Maxtorka 09.11.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 [Wiesz nie zawsze wierzę, ale normą jest że ludzie w badaniach starają się lepiej wypaść, a nie gorzej. . I tym można wytłumaczyć przegraną PO ostatnich wyborach W sondażach przedwyborczych prowadzili . No jak to? Skoro wiedza, ze lepiej jest glosowac na ta partie, to dlaczego glosuja "gorzej"? Nie lepiej wiedzą jak głosować tylko wiedzą żeby się do prawdziwych preferencji w sondażu nie przyznać . Ot i wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 [Wiesz nie zawsze wierzę, ale normą jest że ludzie w badaniach starają się lepiej wypaść, a nie gorzej. . I tym można wytłumaczyć przegraną PO ostatnich wyborach W sondażach przedwyborczych prowadzili . No jak to? Skoro wiedza, ze lepiej jest glosowac na ta partie, to dlaczego glosuja "gorzej"? to trudno stwierdzić. Nie chcą być uznani za mohery, zacofanych czy ....... Napewno na forum jest sporo osób co glosowało na pis, lpr, czy samoobronę. A ilu sie do tego przyznaje? Ja znam tu paru Druga opcja jakos sie przyznaje gdzie postawila swój krzyżyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.11.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ja tam z pomorskiego jestem - jakby co Mialabys sie czym chwalic, jakbys byla z zachodniopomorskiego, taki np. powiat policki ... o, to ja Ale glosowalam inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Głosował mój tata. Ale po wyborach raczej nie kontaktujemy się ze sobą :) O qrcze, mam nadzieję, że nie TYLKO przez politykę U mnie teściowie PiSowcy, ale jakoś tak z dnia na dzień coraz bardziej skołowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Głosował mój tata. Ale po wyborach raczej nie kontaktujemy się ze sobą :) O qrcze, mam nadzieję, że nie TYLKO przez politykę U mnie teściowie PiSowcy, ale jakoś tak z dnia na dzień coraz bardziej skołowani a ciekawe czemu ... przecież tak sie polepszyło odkąd mamy IV PS. moja tesciowa też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Głosował mój tata. Ale po wyborach raczej nie kontaktujemy się ze sobą :) O qrcze, mam nadzieję, że nie TYLKO przez politykę U mnie teściowie PiSowcy, ale jakoś tak z dnia na dzień coraz bardziej skołowani a ciekawe czemu ... przecież tak sie polepszyło odkąd mamy IV PS. moja tesciowa też ... pewnie dlatego nie lubisz PiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.11.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Głosował mój tata. Ale po wyborach raczej nie kontaktujemy się ze sobą :) O qrcze, mam nadzieję, że nie TYLKO przez politykę U mnie teściowie PiSowcy, ale jakoś tak z dnia na dzień coraz bardziej skołowani a ciekawe czemu ... przecież tak sie polepszyło odkąd mamy IV PS. moja tesciowa też ... pewnie dlatego nie lubisz PiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Głosował mój tata. Ale po wyborach raczej nie kontaktujemy się ze sobą :) O qrcze, mam nadzieję, że nie TYLKO przez politykę U mnie teściowie PiSowcy, ale jakoś tak z dnia na dzień coraz bardziej skołowani NIe, nie tylko , ale RÓWNIEŻ - ile można się kłócić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Napewno na forum jest sporo osób co glosowało na pis, lpr, czy samoobronę. A ilu sie do tego przyznaje? Ja znam tu paru dawaj ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ja jestem ale nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.11.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Wybrali i maja. Sto razy gorsi od tych co wybrali zle, sa ci co nie wybrali. Czlowiek sie uczy na bledach , a ci co sie lenili nic sie nie naucza. Aspoleczne obiboki. Nie pozdrawiam ich i Selimma A tak w ogole to jestem dumny , ze mamy w Polsce tylko takich moherowych ekstremistow. Co Wy od nich chcecie? Tez nie przepadam za nimi , ale wole takich niz jakis nawiedzonych psycholi co nawoluja do mordow i przemocy. Nie ma ich znowu tak wielu( a byc musza i zawsze beda) , tylko przez lenistwo wyborcze reszty spoleczenstwa partie ich reprezentujace do wladzy doszly. Malo tego partie , ktore moglyby byc umiarkowane zabiegaja o ich wzgledy jako ze elektorat ten lubi do wyborow chodzic. Efekty mozna tego zobaczyc wlaczajac np TV. Idzcie do wyborow a zobaczycie jak niektorym politykom rozjasni sie w glowkach. Nie poznacie pisiorow. Pozdrawiam chodzacych na wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.11.2006 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mój tata jest fanem PiS-u Powalają mnie jego argumenta : "bo może zabiorą tym bogaczom, oszustom, złodziejom, a co, ja nie mam, to ONI mają mieć " Ja na to, "a jak mnie tato zabiorą dorobek, bo pewnie też oszustwem zdobyty ' Tata: "jak zabiorą to pewnie słusznie, bo może i oszustwem " Przykro to pisać, bo to mój rodziciel, ale wysnuwam z tego pewne wnioski, że PiS jest partią siejącą nienawiść i na potrzebie zemsty i odwetu buduje swą siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mój tata jest fanem PiS-u Powalają mnie jego argumenta : "bo może zabiorą tym bogaczom, oszustom, złodziejom, a co, ja nie mam, to ONI mają mieć " Ja na to, "a jak mnie tato zabiorą dorobek, bo pewnie też oszustwem zdobyty ' Tata: "jak zabiorą to pewnie słusznie, bo może i oszustwem " Przykro to pisać, bo to mój rodziciel, ale wysnuwam z tego pewne wnioski, że PiS jest partią siejącą nienawiść i na potrzebie zemsty i odwetu buduje swą siłę Wylacz tacie radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.11.2006 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Moj tata tez jest pisiorem i to w dodatku takim radiomaryjnym. Ale lubimy sie bardzo i nic z tego nie wynika ze mamy rozne poglady , choc przyznam ze bywa czasem upierdliwy w przekonywaniu mnie do swych racji. Nie dajmy sie zwariowac polityce , wszyscy jestesmy w koncu bliznimi Pozdrawiam wszystkich sluchaczy RM Jesli oczywiscie chodza do wyborow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 moi rodzice są anty-pisiorowi. Teściowa i reszta z z rodziny męża - też. Ale mam babcię ponad 100letnią + rodzinke zagraniczną co glosuje na pis. Tym razem przynajmniej moga tylko agitować, glosu nie oddadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.11.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Aspoleczne obiboki. Nie pozdrawiam ich i Selimma :wink Selimmek sie zawiera w " ich " - to nie musisz Go z osobna wymieniac a Ty Sel jestes aspoleczny dol spoleczny czy tylko aspoleczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.11.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 moja ciotke jest pis- iorowa - ale wujek nie. to On do wyborow chodzi zeby Ja zneutralizowac - i wychodzi na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 10.11.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Aspoleczne obiboki. Nie pozdrawiam ich i Selimma :wink Selimmek sie zawiera w " ich " - to nie musisz Go z osobna wymieniac a Ty Sel jestes aspoleczny dol spoleczny czy tylko aspoleczny ? Zawiera sie w "ich" , to prawda , ale chcialem Selimmka wyroznic specjalnie , coby go zawstydzic i zmobilizowac w niedziele do aktywnosci wyborczej. I nie wiem czemu broni sie przed tym sugerujac mi hipokryzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Dolnośląskie Miasto powyzej 10tyś mieszkańców Z przyjemnością to piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts