac , ale 4 czerwca 1989 roku to dla mnie jedna z wazniejszych dat w historii Polski. Wreszcie normalnie , bez umierania bez sensu, cos udalo nam sie dla Ojczyzny zrobic. Ponury ja do tego pnia ROAD/UD/UW mam juz spory dystans , choc przez dlugi czas bylem ich zelaznym elektoratem. Ale predzej mi reka uschnie niz zaglosuje na jakas partie z pnia postkomunistycznego , choc koalicje rzadowa z nimi bym przyjal bez oporow. To juz Cie pozdrawiam jak idziesz do wyborow A glosuj oczywiscie na kogo chcesz. Nawet na Krzysztofa Kononowicza mozesz sobie glosowac ( tylko wrzuc glos do urny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mnie sie tak porobiło, bo pierwsze moje wybory to były wolne wybory. I byłam strasznie dumna idąc na nie ze znaczkiem Solidarności w klapie. To było coś - szczególnie, że nie tak dawno przed tym można było pałą zebrać za ten znaczek. I to pewnie dlatego się poczuwam.... Ale to tylko była moja opinia - nic osobistego. Każdy ma prawo robić co uważa. Ja bylem wtedy troszke za mlody aby glosowac ............... Dzięki Uciekający Przed Peletonem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.11.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Peleton, Ty jesteś prawdziwy idealista. ja sobie Ciebie w ramki oprawię P.s. ja idę, chociaż mam poczucie, że psu na budę. Ale wiem, że mojego głosu PiS miał nie będzie Nie oprawiaj!!! Po pierwsze to dran ze mnie , ale nie bede wyjasnial dlaczego bo tu nie konfesjonal Po drugie to o czym pisze to nie zaden idealizm tylko racjonalizm. Idealizmem jest wiara w to ze politycy winni byc wspaniali i uczciwi. Ludzie chyba czesto w to wierza i dlatego sie tak latwo zniechecaja do polityki. A polityka to gó..no , tak piszac w uproszczeniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.11.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 GMP, co mi proponujesz? Tam, gdzie jestem zameldowany, nie wiem nawet, jacy sa kandydaci. Tu, gdzie pilnuje, wiem jacy sa kandydaci, ale nie moge glosowac. To bede mogl krytykowac czy nie, nie oddajac zadnego glosu? Idz i glosuj. Nawet na chybil trafil glosuj. Zawsze jakies prawdopodobienstwo , ze na mniej zdeprawowanego trafisz , a liczy sie przeciez takze frekwencja. No i bedziesz sobie mogl ponarzekac z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.11.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ponury ja do tego pnia ROAD/UD/UW mam juz spory dystans , choc przez dlugi czas bylem ich zelaznym elektoratem. Ale predzej mi reka uschnie niz zaglosuje na jakas partie z pnia postkomunistycznego , choc koalicje rzadowa z nimi bym przyjal bez oporow. a to jednak dziwne trochę nowa lewica to już nie są takie klasyczne komuchy, gdzieś pomiędzy Rakowskim a Babiuchem ostatnim z tej grupy był chyba L. Miller to już nie to, wszystko jest nowe, idzie zmiana pokoleniowa [nareszcie] jak Olejniczak, jak Marcinkiewicz i jeszcze młodsi To juz Cie pozdrawiam jak idziesz do wyborow A glosuj oczywiscie na kogo chcesz. Nawet na Krzysztofa Kononowicza mozesz sobie glosowac ( tylko wrzuc glos do urny ) o nie, jeśli już pójdę to nie po to by zmarnować kartę no to pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.11.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a to jednak dziwne trochę nowa lewica to już nie są takie klasyczne komuchy, gdzieś pomiędzy Rakowskim a Babiuchem ostatnim z tej grupy był chyba L. Miller to już nie to, wszystko jest nowe, idzie zmiana pokoleniowa [nareszcie] jak Olejniczak, jak Marcinkiewicz i jeszcze młodsi Ja jeszcze poczekam kolejnych 17 lat , moze sie calkiem przez ten czas "otrzepia" z postkomuny. No po prostu nie jestem w stanie draniom wybaczyc 14 lat , ktore w PRL przezylem. Poza tym to liberal ze mnie Na starosc ponoc ludzie nabieraja lewicowych przekonan , wiec mam nadzieje , ze bedziemy miec w Polsce normalna lewice. PS A ten Marcinkiewicz to rzeczywiscie jest bardzo lewacki , chociaz pewnie on sam bardzo by protestowal ze mu taka gebe przyprawiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.11.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Nie wytrzymałem do końca. Ale mam z gościem jedną wspólną cechę. Chcę żeby wszystkim było dobrze.A na wybory idę. W końcu tyle właśnie ma z tej demokracji "JanKowalski" że sobie może zagłosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.11.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Peleton - Hipokryta z Ciebie jest ....chyba wiesz o tym oczywiscie- w dalszym ciągu niezmiernie serdecznie Cie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 10.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Tak jeszcze a'propos kandydata XXI wieku, to mu mamusię napadli. I teraz on "zabroni dla młodzieży wszystkiego". Dobrze, że nie jestem młodzieżą. Ani kierowcą, bo kierowcom też zabroni ("alkoholu, narkotyków, wszystkiego"). Biedny człowiek. Rozpacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Tak jeszcze a'propos kandydata XXI wieku, to mu mamusię napadli. I teraz on "zabroni dla młodzieży wszystkiego". Dobrze, że nie jestem młodzieżą. Ani kierowcą, bo kierowcom też zabroni ("alkoholu, narkotyków, wszystkiego"). Biedny człowiek. Rozpacz. Na YouTube już jest cała filmoteka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM Wytrzymajcie do końca Ja do tego pana poczułam nawet sympatię Mamusię napadli http://www.youtube.com/watch?v=3TjlCRFpd30&mode=related&search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Nawet onet go zauważył... Jeszcze facet wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts