Rom 10.11.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Nawet onet go zauważył... Jeszcze facet wygra Takie się wokół niego zrobiło się zamieszanie żę obawiam sie że naprawdę może wygrać Był już jeden taki oszołom ("wiadomo kto) który urządzał blokady, wysypywał zboże, wszyscy się z niego śmiali, lekceważyli go, traktowaali jako swoisty folklor...i co....i teraz jest wicepremierem. Tak więc uważajcie na Pana w sweterku i nie lekceważcie go.Żyjemy w bardzo dziwnym kraju i nic mnie już nie zdziwi...nawet jak kiedyś Pan sweterek będzie wicepremierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Rom może mieć rację, w końcu reklamę ma niezłą i to darmową Jest takie powiedzednie "nieważne co mówią, byle po nazwisku" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.11.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Może ktoś otworzy wątek i kimś naprawdę wartościowym może to pomoże mu w wyborach byle szybko bo cisza przedwyborcza tuż,tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 nic mnie już nie zdziwi...nawet jak kiedyś Pan sweterek będzie wicepremierem Dlaczego nie? Ja go popieram. Gość ma doswiadczenie. Sprzatał kiedyś w urzedzie, to może i w Białymstoku posprząta, a potem .......w kraju. A i wykształcenie ma - zasadnicze. Kierowca - mechanik. To i kierować umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 A wiecie co - tak bez jaj - jednej rzeczy się "prawdziwi" politycy mogą od niego nauczyć. On mówi z przekonaniem to co myśli, plecie bzdury, ale z serca a nie wypluwa beszmakowe wystudiowane siano... PR-owcy do roboty ! I do tego czymś zainteresował w dobie plastikowych bezbarwnych kampanii - cholera wie, jak się głosy ułoża . Podejrzewam, że raczej kandydatem młodziezy nie będzie , ale napadane mohairowe towarzystwo co chodzi na wybory - kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 nic mnie już nie zdziwi...nawet jak kiedyś Pan sweterek będzie wicepremierem Dlaczego nie? Ja go popieram. Gość ma doswiadczenie. Sprzatał kiedyś w urzedzie, to może i w Białymstoku posprząta, a potem .......w kraju. A i wykształcenie ma - zasadnicze. Kierowca - mechanik. To i kierować umie. Nie wiem, czy jestem gotowa na takie zmiany Przecież on wszystko zlikwiduje...i alkohol i papierosy i narkotyki i w ogóle wszystko, i złodziejstwo i łobuzerstwo......i tatusie, co kończą pracę o 14-tej będą po dzieci do szkoły jeździć, a potem zakaz wychodzenia młodzieży na ulicę. Policja będzie po mieście trójkami spacerować, jak za starych dobrych czasów i do "wytrzeźwialni" młodzież wozić, a potem do domu opieki Postulaty wysuwane przez jegomościa w tym drugim filmiku są doprawdy bardziej intrygujące ......acha, zapomniałam, kandydat na prezydenta miasta Białegostoku występuje o ochronę , wystosował już nawet pismo do.......................... Adama ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Dajcie już z nim spokój, sami robimy reklamę TAKIM jak on. Wieczorem znowu dowiemy sie z TV, że w necie to tylko o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Dajcie już z nim spokój, sami robimy reklamę TAKIM jak on. Wieczorem znowu dowiemy sie z TV, że w necie to tylko o nim. No własnie...więc ciiiiiiiiicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Dajcie już z nim spokój, sami robimy reklamę TAKIM jak on. Wieczorem znowu dowiemy sie z TV, że w necie to tylko o nim. Dlaczego? Jak wygra (a może wygrać) to w Białymstoku może nie bedzie lepiej, ale jak bedzie wesoło. Nikodem Dyzma to przy nim mały pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Dajcie już z nim spokój, sami robimy reklamę TAKIM jak on. Wieczorem znowu dowiemy sie z TV, że w necie to tylko o nim. Dlaczego? Jak wygra (a może wygrać) to w Białymstoku może nie bedzie lepiej, ale jak bedzie wesoło. Nikodem Dyzma to przy nim mały pikuś. Czyli uczmy sie od niego reklamy Kupie se żuka, trompke i jade w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Czyli uczmy sie od niego reklamy Kupie se żuka, trompke i jade w teren No jasne! Masz wszelkie szanse. Podpowiem Ci tylko że: Ludziom trzeba obiecywać. Obiecywać, obiecywać i jeszcze raz obiecywać. Tym co nie mają mieszkań - 3 miliony mieszkan. Tym co nie maja pracy - stworzenie tysiecy miejsc pracy. Tym co maja duzo dzieci - becikowe co miesiąc. itd. itd. Ludzie chcą w coś wierzyc (nadzieja umiera ostatnia). Ciemny lud (jak mawia Jacek Kurski) - to kupi. Nawet jak znajdzie sie ktos przytomniejszy i zapyta "skad na to pieniadze?" - odpowiedz " się dodrukuje a resztę wymusi na Unii" (jak mawiał kiedyś Andrzej Leper). Ten pytajacy (jako przytomniejszy) w to rzecz jasna nie uwierzy, ale uwierzą pozostali. Wszak głupich jest wiecej niż madrych, więc wiekszość masz wkieszeni. Tylko świętości nie tykać!!! Bo przerąbane. Gdybym miał startować to powiedziałbym wyborcom: - nic Wam obiecać nie mogę, bo nie wiem co w tym kraju mozna jeszcze dobrego zrobić, ale będe próbował. Tylko jakie miałbym wtedy szanse? Polak to nie Anglik któremu Winston Churchill mógł powiedzieć 'obiecuje Wam krew, pot i łzy" - i..........wygrać wybowy. Wiec nie będę startował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Wiec nie będę startował. I słusznie - bo potem jaki wstyd być z co poniektórymi na tej samej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 10.11.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Jak gostka zobaczyłem, to przypomniał mi się film "Wystarczy być" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Nie rozumiem jak prezydentem miasta, czy choćby wójtem najbardziej zapadłej gminy, może zostać ktoś, kto w swoim życiu, nie dorobił się nawet nędznej nory, pracuje w fabryce na dwie zmiany i pobiera zasiłek z MOPS-u. Jeśli człowiek nie radzi sobie z własnym życiem. to jaką przyszłość zapewni swojemu miastu, gminie, państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.11.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Nie rozumiem jak prezydentem miasta, czy choćby wójtem najbardziej zapadłej gminy, może zostać ktoś, kto w swoim życiu, nie dorobił się nawet nędznej nory, pracuje w fabryce na dwie zmiany i pobiera zasiłek z MOPS-u. Jeśli człowiek nie radzi sobie z własnym życiem. to jaką przyszłość zapewni swojemu miastu, gminie, państwu To sie nazywa demokracja ...kazdy moze moze to psycajony tygrys je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.11.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 No ale on cos wspominal, ze wszystko zlikwiduje... No i że będzie karał kierowców za wszystko, nawet za papierosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Nie rozumiem jak prezydentem miasta, czy choćby wójtem najbardziej zapadłej gminy, może zostać ktoś, kto w swoim życiu, nie dorobił się nawet nędznej nory, pracuje w fabryce na dwie zmiany i pobiera zasiłek z MOPS-u. Jeśli człowiek nie radzi sobie z własnym życiem. to jaką przyszłość zapewni swojemu miastu, gminie, państwu To sie nazywa demokracja ...kazdy moze moze to psycajony tygrys je albo ukryty smok Joshi Nawet przy Twoich radykalnych poglądach nazwę to "drogowych", to byłaby przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Kuleczka cmok chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Kuleczka cmok chyba powiedziałabym, że raczej "ćmok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 10.11.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Fascynujące!?? Facet mowi to samo co pozostali kandydaci, tylko ma bardziej sugestywnego i medialnego spota. Chyba nie mam poczucia humoru, jakos mi trudno sie usmiechnac. Gada jak koalicja rzadzaca - no, ma moze odrobine wieksza wade wymowy.Ale naprawde nie wiele. Swoja droga w Polsce od zarania tzw."glupek" smieszyl. Ba! Byl takim wrecz holubionym kolorytem lokalnym. Szczegolnie ostatnio w polityce sie tego namnozylo. PS Jakby mimi pokazala mi "zolte papiery" to bym sie calkiem zalamal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts