Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kandydat XXI wieku

Gość

Recommended Posts

Nawet onet go zauważył... Jeszcze facet wygra :-)

Takie się wokół niego zrobiło się zamieszanie żę obawiam sie że naprawdę może wygrać :( :(

Był już jeden taki oszołom ("wiadomo kto) który urządzał blokady, wysypywał zboże, wszyscy się z niego śmiali, lekceważyli go, traktowaali jako swoisty folklor...i co....i teraz jest wicepremierem. Tak więc uważajcie na Pana w sweterku i nie lekceważcie go.Żyjemy w bardzo dziwnym kraju i nic mnie już nie zdziwi...nawet jak kiedyś Pan sweterek będzie wicepremierem :D

• Odpowiedzi 171
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nic mnie już nie zdziwi...nawet jak kiedyś Pan sweterek będzie wicepremierem :D

Dlaczego nie? :D

Ja go popieram. :roll:

Gość ma doswiadczenie.

Sprzatał kiedyś w urzedzie, to może i w Białymstoku posprząta, a potem .......w kraju.

A i wykształcenie ma - zasadnicze.

Kierowca - mechanik.

To i kierować umie. :)

A wiecie co - tak bez jaj - jednej rzeczy się "prawdziwi" politycy mogą od niego nauczyć. On mówi z przekonaniem to co myśli, plecie bzdury, ale z serca a nie wypluwa beszmakowe wystudiowane siano... PR-owcy do roboty !

I do tego czymś zainteresował w dobie plastikowych bezbarwnych kampanii - cholera wie, jak się głosy ułoża :o :lol: . Podejrzewam, że raczej kandydatem młodziezy nie będzie :lol: , ale napadane mohairowe towarzystwo co chodzi na wybory - kto wie?

nic mnie już nie zdziwi...nawet jak kiedyś Pan sweterek będzie wicepremierem :D

Dlaczego nie? :D

Ja go popieram. :roll:

Gość ma doswiadczenie.

Sprzatał kiedyś w urzedzie, to może i w Białymstoku posprząta, a potem .......w kraju.

A i wykształcenie ma - zasadnicze.

Kierowca - mechanik.

To i kierować umie. :)

:lol: :lol: :lol:

Nie wiem, czy jestem gotowa na takie zmiany :roll:

Przecież on wszystko zlikwiduje...i alkohol i papierosy i narkotyki i w ogóle wszystko, i złodziejstwo i łobuzerstwo......i tatusie, co kończą pracę o 14-tej będą po dzieci do szkoły jeździć, a potem zakaz wychodzenia młodzieży na ulicę.

Policja będzie po mieście trójkami spacerować, jak za starych dobrych czasów i do "wytrzeźwialni" młodzież wozić, a potem do domu opieki :lol:

Postulaty wysuwane przez jegomościa w tym drugim filmiku są doprawdy bardziej intrygujące :D ......acha, zapomniałam, kandydat na prezydenta miasta Białegostoku występuje o ochronę , wystosował już nawet pismo do.......................... Adama :o ........... :lol:

Dajcie już z nim spokój, sami robimy reklamę TAKIM jak on. Wieczorem znowu dowiemy sie z TV, że w necie to tylko o nim. :cry: :cry: :cry:

Dlaczego? :o

Jak wygra (a może wygrać) to w Białymstoku może nie bedzie lepiej, ale jak bedzie wesoło. :lol:

Nikodem Dyzma to przy nim mały pikuś. :D

Czyli uczmy sie od niego reklamy :cry:

Kupie se żuka, trompke i jade w teren :o :o :o

Czyli uczmy sie od niego reklamy :cry:

Kupie se żuka, trompke i jade w teren :o :o :o

No jasne!

Masz wszelkie szanse. :D

Podpowiem Ci tylko że:

Ludziom trzeba obiecywać.

Obiecywać, obiecywać i jeszcze raz obiecywać. :roll:

Tym co nie mają mieszkań - 3 miliony mieszkan.

Tym co nie maja pracy - stworzenie tysiecy miejsc pracy.

Tym co maja duzo dzieci - becikowe co miesiąc.

itd. itd.

Ludzie chcą w coś wierzyc (nadzieja umiera ostatnia).

Ciemny lud (jak mawia Jacek Kurski) - to kupi. :roll:

Nawet jak znajdzie sie ktos przytomniejszy i zapyta "skad na to pieniadze?" - odpowiedz " się dodrukuje a resztę wymusi na Unii" (jak mawiał kiedyś Andrzej Leper).

Ten pytajacy (jako przytomniejszy) w to rzecz jasna nie uwierzy, ale uwierzą pozostali.

Wszak głupich jest wiecej niż madrych, więc wiekszość masz wkieszeni.

Tylko świętości nie tykać!!! 8)

Bo przerąbane. :evil:

Gdybym miał startować to powiedziałbym wyborcom:

- nic Wam obiecać nie mogę, bo nie wiem co w tym kraju mozna jeszcze dobrego zrobić, ale będe próbował.

Tylko jakie miałbym wtedy szanse?

Polak to nie Anglik któremu Winston Churchill mógł powiedzieć 'obiecuje Wam krew, pot i łzy" - i..........wygrać wybowy. :o

Wiec nie będę startował. :(

Nie rozumiem jak prezydentem miasta, czy choćby wójtem najbardziej zapadłej gminy, może zostać ktoś, kto w swoim życiu, nie dorobił się nawet nędznej nory, pracuje w fabryce na dwie zmiany i pobiera zasiłek z MOPS-u.

Jeśli człowiek nie radzi sobie z własnym życiem. to jaką przyszłość zapewni swojemu miastu, gminie, państwu :-?

Nie rozumiem jak prezydentem miasta, czy choćby wójtem najbardziej zapadłej gminy, może zostać ktoś, kto w swoim życiu, nie dorobił się nawet nędznej nory, pracuje w fabryce na dwie zmiany i pobiera zasiłek z MOPS-u.

Jeśli człowiek nie radzi sobie z własnym życiem. to jaką przyszłość zapewni swojemu miastu, gminie, państwu :-?

To sie nazywa demokracja :lol: ...kazdy moze

moze to psycajony tygrys je

To sie nazywa demokracja :lol: ...kazdy moze

moze to psycajony tygrys je

albo ukryty smok :lol: :lol: :lol:

Joshi

Nawet przy Twoich radykalnych poglądach nazwę to "drogowych", to byłaby przesada :D

Fascynujące!??

Facet mowi to samo co pozostali kandydaci, tylko ma bardziej sugestywnego i medialnego spota.

Chyba nie mam poczucia humoru, jakos mi trudno sie usmiechnac.

Gada jak koalicja rzadzaca - no, ma moze odrobine wieksza wade wymowy.Ale naprawde nie wiele.

Swoja droga w Polsce od zarania tzw."glupek" smieszyl. Ba! Byl takim wrecz holubionym kolorytem lokalnym. Szczegolnie ostatnio w polityce sie tego namnozylo.

PS

Jakby mimi pokazala mi "zolte papiery" to bym sie calkiem zalamal :cry: